|
![]() |
#271 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#276 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
Kad smo kod Ubera, ima neko info kad planiraju uvesti Paypal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Uber spustio cijene 25%, sad je start 6kn, kilometar 3kn, minuta 40lp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovo je neš novo kod nas http://appcargo.com/ - nema naplate minuta, samo kilometara - cijena je start 6 kn, km 3 kn - nema rasta cijena x 1,2 ili 2x
![]() |
#279 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Trebat će mi taxi prijevoz kroz dva tjedna i instalirao sam sad Uber aplikaciju. Probam odabrati cash, neće. Probam Maestro karticu, neće, uopće je ne kuži. Probam Visu od deviznog računa, neće ni nju. Pa koje kartice to *ovno prima?! EDIT: Sad probao još MasterCard i Diners, isto neće. WTF?!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.09.2018. u 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
EMP moderator
|
Nova instalacija na novom mobitelu s official ROM-om, nema roota ni nikakvih pizdarija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad ideš u postavkama dodat karticu, jel ti javi neku grešku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
EMP moderator
|
Dobijem ovo što god odabrao, probao sam i Google Pay... https://www.dropbox.com/s/zposligq26...37.jpg?dl=0&m= Poslao sam im upit pa ćemo vidjeti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Kad odem na Payment drukcije mi izgleda. Telefonski broj si potvrdio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
EMP moderator
|
Nemam opciju za to na webu: ![]() Skužio sam i da mi lokaciju ne da spremiti, dobijem ovu grešku: ![]() Citiraj:
Osim onog 4-znamenkastog broja na SMS-u i aktivacijskog maila, ništa drugo nisam dobio.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Fresh Juice
|
Zašto na cash ideš? Dodaj karticu. Cash znači da plaćaš u gotovini vozaču nakon vožnje Klikni na Add payment method - Credit or debit card i tu dodaj karticu. Ili nemoj ništa dodat i plaćaš u kešu vozaču, a način plaćanja biraš prilikom potvrde vožnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
EMP moderator
|
Ne čitaš, isti taj pop-up dobijem i kad pokušam sve one kartice dodati. Bojim se da mi ne odbije i kod narudžbe vožnje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
EMP moderator
|
Njihov support mi nije bio od nikakve pomoći. Danas odem u grad, probam ponovno preko Simpa interneta i proradilo. Znači da je problem u B.netu preko kojeg sam bio spojen doma. Dodao sam cash i Visa deviznu, ali lokaciju na webu i dalje ne mogu namjestiti. Nema veze, bitno da je ovo riješeno. Na trenutak sam pomislio da je problem možda do Huaweijevog EMUI-ja jer sam vidio da postoje određeni problemi s drugim modelima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Fresh Juice
|
Najnormalnije na Bnetu dodam karticu, obrišem ili što već, tako da je nešto drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
EMP moderator
|
Ne znam, to je jedina promjena koju sam imao. Otišao sam u grad, B.net više nije bio u dometu i mogao sam dodati sve što sam htio osim Maestro, ona nije podržana. Nije više ni bitno, hvala na pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Dizem temu iz pepela... ![]() No, meni je danas iskocila fakin reklama za Cammeo (Wizi) taxi doslovno par minuta nakon sto sam sa zenom govorio kako cu uzeti taksi da odem na pregled u bolnicu... Wizi app mi je instaliran, ali me ne gnjavi bas sa reklamama, no ovo je cista spijunaza... Ima netko ideju kako blokirat sve te appove da slusaju?
![]() |
#295 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Možeš u Security i Privacy ili kako se to već na Androidu zove, isključiti pristup mikrofonu za svaku aplikaciju posebno, ali na razini sustava ne možeš. Google sluša i dalje. Na Appleu nemam takvih problema, imam isključen pristup mikrofonu za većinu aplikacija. Ciljane reklame mi dolaze isključivo ako negdje utipkam to što tražim. Nisam primijetio nikakvu ciljanu reklamu na temelju nečeg što je rečeno u mojoj blizini. Ako imaš neke od ovih Alexa, Siri ili neki od pametnih zvučnika i ostalih čudesa uključenih, tj. da su voice activated, cijelo vrijeme slušaju.
![]() |
![]() |
#296 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ajd probaću i ja isto napravit kao i ti - baš sam radoznao šta će biti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#298 |
49%winner
|
Nema to veze sa fenomenom, mob te slusa. Kad sam radio u uredu s kolegama, mob mi je na kraju dana servirao parkside alate i gluposti koje su ljudi okolo pricali. Znaci stvari o kojima niti ne razmisljam u slobodno vrijeme. Otkad koristim adblockere vise ne vidim takve oglase. Koristim google asistenta na mobu, ali nemam pojma dal me slusa u slobodno vrijeme jer oglase ne vidim i to mi je onda oke. Na poslovnom kompu ne koristim svoj G account i ne mogu blokirati reklame pa mi svako malo iskoce neke tange i sexy rublje i svakakve p.materine koje ne znam ni kako dodju do mene. Jedino sto znam da na grupnom Teamsu svako malo netko zalijepi djevojku dana pa... Bit ce da Google cita Teams ![]() Fenomen bi bio kad sam kupio sadasnji auto. Nikad ga nisam vidjao na cesti. Sada znam da ih samo oko mene trojica voze ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja takodjer vjerujem da slusa (par situacija je bilo wtf) ali stvari u uredu se mogu objasnit da ako npr. za ruckom pricamo o alatima, nakon rucka netko u uredu ide googlat taj alat... svi koji smo na uredskoj mrezi krenemo dobivat reklame sa alatima jer svi idemo na net sa istog IP-a. Isto kao sto nikad prije nisam dobivao reklame za Zaru/Desigual etc... i kad kolegica radi duze vrijeme od doma, reklame prestanu, kad radi iz ureda, reklame krenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Ugasio sam Google Assistanta sinoc pa cemo vidjet jel ce bit pomaka...
![]() |
![]() |
|
|