|
![]() |
#5071 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
@Guls - s kojim problemima se ti boriš, koji rom imas ? ![]()
Uploading... Zadnje izmijenjeno od: mitra. 17.12.2018. u 14:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5072 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kod mene je zadnji ovaj Pie, dobio ga jučer. Imam problem što kada dođem u Zg - ne radi mi data promet, tj prekida jako često. 5 min ne radi, pa 5 min radi i tako u krug. Van Zg radi sve savršeno (A1 sam). Imao sam problema s GPS-om i s kamerom, ali to je update riješio.
![]() |
#5073 |
Premium
|
Taj official je uvijek par koraka u zaostatku, imam Pie na Xiaomi eu romu vec mjesec dva skoro, na tele2 mrezi sve sljaka, isto tako i GPS i kamera. Ovaj Google mod kameru sam stavio kako bih mogao izvuci jos vise iz nocnih fotografija.
![]() |
#5075 | |
Premium
|
Citiraj:
Tocne upute, a na xda imas kako rijesiti custom recovery TWRP, na sluzbenoj MIUI stranici ide otkljucavanje bootloader, ja sam imao time penalty i morao sam cekati da bih otkljucao bootloader, ne znam kako ces ti proci, mozda i bez cekanja ![]()
![]() |
![]() |
#5076 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Sorry tek sam vidi da sam malo krivo upisao. Kupujem curi na dar za bozic mi8, taman u honorbuy ima neki popust od 50$ tako da me izrade cca 420$ sve skupa Dakle sa honorbuy posto dolazi iz Italije, nema carine, jel da? Super hvala vam, nadam se kako ce bit zadovoljna mobitelom Dakle mobitel sa honorbuy samo stavit karticu i peglej, nema nekih posebnih instalacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5077 | |
Premium
|
Citiraj:
Shipping je EU Warehouse Express znaci nema carine ![]()
![]() |
![]() |
#5079 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nakon što je Mate10 pro otpao, u užem izboru su mi ostali Mix 2s i MI8. Mix2s mi se vizualno puno više sviđa od Mi8 a cijenom su tu negdje. Jedina bitna razlika je nešto veći ekran i AMOLED kod mi8, ostalo je manje više isto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5080 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Znaci, imam Mi A2, ja prezadovoljan (moje potrebe zadovoljava perfektno), ali ako moram nesto rec da bih poboljsao to je onda kamera... ali, koliko para toliko muzike ![]() Uglavnom, uzeo bih sad jos jednom clanu obitelji Redmi 6. Do sada sam radio samo sa Mi A1 i A2, doslovno rade "out of box", bez ikakvih posebnih setapiranja i sl... Posto ovaj Redmi 6 nije Android One, mozete mi iz iskustva rec sta to zapravo donosi/znaci, koliko i dali uopce to zahtjeva dodatnu gnjavazu oko instaliranja aplikacija, oko updejtanja uredjaja i sl... jednostavno nemam iskustva s time, pa prikupljam info... Inace, osoba koja bi dobila taj Redmi 6 nije bas na "ti" s tehnologijom ![]() Sta se tice uredjaja, najpovoljnije sam ga nasao na Goldwayu . Znaci to je Global version, na cijenu jos ide DHL shipping (27 $ ) i mob dolazi bez carine. (Ispravite me ako grijesim) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5081 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
prethodnik je mi mix2 sa slabijom kamerom od mix2s i nižom cijenom ako ga se još da pronaći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5082 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5083 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5084 | |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Razlika je u ekranu i materijalu pozadine (staklo / keramika) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5085 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Sin se želi počastiti novim mobitelom, i vjerojatno će to biti nešto iz Xiaomi ponude. Kupiti će mo ga u dućanu, na što moram paziti na kutiji? Točnije što mora pisati "Global version", "Global ROM".....? Nemam iskustva u kupnji Šaomija pa pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5087 |
Premium
|
Stigla nadogradnja na Mi A2 za Pie, vrijedi li nadograditi i što se mijenja ili ostati na Oreu jer za sada sve radi super i bez problema. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5090 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5091 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ponuda prilikom otvorenja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5092 |
Premium
|
mix 2s sam mislio ubost, ali preskup. jeftiniji je preko honora. uštedili su mi vrijeme i novac visokim cijenama i ovim putem se zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5095 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5096 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5097 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam malo cijene A2 4/64 i na većini naših stranica mu se cijena kreće oko 1.800kn tako da je ovo čisto ok. Za razliku od te cijene, 'puna' cijena je prevelika. Isto važi i za druge modele.
![]() |
#5099 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5100 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Tehnički je jeftiniji, ali da želim kupiti A2 sa 64GB, ovo je no brainer. Naravno, očekujem da cijene nakon otvorenja ostanu iste i da su ovo iskoristili sam kao mamac da što više ljudi dođe i odmah kupi. Ali mi još uvijek nije jasno zašto nema MI 8? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|