|
![]() |
#5311 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5313 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5315 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Nisam čuo da se igdje može. Bitfinex ima dosta mogućnosti, ali mislim da nemaju TRX. Sada gledam i skužim da Kraken ima short i long mogućnosti... ![]() Naravno da je komplicirano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5316 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Da, Kraken ima short/long i na još par parova s tim da su BTC i ETH s polugom do 5:1, ostali parovi 2:1 Volumen nije top ali sasvim pristojan da nema panike da ostaneš visit (mada me je slippage dobrano opalio u par navrata) Zadnje izmijenjeno od: TheVeka. 08.05.2018. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5318 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
što mislite o BCN? kupio BCN (za BTC) na binance-u. danas pocelo trejdanje kod njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#5320 |
Registered User
|
Koje prizemljenje meni sad na GDAXu, konačno uspio sve procedure oko registracije rješit i dočeka me hladan tuš, moguće je trejdat samo u EUR za nas iz HR. Ja pojma nemam kolko je cijena bilo kojeg crypta u EUR |
![]() |
![]() |
![]() |
#5321 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5322 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() zasto? 9100 uopce nije previsoko, osim toga mislim da ce skoro pa sigurno ici gore jer ovako ne moze jace pasti sto i je plan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 |
Registered User
|
ma vidim da sad izgleda i više nego perspektivno. komentirao sam baš u trenutku kada se nakon onog prvog bear flaga pojavio drugi leg down ali na 5-minutnog se odmah okrenuo gore. I ja sam mišljenja da će gore, ja sam u ETHu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5325 |
Premium
|
Naravno da nisam, nećemo paničariti na svaki pad od 100$. :-P Večeras stavljam stop loss na -2% i čekam razvoj situacije do sutra. Razmišljam da uđem s još nešto novca kratkoročno u XRP/XLM/ADA, ako BTC bude mirovao preko noći, altovi bi mogli početi rasti 5-10%.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5326 |
Premium
Datum registracije: Dec 2017
|
Ako netko zna što se zbiva sa bcn, vrijedi 7x više na binance nego na drugim burzama? Depoziti ne rade, da li zbog prevelikog prometa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Odaberi sve tri burze sa desne strane - razlika je 9x. https://cryptocoincharts.info/pair/bcn/btc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5328 |
Premium
|
Pitanje je tko kupuje bcn na binance ako zna da je tu cijena 9x? Imam bcn na hitbtc i u principu mogu poslati na binance ali uz upozorenje da nije sigurno koliko će brzo stići. Mislio sam da je binance ozbiljna burza, a ovako mi se čini su uključeni u mutne radnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5329 |
Premium
|
Napumpali su ga, pao je 90% na binance. Ajme koje bacanje u bunar preko noći. Zadnjih 5 sati skoro svi imaju 5 crvenih svijeća, masovna rasprodaja. Zadnje izmijenjeno od: Libertus. 09.05.2018. u 06:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5330 |
Registered User
|
Pretpostavlja da te -2% noćaš izbacilo van. ja neznam zašto sam jučer uopće ušao u XVG (tolko sam neispavan da se ne mogu sjetit misaonog procesa iza te odluke al eto opet neki mali pump je krenuo). Idem target neki tražit za out. U ADA sam isto i čekam neki pump kao i ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5331 |
Premium
|
Je, izbacilo me na stoploss. Nikada ne možeš biti siguran, ali dosta su dobri signali da će ovo kratkoročno skočiti. https://www.tradingview.com/x/OQUoWqI6/ Ukoliko se bude tko odlučio evo samo mog razmišljanja pa ukoliko nekome koristi. Mislim da je prilika XRPUSD ili XRPEUR. 1. Zaronio je preko noći. 2. Prije 2 sata je XRPBTC bio oversold, još uvijek je nisko. 3. Ukoliko BTC krene gore za 200-300$, XRPBTC će lagano dolje, ali malo na prvu, onda će početi rasti. Sam XRPBTC će narasti sigurno 2-3% i ukoliko BTCUSD skoči 2-3% XRPUSD će skočiti 5-6%. Možda i više, zavisi od ova dva. Samo za razmišljanje ukoliko se netko odluči, ja ću vjerovatno probati. Naravno stoploss na cca -2% da nebi izvisili kao ovi na BCN-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5332 |
Premium
|
Ima tko kakvu kratkoročnu prognozu za ETH? Uspio sam danas ući ispod 720$, trenutno je na binance oko 735.. ps. libertus koji exchange koristiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5333 |
Premium
|
Binance i Kraken. EDIT: Da nemam double post. Ušao u XRPUSD kako sam rekao, skalp 3,5%. Vratio jutrašnji gubitak plus bonus. ![]() Čini mi se da su overbought trenutno i BTC i XRPBTC, tako da očekujem laganu korekciju. BTC bi rekao da je podrška u rangu 9170$ dok XRPBTC negdje oko 8540 satoshi. Stavio sam buy nalog za XRPUSD na 0,784, živi bili pa vidjeli. ![]() Pratim, pa korigiram nalog ukoliko bude potrebno ili se situacija izmijeni. Zadnje izmijenjeno od: Libertus. 09.05.2018. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5334 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kakvo crveno jutro! Idemo do 3000? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5337 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Jedni ulaze drugi izlaze, ali ja kad vidim da je Michael phelps skocio na glavu u bazen ocekujem malo duze putovanje pod vodom. 8000$ mi se cini da cemo testirat, a onda ako se probije 8000 kao sto kaze NEO-ST drzte gace. LOL
![]() |
#5339 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
osobno ocekujem testiranje zone 8-8.2k iz razloga što je najveća koncentracija btca od 8.6-9k gdje su i budu prodali preko 10k btca, sto smatram izuzetno uspjesnim trapom, nisam ocekivao da će se toliko btca dole nakupit. Za pretpostavit je da ekipa očekuje pad između 38 -50 fibb levela i da se nastavlja bull run preko 10k što čisto sumnjam s obzirom na uspješnost trapa. Stoga i pretpostavljam da ce pocistit do 8 k jos ovo malo sto je ostalo zatim dignut do 9k gdje ce ostavit sve ove od 8.6-9 sto su im uvalitli u limbu i onda krvarenje malo duže prema dole. short je i dalje oko 20k a long preko 30k a 10 k longa otvoreno je u zoni od 8800-9000 sto jos jednom potvrđuje da je to zona do koje će se dizati da niti longerima ne daju sansu da izađu bar na 0. Srednjeročno s idućim padom očekujem probijanje 6k i spustanjem ispod 6k, tek onda cemo moći dati bolje procjene za ostatak godine do gdje bi se mogli u konačnosti spustit. s time da je ključna zona oko 8k gdje će se po volumenu i brzini pada odgonetnut dali je tu odbijanac jer ako ce pocet prebrzo sibat dole bojim se da picimo ravno prema 6 k
![]() |
#5340 |
Premium
|
Hvala bogu pa sam uspio iskočit sa eth na 740$ i skoknut natrag na 690 ![]() Ima tko kakav savjet na što pripaziti ovih dana za rast/pad? Također, da li prebacujete kripto u USD ili iz jednog u drugi? ( sori na noob pitanjima ali eto, od nekud treba krenut) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|