|
![]() |
#4951 |
Banned
Datum registracije: Mar 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da li je i vama na Oreu Cell Standby najveći potrošač? Napravija sam factory reset nakon uodatea (tj flashao csc i ostale pakete preko Odina). Na battery management mi piše da je cca 30% cell standby.
![]() |
#4953 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4954 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
navodno mjesta za savitljivi mobitel a i nije nego požurivanje jer s8 kasnio zbog note7 problema kod baterija, a lani ulet mobitela na tržište se fino pokazuje u financijski izvješćima baš me zanima što će samsung pogurati sa S10, ali mislim da će biti tresla se brda rodio miš dok ako i predstave savitljiv mobitel to će više biti gimmick nego baš da će se koristiti da je ljudima do toga ne bi padala prodala tableta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uskoro bi na S9 mogao doći Oreo 8.1 https://www.mysmartprice.com/gear/20...ted-geekbench/
![]() |
#4958 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Nece jos biti savitljivih telefona. Ono po cemu ce se S10 razlikovat je po svemu sudeci fingerprint senzor ispod ekrana. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4960 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
treba vidjeti ali se ne bi čudio da uguraju nešto kao što je apple sa iphone x pa onda serija 11 se prebacuje na novi dizajn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4961 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Instalirao sam danas ovaj usrani Oreo, tj Usreo. I naravno da dirty flash ne radi kak se spada pa se sad karam sa mobitelom već uru i pol vraćajući sve natrag... Kaj ste rekli, nakon AdHella, kaj je sad THE app za blokiranje usranih reklama? Fala Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4962 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Disconnect PRO, što se tiče jednostavnosti (ne istice - radi trajno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Par slika iz Makarske od petka sa Gcam. https://photos.app.goo.gl/V4xnmGKb07Q60vmY2
![]() |
#4967 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Super fotke, bio je predivan dan za fotkanje za razliku od cetvrtka i subote. Pronasao sam se na fotki kod crkve ![]()
![]() |
![]() |
#4969 |
49%winner
|
Gotcha, onaj treci dakle! Zapamtio sam da si okinuo vjerojatno fora fotku sa izlaza crkve prema rulji koja ocekuje mladence, al to je vec offtopic zbog koristene napredne aparature ![]() Da dodam par slicnih fotki za usporedbu, S7 stock auto kamera, point and click (osim nocne): https://photos.app.goo.gl/xPR2OUhCifDBXZAM2
![]() |
![]() |
#4970 | |
Antimićanin
|
To sam i sam danas pomislio. Popizdio sam jer sam morao Factory reset delati. Ok, sve imam na cloudovima, ali moram se dokoturat u banku i žicat certifikat za mToken opet... Nakon FC i restora, rekao bih isti klinac. Ne znam kakav je na bateriji. Ide preko noći na wireless punioc pa ćemo vidjeti sutra u području slabog signala kakav je + ova blokada. To me u biti najviše i zanima. Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4971 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Na prvu mi je Disconect bolji. Blokira vise glupisti a i radi totalno u pozadini. Ukljucis ga i to je to. Nema nikakvih ikona, notif i sl. Zadnjih nekoliko puta sam punio bateriju sa iskljucenim brzim punjenjem i puno bolje se ponasa. Ne prazini se expresno i manje jede u stb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4972 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Pošto drlam po ćuštom romovima ovo je must hev. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
49%winner
|
Zaintrigiralo me, nasao Disconnect pro 1.15 apk pa ajd da vidimo, test na par dana. Moram jos skuziti kako whitelistati domene, a ne kompletne appove (vjerojatno nikako). SABS je u rezervi dok podesim android studio doma i (opet) nadjem upute u bespucima reddita ![]() Blokada v3 zasada radi nepogresivo i po pitanju funkcija pokriva sve moje prohtjeve. Osim notifikacije u status baru. To je moguce maknuti tek na Oreu bez roota (spomenuli to par strana unazad).
![]() |
![]() |
#4977 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam u startu otpisao blokadu zbog notifikacije i potrebe za vpn-om. Sto se tice uputa za android studio posaljem ti ih na pm ![]() Edit: Evo link na aplikaciju i upute https://www.androidsage.com/2018/03/...r-for-samsung/ Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 07.05.2018. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4978 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|