|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
audigy4 (non-pro) vs. audigy2 zs
koja je bolja? audigy4 malo je jeftinija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ma ove audigy2 zs nema nigdje (al doslovno),tek će bit iza nove godine. iako mi se čini bolja neg audigy4 (nema nigdje review na netu!?). al očito ću nju kupit,neda mi se čekat 2-3tj. a valjda i nije neka razlika u zvuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako je ovaj Audigy 4 okrljaštena verzija Audigy 4 Pro-a, onda bih sigurno išao na to jer bi trebao imati bolji D/A konverter. Ne znam koliko to vama znači ali eto.... A ova četvorka ima i daljinski... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Daljinski ide uz nju al kao što ygor_bec kaže sumnjam i ja da ide daljinski kod nas s njom.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Opet ista priča, ha? ![]() Isto kao kad kupuješ auto, u katalozima i cjenicima naši prodavači ti kažu kako uz odabrani model dolaze npr. stražnja svjetla za čitanje, a onda dobiješ samo plastični umetak gdje bi trebalo ići svjetlo, uz objašnjenje da su to serije za "naše prostore"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() A da ne govorim o stopi kvarova "našeg" hardvera.. btw. @Jango Fett jesi ćuo maybe kak zvuče X-Fi? i ostali: dal je netko čuo?? nekak su mi primamljivi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
jel bolja Terratec Aureon 7.1 Space il Terratec phase 22 od npr.audigy4 u reprodukciji glazbe? Zadnje izmijenjeno od: ygor_bec. 17.12.2005. u 16:06. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Mislim da je X-Fi dobra kupnja, jer je tehnološki superiorna ostatku konkurencije. Što se zvuka tiče, za ove slabije modele ne znam, ali bi Platinum Pro verzija (najjača) trebala gaziti sve dosada u komercoijalnoj klasi, upravo zbog kvalitetnih 24-bitnih Delta-Sigma konvertera. No opet, cijena je takva da lako možeš onda uzeti pravu prefesionalnu karticu, dok s druge strane opremljenost je fantastična. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
EDIT: Audigy u samoj reprodukciji je bolja jer se više toga može podesit (usporedba Audigy2 i Aureon Sky 5.1) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da je prema kvaliteti audia (dakle reprodukcija CD-a kvalitetnih mp2 i slicno, audigy djecja igracka prema terratec sky i space. To su zakljucili uglavnom i review-i .Istina da sa driverima terratec bas i ne stoji najbolje, ali po pitanju novijih verzija. Jel sve sasvim uredno radi i sa onim koji dodje na originalnom CD.u pa je pitanje cemu i trebaju noviji. Ovo sve govorim sa strane kvalitete slusanja audi-a. __________________
__________________ |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
ja sam već rekao da je terratec mrak što se hardvera tiče al softver za taj hardver je ne baš bajan. Al ti orginalni za neke obrade zvuka nisu baš, trebaju novi koji to popravljaju al ne u potpunosti. ma uglavnom ja bi uzeo Audigy kad bi morao birat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Z obradu zvuka treba cool edit ili neki slican program a ne driver.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Jedno mozda bedasto pitanje... Audigy 4-nonpro... Ne mogu naci nigdje review (nasao sam samo za pro), kao i tehnicke podatke-specifikacije (ni na CL-ovim stranicama). Gledao sam malo slike na stranicama nasih shopova (Ve-mil, Links, HG Spot) i nisam skuzio ima li MIC IN. Bilo bi glupo da nema ali sam vidio slike sa samo 3 izlaza, a bez ulaza. Dali je to moguce?
![]() |
#18 |
Strichek Moderator
|
Prema ovoj slici i ostalima nema. http://www.overclockers.co.uk/acatalog/audigy4.jpg Čudno al nema. Inače rozi konketor je za mic.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
FYI only... U Linksu je nonPRO verzija koja ima MIC IN
|
|
Oglas
|
|
![]() |