|
![]() |
#1231 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mozda si imao neki krs mob koji nije mogao potezati takve brzine? Cesto brzina zna biti losija preko ljeta neovisno o signalu zbog masu turista nakacenih na BS. Ima dosta faktora, a vlaga u zraku je samo jedan od njih ![]()
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
Eh sada, imao sam g4 prije sada s8. Dali je tolika razlika? Možda, lako isprobam to ![]() A danas evo dere jugo, oblačno , valovi na sve strane i centar ima 300...odem ja odmah do stana van centra da isprobam i eto upola 140/160 kvazi optika. Ako je tako, odmah uzimam samo SIM sa brojem i drito u mob sa flat opcijom ....još se tresem od čuda hahah P.s. tele2 i dalje krš ljeto/zima nema razlike više |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
49%winner
|
Afaik, ja na nexusu 4 i 5 nisam nikad dobivao neke brzine zavidne. Nexus 6P je išao preko 100Mbps, ajfon 7 i sgs7 tu na testnom mjestu uredno išli preko 150. U radu to ne skužiš, ali češe te mozak kada vidiš da jedan mob može potegnuti brže od drugog kad stoje 10 cm jedan od drugog ![]() edit: neke teoretske brzine neta možeš naći na gsmareni za svaki mob (CAT vrijednost)
![]() |
![]() |
#1234 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Par dana VoLTE i VoWiFi rade ko grom. Uspostava poziva tj zvanje maltene momentalno, nema svičanja na 3G/H+. Od doma VoWiFi isto tako radi. Kvaliteta razgovora simo-tamo ista kao i prije. Dnevno imam u prosjeku oko 1h razgovora (nekad pol ure, nekad uru). Nije sad to niš revolucionarno ali čovjeka veseli ta ikonica gore. Mnogi pitaju "a kaj ti to je" ![]() ![]() Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Online chat ih malo *** . Htio sam vidjeti ima li nade da se srede te push notifikacije koje neće pa neće. Odradim monolog , čekam 5 minuta, prozorčić javi da sam odradio chat i na ponovni pokušaj (mazohist) , javlja, trenutno smo offline. U pozadini stoji vesela poruka : Mi smo uvijek online . ![]() ![]() Znači za pokušaj 2 bolje da spremim text file pa copy pasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Premium
|
Evo bas sam isao ponovno do grada da testiram, ali se nešto čudno desilo. Ostao sam navodno bez MB u paketu mjesecnom. Kupio sam 1.6Gb danas kada sam napisao taj post o brzinama i sada kao vise nemam nista. S time da mi uopće nije dosao SMS kao i uobičajeno koji mi kaze da sam potrošio sve MB, već me mobitel traži da napravim "Sign-in" u bonbon mrežu....di bi mi otvorio neku default web stranicu gdje pise da nemam MB više....čudno. Zar je moguće da Speed test toliko prometa cucla na 3-4 odrađena testa?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Ako ti je 300 mpbs to ti je ccs 45 megabajta po sekundi a speedtest traje kolko? 15ak sekundi? Samo za download ti je to za 3 testa ukupno 2000 megabajta. Računaj da nije uvijek max brzina i moguće da je pocuclalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Premium
|
Eeeeee to bi bilo odlično da sam znao ranije ![]() Ali svejedno... izgleda da brzina skidanja je iznenadila i sam Bonbon, na kraju mi refundirali 10kn na račun. Nešto se čudna desilo,zaista. Ništa, usporedba će morat malo pričekati ipak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kakvo vam je trenutno iskustvo sa bonbon mrežom? več 3 dana mi uspostava poziva zeza ajfon 6 .. zovem nekog odmah izbaci ili napiše neuspješno Danas bogme moram 5-6x nazvat da uhvati .. jučer doslovno bilo kog da zovem 2x moram zvat Čakovec, i VŽ WTF |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Fresh Juice
|
Ukljuci volte i nece ti se to dogadjat. Na 3g se dogadja navedeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Na svim frekvencijama na baznoj stranici na kojoj sam većinom imam probleme zadnjih desetak dana. Kada odem negdje dalje onda ih nemam. Tako da mi je drago da nisam jedini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
ćemo zasipat bonbon pritužbama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pretpostavljam ili se barem nadam da su svjesni problema . Jučer cijeli dan je bilo jako teško uspostaviti poziv. @Juice , VoLTE savjet se odnosio na iPhone i ostale podržane mobitele pretpostavljam. Jerbo na nekima se iako podržan od strane mobitela ne može uključiti jer nije podržan od strane bonbona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | ||
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Jer meni na Xiaomi radi volte, a njega nemaju u ponudi, još je kineski Citiraj:
HOCU na 13977 pa se odabere volte/vowifi (ne briše jedinice iz paketa kako kaže napomena). Nakon te aktivacije bi trebalo raditi i pokazat se ikona volte/vowifi u status baru. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Fresh Juice
|
U postavkama moba se gasi i pali još kad želiš (nakon aktivacije sms-a). Za iphone kaže ovo: "Turn on VoLTE. Some carriers turn on this feature by default. To find out if VoLTE is on, go to Settings > Cellular > Cellular Data Options > Enable LTE. If Voice & Data is off, tap it to turn on VoLTE" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#1258 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007