|
![]() |
#36691 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ogreban je lak i neće se nikom dati zafrkavati. A uz to se radi o rubu iznad stakla a tu svi auti imaju dvostruki lim. Iznutra ne možeš prići a izvana je nemoguće izvući tako oštar prijelaz. Za potpuno saniranje malo kita i ušpricavanje. Ali ako je siva boja pogodit će ju nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36693 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Da se to izvuci,nakon toga malo touch up i polirati.Uglavnom ima dosta posla. Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#36695 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Jučer gledam žemsku 60 na sat ide, hitna joj sa sirenama urliče metar od guzice, s desne strane joj stanica, ali ona ne staje nego u jednoj traci ne da hitnoj proć. ako si tad nisam od živaca majicu pojeo... prije koji dan idem preć cestu, prolazi 5 auta za redom, vozač/ica na mobitelu. prvo sam promislija da nisu u nekom grupnom razgovoru ![]() kako očekivat onda da se znaju maknit iz lijeve trake? a meni je zabranjeno uznemiravat blicanjem/trubljenjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#36697 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Neki dan sam doživio da je frajer s novim Audijem A6 (probne rege) iz Audi centra (kod kružnog toka ispred Kingcrossa) izletio na cestu u suprotnom smjeru i pun gas do podvožnjaka da se uključi na Ljubljansku. Ima tu jedno 200njak metara vožnje suprotnog smjera. Nekoliko auta mu je išlo u susret, jedva se stigli maknuti. Da se nisu maknuli, bilo bi mljevenog mesa za tjedan dana prodaje u Konzumu.
![]() |
#36698 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Željko Marušić,*autoportal.hr Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36699 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
ja sam se nejednom znao na rinzol napeljavat da propustim hitnu i ne, nisam ih čuo jer obično muzika nabija, ali brate gledaš oko sebe šta se dešava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36701 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ili se zabavljati u tabletu tokom vožnje https://www.youtube.com/watch?v=AdAkKKxOvu4 Neki dan mi je frend pričao kako je na ri zaobilaznici vidio lika kako uredno dere stoju i drka po tabletu na volanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36702 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo jučer sam vozio po ograničenju na Zvonimirovoj, nije bila gužva, da bi mi s desne izletio lik iz sporedne bez gledanja. Kad me vidio, stao je doslovno nasred ceste, prednji kraj auta mu je bio i u lijevoj traci, da bi mi krenuo psovati sve živo, jer smo mu moj ABS i ja bili krivi što se nasmrt prestrašio. Instant mi je bilo žao što sam kočio i što imam reflekse, mogao sam si zamijenit pol auta naprijed, a njemu bi polomio sve kosti. 30 min kasnije na ravnoj cesti van naselja pretičem motorista, kad s lijeve strane lik projuri s 50-ak km/h sa sporedne gdje ima STOP (ograničenje je inače 70km/h) ne gledajući desno, već samo lijevo - direktno prema meni u frontalni sudar. Izbjegao sam ga, sva sreća. Ali da sam preticao malo kasnije ili sporije, tko zna kak bi završilo. Dam se kladit da se većina nesreća dešava jer se ljudi iznimno ulijene za volanom. Em im se ne da skretat, em im se ne da gledat, ništa. Kasnije sam se van naselja vozio iza lika koji je prašio 50km/h gdje se inače vozi 70-80km/h, ali tako da je sjekao svaki zavoj, a kad je bilo ravno, onda se vozio po sredini ceste, a ne trake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36703 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Svašta se događa nažalost. Ovo su strašne priče. Ali dobro je da frustracije pucamo tu na forumu, a ne na cesti. Poludim na neodgovornost pojedinaca koji ne shvaćaju stvarnu opasnost ceste nego se nonšalantno vozikaju bez straha i poštovanja.
![]() |
#36704 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jucer sam naletio na lika u 17h na Zagrebackoj koji se je od Rudesa pa skroz do CCO West vozio sa mobitelom u razini volana i gledao u njega. Plus mi se na povratku neki lik pjenio jer sam mu kao presjekao traku kod skretanja. ja sam bio gdje i ovaj Accent, a lik je bio lijevo kao google vozilo. (BTW Multivan je fino prosao ravno gdje nije smio) Neka zdrava logika kaze ako crte nisu iscrtane da ak si u lijevoj traci i skreces lijevo da odes u krajnju lijevu traku, a ovaj iz desne ide u srednju. A ne da ja moram ic u krajnje desnu traku. Vec mi se par puta desila takva situacija. A i naletio sam jednom gdje se je lik vozio u kontra smjeru na tom dijelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36705 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36706 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() A tek mu slijedi pravi pakao. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36707 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36708 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Vjerni Navigon je otišao u povijest, više se ga se ne može kupiti ni skinuti, niti će biti updejtan. Dajte preporuku za neku offline navigaciju za tablet/mobitel Android koja se redovito updejta sa pozicijama fiksnih kamera. Može biti i plaćena, bolje iskrcati 500 kn nego policiji 2000 kn, Čujem da su sada u Zagrebu posijali hrpu kamera po cestama. Waze mi nije baš simpatičan, valjda ga ne koristi dovoljno ljudi kod nas, pa mi se i ne čini baš pouzdan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36709 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedino Waze i radi sve to što tražiš. Here je odličan, ali nema radare. Druga (i bolja) opcija je da kupiš nekog od novijih Garmina koji imaju lifetime upgrade karti i u njega ubaciš file s radarima koji ti je dostupan za skidanje. Set & forget
![]() |
#36710 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Hvala na infu! Skinuo waze, ali i on koji bi trebao biti real time kaska. Prije 3-4 tjedna je prebacilo fiksnu kameru sa jedne lokaciju na drugu, na wazeu je i dalja stara lokacija. Ja sam mislio da je fora sa wazeom da korisnici sami ažuriraju stanje i lokacije patrola/kamera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36711 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#36712 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa korisnici i ažuriraju stanje i lokacije patrola murije i ne fiksnih kamera i radara. Fiksne ažurira sam Waze.
![]() |
#36713 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.waze.com/livemap?zoom=14...7&lon=15.97919 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36714 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pa ažuriraj onda ti sam, ako znas da je to po novome Naravno ako app to omogučuje A ja preporucujem mireo navigaciju Jeftina i ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36715 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36716 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kako onda motocikli prežive 20 i više godina a da se motor nikad ne otvara. 6000rpm im je normalno kao na dizelu 1500, veselo se vrte do 14-15000 i niti nakon 20 godina ne troše ulje i ne pokazuju znakove umora. Da ne kažem kako se vozi kad izađeš na otvorenu cestu - svaki izlazak iz zavoja pun gas do blokade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36718 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Kakve taj čovjek proljeve može izvaliti je čudo. Ugrijati motor prije ganjanja, lagano ohladi malo prije gašenja, i nema problema. Naravno dobro ulje u motoru i redovne izmjene i nemaš problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36720 | |
Premium
|
Citiraj:
Dugačak je komad ravne ceste, pri kraju se s lijeve spaja sporedna cesta sa znakom STOP pod kutem koji je idealan za šmugnut na glavnu pri velikoj brzini, budući da imaš dobar pregled trake na koju se spajaš, a s desne strane je visoko grmlje. Crte su crtane tako da su uračunali znak STOP, puna crta je možda 10-ak metara šira od raskrižja. I kad neko ne stane i izleti velikom brzinom, on je već u području isprekidane crte dok ti pretičeš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|