|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Jakoooo lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
#307 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Čemu? Spašavali su ih Lovren i Vrsaljko u nastavku. Dobro je ispalo. Sad samo čekam da opet čujem pljuvanje po Rebiću i pitanja što on radi u reprezentaciji, kao i da je Modrić alibi igrač koji dodaje prvom do sebe i ne zabija dovoljno... Prvi gol - sreća, ali uzrokovana konstantnim pritiskom napadača na obranu Drugi gol - Modrić, samo je to dovoljno Treći gol - bilo je za očekivati kad su se svi parkirali pred naš gol i igrali na sve ili ništa Ispalo je super. Napad agresivan do kraja, sredina besprijekorna. Obrana curi kod Strinića i Vide koji puštaju igrače preblizu sebi kad su zadnji s loptom. Nadam se da nastavljaju s ovakvom igrom. Dalić je fino reagirao oko obrane, nijednu veću grešku ova dvojica više nisu napravila u obrani u drugom dijelu. Idemo dalje. Samo da ne bude pretjerane euforije... Realno, nismo baš bili toliko dobri koliko je Argentina loša i ne može baš ništa bez Messija. Ne kužim samo jedno... Kramarić dobije loptu, fino probije...nitko ne prati. NITKO
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 21.06.2018. u 22:07. |
![]() |
![]() |
#313 |
NITKOV
|
#316 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#319 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam se iznenadio koliko su se dobro pokrivali u obtani vecinu vremena. Strinic izade na igraca i Raketa je vec iza, slicno i Vrsaljko i Perisic. Odmorit Mandukica i Raketu sljedecu tekmu i lagano.
#321 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Imamo više sreće nego pameti, i dok ide ovako, dobro je Ni ti ne čitaš? Ili hoćeš reći da je ono kratko golmanovo potkopavanje mandžin voodoo... ![]() Citiraj:
![]() Čitam malo strane komentare...nitko se ne sjeća lošije Argentine. Od dvije ekipe bez igre, bili smo bolji.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 21.06.2018. u 22:23. |
||
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#324 |
NITKOV
|
Citiraj:
#325 |
Guest
|
Imamo problem sto su nam bekovi sasvim solidni u obrani ali zato u trenucima kad se nadju u njihovoj polovici 20-30m su ispod standarda..vrsaljki prvu tekmu je tu jako.los.bio a danas tak tak..jedan izvaredan ubac ostalo.nije za spomenut Vrhunsku tekmu su danas odigrali brozovic i lovren..rebic igra pravi muski nogomet..kramaric ga je tu odlicno zamjenio..isti kalibar igraca...igramo jako ofanzivno i dosta rotiramo..sto je od dalica jako hrabar potez... |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ivane malo pretjerujes. Jes, losa je Argentina, vec dugo nije bila ovako, ali znali smo to. ali tamo je neki Messi, jedan od najboljih svih vremena. I jedva da ga se vidlo. Ne igramo savrseno, ali svejedno smo odlicni i - imamo nesto sto nikad nismo imali - izvanredno takticki stojimo, momcad smo, trcimo, igramo presing i zabijamo. ekipa, 4 udarca na gol, 3 gola! Dalic to izvrsno vodi, kuzi igru, postavio je igrace na njihova najbolja mjesta. Optimist sam veliki.
#327 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#328 | |
The mighty pirate
|
Realno gledam na situaciju na terenu i ne pere me euforija. Gledam prijenos na slovenskom kanalu, jer objektivnije prenose. Ne možete poreći da nema grešaka. Ima ih, i to dosta. Imat ćemo probleme protiv prve ekipe koja će igrati s glavom i repom. Zasad još nema takve na prvenstvu... Otvorim portale da vidim što se piše i imam kaj vidjeti Citiraj:
Jel takav problem kritično sagledati stvari. Opet će nas netko prizemljiti nakon ovog leta u nebo.
![]() |
|
|