|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
podloga za mx500
jucer sam kupio mx5oo,pa me zanima,kao pocetnika,dal stvarno ta podloga igra kakvu ulogu i dal s obicnom podlogom za 7kn i 28 lp gubim bilo sto?jel se moze mis osteti na neki nacin?igram u prosjeku 2.5dnevo,fps vecinom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Obavezno nabavi platnenu podlogu (Links-10kn). Bog i batina. Isti taj miš imam i lijepa je simbioza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mis se nece ostetiti, nemas brige. Probaj ga voziti po stolu - moguce da ide bolje nego po bilo kakvoj podlozi. Ako ides na podlogu, gledaj da je gumirana s donje strane, da ti ne bjezi (to zna zivcirati). Ja sam nasao neke super glatke podloge (gumirane s donje strane, ali vrlo glatke s gornje) po kojoj mis klizi fenomenalno. Podloga je zakon, ali kupio sam je u Berlinu (kosta cca 5€). Ne znam ima li ih kod nas (inace je hama, iako ne volim hama proizvode, ovo je iznimak).
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Moze i besplatna reklama ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
platnena sa gumiranom podlogom: 25*25 cm =7 kuna rula ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
ednet xxlpad, ogromna podloska.. 40kn, algoritam.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
igram fps-ove vec godinama i moram priznati da platnene podloge jednostavno nisu dovoljno brze i nemozes bit tako precizan kao sa plasticnom.ovo je iz iskustva....et tek tako da napomenem. ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
![]() Velika, lagano plastificirana gornja strana, ne reflektira - idealna za opticke miseve, donja strana je lagano gumasta i na stolu se cvrsto drzi. CoD: UO prashim sa Mosin-Magnatom i Karabinom i nevjerojatno se lagano naviknuti na prednosti ovakve podloge (doziranju i preciznosti) u odnosu na moju staru platnenu.. Moje tople preporuke, samo pozurite, ja sam kupio predzadnju u algoritmu ![]()
![]() |
#9 | |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|