|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
nvidia geforce2 gts
Imam nvidia geforce2 gts, ali u device selection ne mogu odabrati opciju TV (nudi samo analog display). Probala sam skinuti driver s nvidia.com (41.02), ali ništa. Imam win xp, i neznam što bih još trebala navesti da bi mi netko mogao pomoći. spojen je tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Trebala bi prvo spojiti TV. Bez toga se ne vidi ta opcija. Da se jebi zezala (kako sam fin) bilo bi dobro da si nabaviš program TV Tool 6.8. S tim je cijela stvar daleko lakša.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
s time da sam bio stavio proizvodjaceve drivere..a kasnije omega-u..a isto imam "srot" karticu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Evo, problem rješen - izgleda da je bio kabel u pitanju (sva sreća da je grafička u redu). Sad me zanima još nešto- Htjela bi da mogu izabrati dual-view u, međutim upozorava me da mi monitor mora moći izdržati takvu nisku frekvenciju PAL 50Hz/31Hz - NTSC 60Hz/31Hz. Inače mi u screen refresh rate ne daje ispo 60Hz (sad ja neznam što znači PAL što znači NTSC). Imam Samsung SyncMaster 765MB monitor. Sad neznam jel smijem isprobavati a da ne oštetim monitor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Stvar je vrlo jednostavna pa ti ne bi tu iskakao sa pojedinostima. Već par godina gledam tako na Dual View i nema problema. Samo od gledanja filma tako na monitoru nema ništa na karticama koje nisu ATI. Monitor mi služi samo kao kontrolni mehanizam ako stvari nisu onakve kakve bi ja želio. TV mi je u jednoj prostoriji a monitor u drugoj. Ne da mi se provlačiti miš pored TV-a pa da na njemu namještam film nego to radim pred monitorom.
![]() |
#7 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
ati driveri su totalno govno u vezi tv-outa kvaliteta slike je super, ali dok ti to namjestis...ulalal.. prodje voz moras prvo sve prikljuciti, onda odes u advanced settings i tamo nadjes lijepo display i ostale gluposti. I da bi ukljucio izlaz mora se kliknuti na prekidac koji ce onda ukljuciti izlaz. i to bi trebalo biti to..znam da je to meni radilo kad sam imao radeon VE(da,da govno nad govnima) i na frendovoj radeonki 9000
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|