|
![]() |
#2371 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
To je odličan kroj za nas koji smo malo nabili škembicu, jebote sve je danas slim ![]() Probao sam one kopije ovog današnjeg prvog dresa (onaj bez znaka nikea, te grbom republike umjesto hns-a), mogu vam reći ako to kupujete preko neta uzmite broj veći nego inače. Za nas koji smo normalni XL, tough luck, taj XL djeluje manje (ne pričam samo o zaljepljenoj škembi, to se podrazumjeva), ne znam kako je s orginalom... Isto i L umjesto M itd. |
![]() |
![]() |
#2373 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nama dan danas fali igrač kao što je tada bio Jarni. Iz te grupe mi je jedan od najdražih igrača.
![]() |
#2374 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Osobno mi je prosto nevjerojatno da smo već dva desetljeća /izuzev Srne/ najtanji na bek pozicijama koje su u biti najlakše za odigrati. Oduvijek smo se zajebavali, ako nemaš nimalo talenta, odi na beka ili golmana. Btw ovi dresovi su mi najbolji, čak bolji nego ovi današnji ![]() ![]()
#2375 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Sad je 650 kn onaj jeftiniji a 1300 onaj skuplji. Ma fafalasomimifalati. Sent from Usreo Mobara |
|
![]() |
![]() |
#2376 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije to baš samo tak, pogotovo ak si najslabija karika u profi ekipi. Na amaterskoj razini da (igrao beka još dok je bekovski tanc bio in). Igraš od 16 do 16, u vrlo ograničenom prostoru zbog aut linije. Moderni defenzivni vezni također puno pretrči, ali ima definitivno više prostora.
#2377 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#2378 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Imaš Boćkaja iz Osijeka na poziciji lijevog beka koji ima jako dobar udarac i centaršut. Samo, dečko malo voli popiti i provesti se. Makar, da se mene pita svakako bi bio u kadru reprezentacije. Mislim da kraj Strinića a i Pivarića dosta igrača iz HNL-a ima šanse. I da, bek je definitivno najgora pozicija za igrati. Pogotovo u 3-5-2. Ako čuvaš obranu, ne ideš naprijed-ne valja. Ako pak ideš naprijed, jednom se lopta izgubi, sijevne kontra, dobiješ gol, tko je ispao? Ti. Opet ne valja. |
![]() |
![]() |
#2379 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ako već tražiš beka u Osijeku, to bi mogao biti Borna Barišić. Bočkaj je više krilo.
#2382 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ma nemamo ga... barem za sada. To što je on potpisao za Stuttgart ne znači ništa. Može tamo sjediti na klupi cijelu sezonu i šta onda imamo? A on bi se sada trebao razvijati, znači igrati...
#2383 | |
Premium
|
Citiraj:
Od tih što odu van u jaču ligu sa 18 godina nema ništa par sezona. I to ako uspiju. Ajd ovaj je barem ošao u njemačku, ovi naši što su otišli u italiju su svi redom ošli u kuratz dok su bili tamo (osim kovačića). Radošević, Vukušić, Pjaca, Rog, Jedvaj, Balić, Perica, Livaja, Murić, vjerojatno ništa ni od Ćorića... Kramarić je isto napravio veliki zajeb što je otišao u Englesku, a ne odmah u njemačku, al dobro, ne daje on ponude. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 20.07.2018. u 14:11. |
|
![]() |
![]() |
#2384 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jel bilo nekad na PCE tema za nogač opcenito (laliga, premiership, serie A...) il mi se cini? ak je bilo, đe je sad? ![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|