|
![]() |
#10831 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10832 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10834 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je Monthy Python No. 1. Općenito su mi britanske serije bolje od američkih jer za njih treba uključiti malo mozga.
![]() |
#10835 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Altered Carbon je meni super serija, baš mi paše ta radnja i okruženje. Joel Kinnaman aka Takeshi Kovacs gdje god se pojavi mi je dobar, još od "The Killing"-a. Sisa i guzica ne fali, pucanje, misterija, buduČnost, cyberpunk. Uf dajte još. The Killing preporuka svakako, barem prve dvije sezone pogledati. Edit: jedan aspekt koji se zaboravlja kod novih serija je audio/video kvaliteta. Lost In Space i Altered Carbon se vrte u 4k HDR, Dolby Vision-u, Dolby Atmos-u. Koliko kod neke serije bile dobre, klasici šta god (star trek, stargate, mućke itd.) ovo je sasvim drugo AV iskustvo ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 17.10.2018. u 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10837 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Senfild, mućke i bračne vode su posebna kategorija humorističnih serija. Nenadhebive! Lost in space sam i ja pogledao sa guštom. Altered carbon sam dao priliku seriji 3-4 epke. Osobno mi nije legla. prekinuo sam gledanje. Zanimljivo, slično mi se desilo i sa Expanse, iako sam ljubitelj SF-a, svi hvale tu seriju, meni nikako nije legla.... sto žena, 200 cica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10840 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ista stvar, Expanse mi je blah, ali Altered Carbon mi je vrhunski. Čak i žena koja ne voli SF je rekla da jedva čeka drugu sezonu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10844 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Da, ista šablona, postoje i ostale verzije koje nisu vrijedne spomena (njemačka, francuska itd.) https://en.wikipedia.org/wiki/The_Office Prva sezona US je više manje direktan c/p britanske i zato je nekako i čudno ispala, dosta ispod kvalitete ostalih sezona. Kasnije krene u svom smjeru i po meni je sveukupno bolja serija od UK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10846 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10847 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10850 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pogledao sinoc 3 epizode one uklete kuce sa Netflixa, nije lose al nije ni neki spektakl kak sam ocekivao da ce bit, negdje sam procitao da je kakti jezivo kao u egzorcistu, mos si mislit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10852 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
"sto žena, 200 cica" ![]() meni su altered carbon i expanse bili dobri dok mi star trek discovery, orville, lost in space, salvation i slične nisu baš sjele iz raznih razloga...ovaj put necu ic u detalje jer zadnji put dok jesam drug brkati je osjetio da mi mora editirati post...pa ga je editira ![]() Drugu sezonu st discovery cu vjerovatno pokusat gledat... Zadnje šta san gleda je Happy! (8/10) a sljedece je vjerovatno Money Heist ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10854 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
http://inverzija.net/detalji-2-sezon...je-the-terror/ Prvu sezonu san odgleda nekako...jedna od najsporijih i najdosadnijih serija koju san gleda...nemogu se otet dojmu da je trebala bit puno kraća; još bolje, cjelovečernji film umjesto 10 predugih i predosadnih epizoda u kojima ugl gledas kako ljudi hodaju kroz snjeg i led i ne dešava se apsolutno ništa..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10855 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10857 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
The haunting of hill house https://m.imdb.com/title/tt6763664/?ref=m_nv_sr_1 Neda mi se listati, dal je ovo itko preporucio?! ... Novi mini serijal iz Netflixa. Horror, misterij Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
![]() |
#10858 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jest.
![]() |
![]() |
#10859 | |
aka Mali Mirko