|
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Nemam baš nekih dobrih slika, plus je u lošem ambijentu za slikanje, plus nema osvijetljenje iznutra, pa da se išta vidi moraju ići stranice dole ![]() ![]() Na ovoj se vidi kako je grafička lagano iskrivljena (iako i takva radi bez greške već godinu i sitno preko kod mene), ali ionako ide u prodaju s drugim sistemom pa će doć novija ![]() ![]() ![]() Iza je jako dobro promišljeno kućište, iako je i s mojim polupopunjenim PSUom već lagana gužva, sreća pa se ne vidi zbog ovog nosača u sredini ![]() ![]() ![]() A ovo je kompletan "setup", kao što se vidi kućište je vrijedno spomena, ostalo ne baš jako, vrhunska periferija by Hamdija (Gamdias) i tako to, ali doć će i to ostalo na red ![]() ![]() PCI riser je Coolermasterov koji dolazi u paketu sa Vertical GPU holderom (vidi pod moj komp), čitao sam i da su dobri i da su loši, mene moj služi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne znam ako je na slici p400 namjerno izostavljen front pannel ali nemaš pojma koliko si me nasmijao hahah Kad god se igram sa clockom i temperaturama skinem front panel i ne vjerujem da tolika razlika može bit hahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Nije namjerno izostavljen nego je bilo bez... Da ne namatam predugo, krepao AC Freezer 240, zamijenili ga u garanciji u Linksu za 360, došao doma, skužio da nema teorije da stane sa front panelom a da ostanu diskovi u standardnoj poziciji, pa je moralo bit ovako... razlog više kad je trebalo zaručnici objasnit zašto moramo kupiti novo kućište ![]() a o airflowu s front panelom nećemo pričat... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pišem djedu svake godine... ove godine se smilovao. Po stare gamerske godine ispunjavam sebi ove 13ogodišnje dječačke RGB mokre snove hahaha ![]() Evo neke dvije live bezveznjače... RGB preserans deluxe. Dolazi novi veći stol, cablemod sleevani kablovi. Ovaj put ne moram sam palit prste i čupat živce i žicu po žicu. Klikneš kupiš gospodski, biraš boje. Vertikalni GPU mount... vrlo vjerojatno. Više slika kad to sve sredim kako bog zapovida. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 04.01.2019. u 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
ovaj i9 bi nabavio samo radi ovog dodekaedra
![]() |
|
|