|
![]() |
#2733 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Gledao sam, ne znam što bih rekao. Nije Boston odigrao ništa specijalno, osim prilagodne Lebronu, bili su agresivni na njemu. Na lovu se vidi da ima problema s glavom, imam osjećaj da je u drugim okolnostima mogao puno više dati napadački.. Ono što sam vidio da Cleveland nije u glavi bio u tekmi..te da su Tatum i Brown već sad jebeni igrači, te da je dobar trener i od morrisa može napraviti korisnog igrača. Horford opet general... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Lou jučer nakon što mu je TT donio preokret protiv Pacersa, on stavlja Lovea na centra. Horford ga je pojeo u obrani i izbušio u napadu ko da je na treningu već u prvoj četvrtini i tu su Kelti odmah stvorili prednost. Velika greška. Cavsi mogu samo bolje od ovog, ali i u Celticsima ima rezerve, Rozier jučer nije odigrao na razini kao do sad.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.05.2018. u 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Premium
|
Noćas opet Celtics-Cavs. Adjustment Game. Očekujemo Kardashiana u petorci. Oduševljavam me ovaj Boston. Timska igra, odlično posloženi, pregršt opcija u oba smjera. I to bez dva najbolja igrača. Što će tek biti kad se vrate... Uz to čini mi se 5 ili 6 1st round pickova iduće dvije godine. A nisu pritom trebali biti izvrgnuti ruglu par sezona ko Sixersi ![]()
![]() |
#2739 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() Odlične serije imamo u finalima konferencije ![]()
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ocekujem choke Hardena danas |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Kraljica je postao Kralj. Kapa dolje robotu LeBronu. Čudo kako igra, kao muškarac među djecom. Btw Smart je izjavio da vrijedi više od 12-14 mill po sezoni. ![]() ![]() Boston da je umjesto Horforda imao Davisa, svi problemi bi nestali. Kako god okreneš, i uz Irvinga i Haywarda, nedostaje im atletičniji i brži visoki. Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 28.05.2018. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam pratio NBA i znam da ste ga nazivali svakako i kaj ja znam kaj... ali nakon što sam pogledao ovu zadnju utakmicu i vidio da gospon nije sjel ni minute nego maltene sam uništio Boston i u napadu i u obrani, ne znam kako ga itko može nazivati kraljicom. Pa pojeo ih je. I zaslužio naslov ove godine. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Erving kazes? bome Bostonu ne bi lose dosao jedan igrac kao Dr. J., ali mislim da si nam svima dao odgovor na pitanje u kojoj ekipi bi Ante trebao nastaviti karijeru i kombinaciji s Kajrijem postati novi kralj. ma nije samo zadnju utakmicu, pogledaj mu prosjeke u svih 7 tekmi protiv Bostona, a bome i Toronto i Indianu je prakticki dobio sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
|
James igra izvanzemaljski PO, nema sumnje :s U finalu će teško nešto ulovit, ovo sa zapadne strane je puno jače od svega s čime su Cavsi igrali na istoku. Noćas je odluka rakete ili dubsi. Rakete nažalost bez CP3 po svemu sudeći ![]() Velik naklon Celticsima. Oduševili me. Praktički rookie ekipa, bez zvijezda, bez dvojice najboljih igrača, a dio PO i bez trećeg, dovela je Cavse do G7 u finalu konferencije. To će biti strašna momčad, a Tatum igračina. Ono zakucavanje na LeBronu je sve :s
![]() |
#2751 |
Premium
|
Rocketsi pobijedili sami sebe, doslovno im se njihova tricaška taktika odbila u glavu. nisu zabili tricu od polovice q2 do polovice q4, pune 23 minute ![]() Paul im je bitniji od Hardena jer učinak od 30 poena na 29 šuteva je blago rečeno katastrofalan (trica 2-13), šteta što se ozlijedio u g5. ![]() video nestvarnog rekorda ![]() ![]() ![]() https://twitter.com/SportsCenter/sta...037888/video/1 Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 29.05.2018. u 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Premium
|
Tako je to kad se živi od trice... Falio je CP, više u G6 nego u ovoj, jer možda bi tad završili seriju da je igrao. Curry im je pokazao u Q3 kako se koriste trice :s Šta reći, nadao sam se outsiderskom finalu ali ništa od toga. Bojim se da James nema šanse protiv ove zvijeri. A ako uspije, nek objesi patike o klin, i nek mu dignu spomenik veći od kipa slobode.
![]() |
#2753 |
Premium
|
http://crosarka.com/reprezentacija/a...ativaca-133440 sad dok ih Tomić nazove jednog po jednog i uvjeri da ne treba igrati za reprezentaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Premium
|
Bome, JR je izveo neviđenu glupost ![]() Mada nisam njegov fan, dođe mi žao Jamesa, JR se popišao na njegovu najbolju PO partiju ikad. A sve što je trebao napraviti je ono što uvijek treba - ako nemaš slobodan šut daj loptu Jamesu ![]()
![]() |
#2757 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
I mene je zajebo, kad je počeo bježat od koša, reko gotovo Clevland dobio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Premium
|
koja sprdačina od lige, priznaju da su sjebali i nikome ništa. em nije bilo potrebe da se promijeni odluka za onaj Lebronov faul jer je bio faul Duranta u napadu, em nisu sudili Greenu faul na Lebronu i na kraju su trebali vidjeti da je Green prebrzo ušao u reket kod Hillovog drugog bacanja. https://www.index.hr/sport/clanak/nb...i/2001835.aspx Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 02.06.2018. u 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|