|
![]() |
#1441 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2018
|
Gdje da nađem firmware za ZTE MF286?Problem je u tome neče da se spoji na internet i ne reagira reset tipka..molim vas pomoč ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Kolko se tih gigabyta u prosjeku potroši mjesečno? Jel tih 100Gb dosta? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A treba neki kompromis jel...ili fiksna sa sporim netom max 10 Mbit ili ovo ...no vidim da ima još mogućnost doplate dodatnih 100 GB za 30 kn... Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Prije odluke svakako provjeri jel imas dobar Vip-ov signal i izmjeri brzine, da posle nebi bilo - nisi bio upozoren ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Registered User
|
Thx..Imam mob na VIP i brzina dobra 70, 80 Mbit-a.. jel se može ocekivati tolko i preko homebox a? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Može se očekivati, kad nije gužva/navala. Ja preživljavam sa 100GB s tim da igram malo Overwatch i ne pazim kod gledanja YouTubea. Jedino što, za razliku od nekih koje znam, preferiram i od prije skidanje više od streamanja. Pa moguće da ako samo streamaš serije/filmove 100GB neće biti dosta. Meni je 100GB taman da ne prijeđem, s tim da ako skidam nešto veće- stavim si da skida preko noći (od ponoći do 8 ujutro se ne troše tih 100GB). Je mali kompromis, ali takvu brzinu inače ne mogu dobiti i još mi je jeftinije od sporijeg flata. Tako da je meni ok. Mislim, vidi koliko inače trošiš, ako već imaš flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Osnovnih 100GB je nategnuto, ako se gleda dosta youtube, fotke, gifovi etc., ode to brzo. Ali s ovih dodatnih 100GB se bez problema prezivi svaki misec. Jer ionako velike stvari se skidaju nakon ponoc kada je flat rate. Brzina je veliki + osim evo priko sezone ako si u dalmaciji. U tri ujutro vucem 70/40 a od jutra pa prakticki do na vecer ne prelazi 5/5mbit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#1453 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
. Mikropoter, Od kuda ti ta informacija da ne može. Malo prije sam razgovarao sa SZK i rekli su da može samo kartica bez ugovorne obveze, cijena 220 kn. Kupiš si ruter i vozi miško, kad želiš prekineš i mirna bosna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne znam tko ti je to rekao, ali očito pojma nema. Ti ako hoćeš bez ugovorne obveze moraš kupit njihov uređaj za nekih 500-600 kn (nisam zicer), a SIM karticu ne smiješ vadit iz uređaja bez dopuštenja tehničara kad bi došlo npr. do nekih tehničkih problema.
![]() |
#1455 | |
Registered User
|
Citiraj:
Brzina na mobu je ovakva, a ako će biti i manje biti će.ok... ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Jel bi te iskrine antene meni ista znacile. Signal -95 do -100 dbm, Neznam tocno na koji odasiljac sam spojen, ali definitivno je udaljenost veca od 2-3km. Brzina na dobar dan od 10-30mbs, a noci bez problema uvijek preko 40mbs Ali najgore mi je kad padne brzina na 1mbs i zbog toga bi uzeo te antene, jel bi pomogle sa padanjem brzine na 1mbs? I ping u igrama mi je nekada dosta los cak i kad je internet brzina dobra, cesto je packet loss 5-10% |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Svakako vanjska pozicija na većoj visini i boljom vidljivosti na mobilnu stanicu može donijeti i +20dB , plus dobit antene od 8dBi i sa -5dB na gušenju koaksa i konektora imao bi ukupno + 23db što te sa -100 dovodi na -77dBm signala . Još da ruter ubaciš u potkrovlje i ugasiš mu wifi da ne ometa poljem mobilnu vezu a spojiš LAN kablom kat niže neki pristojan wifi ruter sa LAN izlazima bilo bi i puno bolje. Zadnje izmijenjeno od: D/G. 28.08.2018. u 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Evo uzea i ja homebox pa imam par pitanja. Odašiljač je nekih 300m od mene i vidljiv je. Jačina signala bez ikakvih antena je 92 dB a brzine su oko 50/20 ping 22, i po danu i po noći. Spojia sam jednu antenu koju sam dobia sa ZTE-om i izbacia je kroz prozor te dobia jačinu oko 74dB, ali se brzine nisu promjenile, odnosno samo je UP skočia na 30. Ja san zadovoljan i brzinom i stabilnošću ali san znatiželjan zašto nema promjene u brzini sa promjenom jačine signala? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pozdrav, vidim da je u trendu nabavljanje antena pa se i ja planiram to napraviti. E sad, ima li netko iskustva i savjetovati me gdje smjestiti antene? Imam dvije mogućnosti, staviti antene na tavančić ili na krov. Na tavančiću bi bile pozicionirane niže u odnosu na krov za cca 1m, ali bi bile zaštićene od atmosferilija i sl. Po vašem mišljenju, bi li stavljanje antena na tavančić značajnije umanjilo kvalitetu signala? Drugo, postoji li neka aplikacija pomoću koje je moguće odrediti položaj najbliže bazne stanice?
![]() |
#1462 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
https://imgur.com/a/OUAapdz kako da smanjim rsrq?? to me uvijek mucilo... nemam antene, obican onaj mf283 plus |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Da li ruter ostaje meni ili se vraća vipu nakon isteka ugovora i raskida daljnje pretplate za Homebox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
dali taj homebox moze zamjenit zicani net? mislim jel pouzdan,stabilan? moze se koirstit za online igranje? imam kucni adsl,katastrofa brzine 4 mbit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
ovisi šta. Donekle fps, simulacije vožnje rade bez greške. Sve to isključivo na 4G. Za fps nije prepogodan jer ping varira oko 40-50 ms. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako mi 19.09 ističe ugovorna obveza, zanima me da li moram ponovo ići i produljiti ugovor ili mogu normalno dalje koristiti homebox bez da se sada ugovorno vežem (jer mi se baš to i ne radi).. pozz..
![]() |
|
|