|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
E ajmo vidit hoce li princ Albert pit iz tenisice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Fascinantno je da prvih 6 je završilo kako je krenulo, a da je Alonso ostao 7. bilo bi ih 7 ![]() Izuzetno mi je drago da je Ric dobio. Nek odjebe RBR i ode ili u Ferrari ili Mečku da imam konačno za nekog navijat u top bolidu ![]() ![]() Kao i svi današnji momci u trendu ![]() Sent from Usreo Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ricci je možda i najbolji vozač na stazi danas. Zaslužena pobjeda 100%, nadmoćno cijeli vikend. Alonso Bad luck, no možda i bolje, jer bi ga gasly bio pretekao ![]() Williams rasulo, potop, tsunami. Stroll dva puta razvalio gumu od ogradu valjda ![]() Leclerc hebacki maznuo, ostao bez kočnica, iako meni više izgleda da je bio preblizu i ostao bez prednjeg downforcea Dosadnjikava trka sve u svemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
To je bila utrka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je najgore od svega sto uopce mijenjaju gume. Ove hypersoft drze skoro 30 krugova kod nekih. US 50+ krugova. Neka stave HS za rusenje rekorda i ovu hard komponentu da kruze i aj bok... Jako losa utrka. Gledam sad Indy 500. Jos gore. Tek u 48 krugu malo akcije. Lanjski pobjednik Takuma Sato se sudario. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#1150 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kad nisam danas zaspao gledajuci valjda necu nikad, koja dosada od utrke to je za poludit, treba ti 3 sec brzi bolid da uopce mozes probat preticat.
![]() |
#1151 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sva sreća pa sam bil na firmi, malo popil, došel oko 9, pogledal utrku na preskokce a ni tad nikakvih zanimljivosti. Bring on Canada. Šuška se da Ferrari ima upgrade motora. Ćemo vidjet kaj bu od toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Antimićanin
|
Alonso je bilo malo rječitiji. On je rekao "most boring race ever" ![]() Tako da osim glamura prije i razvrata nakon utrke po jahtama i hotelima, taj Monako ne nudi ama baš ništa. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Freelancer
|
Ali nije ni samo to (znamo da u Monacu nece biti puno preticanja) ali prijsnjih godina je bilo raznih kamikaza poteza prije tunela u onom najsporijem zavoju i onda jos na izlazu iz tunela skoro svaki durgi krug, sad je tamo jedino MAX preticao i to je to za cjelu utruku ![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 28.05.2018. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Freelancer
|
Je u pravu si, i Gasly je preteko Alonsa cim mu je crko mjenjac ![]()
![]() |
#1158 |
Antimićanin
|
Čuj, kako je Sauber Ferrarijeva momčad GODINAMA, izgleda da si je Merceds isto tako nabavio ekipu koja im može ponekad malo uskočiti ![]() Tijekom prijenosa kad su pokazali snimku, SkySport ekipa je onako kroz lagani smijeh rekla "We can see Mercedes and Force India working together..." ![]() Uz druge vozače, imamo i druge momčadi: Ferrari - Sauber Mercedes - Force India Red Bull - Toro Rosso Za sada su McLaren, Haas (donekle), Renault i Williams nezavisni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji kua zavidavaju onu umjetnu šikanu dole, bilo je puno zabavnije bez nje, vidi stare snimke / verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Antimićanin
|
Pričaš o šikani nakon izlaska iz tunela? Nekad je čak i zid bio tamo ![]() Slažem se da je ne treba. Jednom sam probao u igri F1 2017 na free practice protutnjati bez kočenja ![]() Ali definitivno će nešto morat mjenjat u Monaku i Barceloni. Za sada ubi bože dosadne 2 utrke. Kanada je poslovično dobra i zanimljiva i to mi je jedna od najdražih staza, pa još ako kakva kišica ukenja, to bude festival samo takav. Valjda bude Gabre išal na tu utrku ![]() Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, na tu šikanu mislim, ma samo nek slože po 3 reda guma livo / desno, dovoljno za sigurnost + zabava zagarantirana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Kad sam vidio kakve cifre traže za ulaz, smrzao se. A na isti dan mi pada predstava od curica za koju cijelu godinu idu na sate, pa ionako ne mogu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Gabre@A što ti kukaš za cijenu karata,pa bar vi u Švicarskoj imate dobre plaće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Antimićanin
|
Turska je bila odlična staza, pogotovo 2010 utrka je bila bomba. Jedini Tilke-drom koji je dobar. Za Valenciju, Indiju i Koreju mi nije žao da su ispale, čak ni za Maleziju toliko. Ali za Tursku je. Nakon A1 Ringa, jedina njegova dobra kreacija. Vrijedni spomena su mi još Baku i Austin. Sve ostalo je qrac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Daaaa, Turska i zavoj osam... Predivno... Rado bih mijenjao Monaco za VN Turske.
![]() |
#1167 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da da famozni triple 8.Al ne samo taj zavoj cijela staza je mrak,šteta što ju je u Turskoj sazidao a ne u nekoj zemlji otvorenijoj za moto sport,recimo kod nas ![]() A kad smo kod nas šta bi s onom stazom što se pravila negdje oko Zg ako se ne varam,to je nešto počelo prije par godina i od onda ništa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
To onaj projekt u Bistri? Mozda bude jednom nekad staze. Mi smo jadni jer imamo nespobnjakovice za bilo sto globalno. 90-tih je bila prilika za F1. Procvjeta citavi kraj od utrke i staze. Tko ne vjeruje neka malo potrazi po netu za Spa. Staza u selebarama gdje sve smrdi po kravama. Jedino sto je u sred ljeta hladno u PM ![]() Turska je 2010. bila show. Red Bull je imao toliko downforcea da je osmicu prolazio punim gasom. I onda sudar 😂 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
|
|