|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
miksanje
imam jedno pitanje.već se neko vrijeme bavim s miksanjem pjesama na kompu,onak iz fore. e, sad imam samo jednu zvučnu na matičnoj. ja bi htio da na zvučnike čujem jednu pjesmu,a na slušalice drugu i ta onda sam usklađujem bpm i ostale stvari. jel bi to mogao da kupit još jednu zvučnu??? ili baš moram imat 2 samostalne zvučne, a ne jednu na matičnoj i drugu samostalnu? ak ste shvatili pitanje. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma uzmi samo još jednu zvučnu pored te integruše i miran si. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Strichek Moderator
|
aj da te pitam ak budeš namjeravao, koliko bi love izdvojio za zvučnu? ciljaj na nešto tipa Audigy2 ZS, pa nabolje, terratec izbjegavaj, maya nema loše zvučne al creative u toj srednjoj klasi trenutno vodi.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
oko 500-600 kn |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
e sad još jedno (nekoliko ) pitanja za kraj. jel mi bolje kupit creative labs audigy2 zs, 7.1, bulk(550kn) i kombinirat je s integriranom. ili da kupim dvije jeftinije creative labs sb audigy se, bulk (228kn) pa da njih dvije kombiniram??? mislim zbog latency-a.ipak su dvije iste. jel bolja creative labs audigy 4 24-bit, 7.1 ili creative labs audigy2 zs, 7.1??? hvala na trudu i odgovorima |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
inače kad kupiš novu zvučnu, onu na ploči isključiš tako da samo jednu koristiš. 2 zvučne tako kak si ti napisao nemožeš kombinirat. aj napiši na koju Audigy4 misliš točno? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() napiknio si se na bulju, a? ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |||
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
u ovom slučaju audigy4. Citiraj:
tako je bolje mene nemoj slušat bubba ipak sve zna, nemoj nikog osim njega slušat. Citiraj:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#12 |
|
EMP moderator
|
Ne znam zašto ne bi radile dvije zvučne istovremeno. Može 5 radit i na svakoj drugi zvuk...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
neki kažu može,neki ne...pa sam pitao. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Ne mogu reci da shvatjam tvoje probleme (iako ovdje, sto smo vec naucili, ima mnogo psihologa, upitne strucne spreme, no...), no barem bi se mogao pokusavat suzdrzati, da, kad vec ne znas, ne pokusavas biti duhovit ili zabavan, jer ti bas i ne ide. Ili da barem razmislis dva puta prije no sto odgovaras...
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#16 |
|
Strichek Moderator
|
@Bubba za tebe nemam više kometara jer vidim da si sav pun različitih -izama pa neću se zamarat s tobom. @ygor_bec razlog za dvije zvučne?? @flood čitaj forum malo više na par mjesta sam napisao. i da, NE obavljaju kako treba! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
već sam rekao da želim umiksavati,raditi dobre prijelaze iz jedne u drugu pjesmu itd... pa hoću da čujem dvije pjesme istovremeno (programi koje imam to podržavaju),jednu na zvučnicima, a drugu na slušalicama.i onda da sam podešavam (ovu na slušalicama) dok se pjesme fino ne "poklope". to sa ovom jednom integriranom očito ne mogu. a i općenito bi mi sigurno bio bolji zvuk sa Audigy4 ZS u odnosu na integriranu,šta ne? |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
I onda front ide na zvučnike, a rear na slušalice, inače to se tako radi. Audigy zvučne imaju DSP (Digital Signal Procesor) koji nema usporedbe sa bilo kojom integriranom zvučnom. Audigy4 podržava EAX 4.0, i još milju stvari a ASIO bi trebao biti bolji nego na Audigy2 inako terratec ima to jako dobro sređeno, al ipak je lošija.. Ak te još neš zanima pitaj. Osim ak naš pametnjaković® ne nađe opet neki ciničan prijedlog, pun sarkazma... |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
aj malo obajsni onda ta dva fizička izlaza? za što točno trebaju ta dva fizička izlaza? |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Strichek Moderator
|
Zadnje izmijenjeno od: buljo. 29.12.2008. u 14:16. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
al ja ne mogu namjestit Front (l/r) i Center (l/r) u programu. a zvuk sam namjestio na 5.1 u Nvidia Mixeru. jel ta moja int.zvučna onda podržava il ne 5.1? imam samo 2 zvučnika |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
Drugo: pročitaj par postova gore.
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
zato sam i pitao domya jer ne kužim na što točno cilja. pogledaj CUE s tim uključuješ da čujem na slušalice ak več nemaš miksetu, a ona slika prije tamo podesiš koji izlaz je monitor i tamo spajaš slušalice. Zadnje izmijenjeno od: buljo. 29.12.2008. u 14:16. |
|
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Drugo: Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#29 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
1. integrirana vjerojatno ne podržava odvojene izlaze, kak to objasnit, al nisam ziher 2. boljeg zvuka; svi znamo da su integruše smeće (čast izuzecima)
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Strichek Moderator
|