|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To što PUBG faila po pitanju zvuka ne znači da slušalice neće pomoći. Kakva god kvaliteta zvuka u nekoj igri bila, slušalice će uvijek biti daleko bolji izbor nego ne znam kakvi zvučnici. I što je da je, osobno mogu poprilično precizno locirati lokaciju ljudi u PUBG-u. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 02.07.2018. u 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
da, i meni isto. znam da je to anticheat ili vatevr ali uspiju ujebat nekako i igru
![]() |
#1477 |
IM
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Brendan "PLAYERUNKNOWN" Greene: "At the moment we are refactoring the code, trying to remove the bandaid fixes and do it properly. We have a long term plan, we are trying to slowly optimize and really improve the game, but in order to do that we sometimes break the game." https://www.youtube.com/watch?v=hHAY...youtu.be&t=295
![]() |
#1480 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Reinstaliro Win 10 i PUBG počeo trzat kada se puca u blizni ili kada bacim stun grende. Probao sve moguće što sam našo na netu i opet isto. Mommistake znam da si imo isti problem, jesi li ga riješio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
IM
|
meni danas opet normalno radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Nadam se da ćemo dočekati dan kad će igrica raditi svima ko po maslacu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
|
Ja nisam crash igre imao od kada sam novi BIOS stavio. Znači nekih 3 mjeseca možda. Jučer je tako dobro igra radila da sam imao osjećaj da mi je netko uzeo moju konfu i stavio 3 puta jaču. Fluidnost na razini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Budget gamer
|
Mislim da trollovi na steam communityju (naj-toxic mjesto na svijetu) nisu mjerodavni. Također, devovi čiste kod od usranog programiranja (bandaid fixova) koji otežavaju optimizaciju. Sama činjenica da više lobby ne koristi 90+% GPU u odnosu na 30-50% in-game je ohrabrujuća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Premium
|
Misliš da je tako? Misliš da je 90% komentara trollovi ili su ljudi fakat slika onoga što se dešava igri? Ok, trollovi su uvijek pristuni, negdje više, negdje manje. Ali kada imaš 1000+ komentara u sat-dva, i njih 900 je negativno, ne bi rekao da se radi o trollovima. Plus toga, ja sam jedna od osoba koji mogu biti mjerodavni za ovu igru, pošto ju igram već godinu dana, i mogu reći da su u pravu. Dodaju se vizualna sranja, novi gripovi, nova vozila a ljudi i dalje ne mogu igrati igru, iako zadovoljavaju sve uvjete, bilo minimalne ili preporučene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
IM
|
meni se jednom desilo da je igra samo zablokirala, znaci slika se zablokala, ali sigurno nije do PC, jer sam je mogao minimizirati i ugasiti.. da li se to desava nekad?? znaci bio sam u top 10 i zabloka mi.. jebemti sve btw, dosta je lako uci u top 10, a ne moras nikoga ni ubiti, niti sresti... To mi je cak i zanimljivije nego se ubijati okolo ![]() Jos samo nisam skontao putanju metaka, ,steta sto nema neki practice server pa da mozes sve to nauciti... da li se moze vidjeti koliki mi je PING? jer treba i njega ukljuciti u sve to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Premium
|
Meni, jednom ili dvaput. Ne možeš vidjeti ping. Nauči se ubijati, jer ovako nećeš nikada naučiti igrati. Idi u fightove što više. Jebeš ulazak u top 10 ako ništa nećeš ubiti, nikad nećeš biti prvi, ništa nećeš naučiti itd. I samo nemoj, molim te, se šuljati u travi ležečki. Nauči se koristiti zaklone i kretati se pametno, jer ovo šuljanje ti neće ništa dobroga donjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
IM
|
nikad se ne suljam, jer po meni u tom polozaju ne mozes nista... koje je oruzje najbolje (najpreciznije), znaci da ima sto manji "lag", drop itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Premium
|
Dosta ovisi o samom igraču ali nekako se svi fokusiraju na: M416, SCAR, M16 i AKM od automatskih (polu) Sniper: za početak tebi će biti Mini, SKS ili SLR dobar, KAR i M26 su malo teži (ali high risk = high reward, buše level 2 helmete odmah, insta kill u glavu) SMG: UMP (s extended clipom) Meni osobno: M416 ili SCAR ili M16 (tim redoslijedom) M24 ili KAR9 ili eventualno SKS/Mini (tim redoslijedom) ne koristim SMG puške |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
IM
|
Pitanje, sta znaci ono auto manual sto se moze namjestati (iako ne znam kako se namjesta), na tim puskama? Jos samo moram skontat koja municija ide u sta, jer to me dosta uspori , jer kupim sve zivo, sto mi treba i ne treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Single , auto , burst ? Pa kojom brzinom puca, single moraš click za svaki metak, auto je automatski. Burst na ump, uzi itd. je brzinski ispucavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Budget gamer
|
Citiraj:
S obzirom da se radi o istom communityju koji je spamao jedno 6 mjeseci 'REGION LOCK CHINA', da, radi se o trollovima. Jedan od nemjerodavnijih communityja. Više obrati pažnju na r/pubattlegrounds |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko sati imaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Premium
|
Pa naravno da nije, ali je realan odraz trenutne situacije. Koja nije dobra. Moliti boga da patch bude dobar, pa da možeš igrati je na razini pre alphe, ne ovako. Ovisiti o "dobrom" i "lošem" patchu još gore. Tako da, je steam community realan odraz onoga što se fakat dešava. Ne pričam o komentarima, pričam o generalnom pogledu na igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|