|
![]() |
#7591 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7592 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Dolby Digital 5.1 na novom Kaon prijemiku
Pretrazujem ali ne mogu naci, jel ima negdje u temi kako preko HDMI izlaza na Kaon VM1200 prijemiku dobiti DD 5.1 audio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7593 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2018
|
B.net
Nemaju ti svi programi 5.1 zvuk naravno, ali oni koji imaju mislim da stisnes plavi gumb i odaberes 5.1 pod jezik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7594 |
Premium
|
Nema te opcije ni na programima koji sigurno emitiraju 5.1 zvuk. Ovo je izvadak iz sluzbenog odgovora na moj mejl u kojem sam ih pitao za HDMI izlaz: "Ovim putem Vas obavještavamo da smo upoznati s trenutno otežanim korištenjem usluge. Naime, sustav na digitalnom prijemniku Kaon ne isporučuje ispravno AC3 zvuk na optički izlaz i iz tog razloga nije moguće reproducirati zvuk na taj način. Intenzivno radimo na rješavanju ove poteškoće a njen otklon se očekuje prvom sljedećom nadogradnjom sustava prilikom koje će raditi višekanalni zvuk preko optičkog izlaza." Jadno da ne moze bit jadnije u danasnje vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7595 |
Registered User
|
B.net
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7596 |
Premium
|
Tako izgleda i kod mene za DD2.0 i kad to odaberem dobijem (samo) stereo zvuk Kako izgleda kod tebe za DD5.1, tj za visekanalni zvuk? Na starom prijemniku se mogao odabrat DD ili DD5.1 i visekanalni zvuk je uredno radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7597 |
Registered User
|
To ti ne mogu rec jer nemam kucno kino spojeno pa u stvari ne znam, mislio sam da je ovo 5.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7598 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Da li vam se raspada slika na Epic drama? Mene zeza već dva dana. Pikselizira se i prekida čak i na analogiji. Lokacija Split. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7600 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Jel ima koji prodajni predstavnik da mi se javi na PM, samo net ukoliko se ne dogovorimo i za druge usluge..ZG, novi priključak je u pitanju, stambena zgrada iz 2007. Jel nude još onih 50% na 24 mjeseca? Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7601 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7603 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Voltino, takodjer nestali. Preko analognog se nazire nesto malo slike uz ogromne kolicine suma, ali u nacelu nema nicega. Ja sam mislio da je mozda do mog tv-a jer sam si sam prije par mjeseci mijenjao ugradjeni tuner u Panasonicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7604 |
Premium
|
Prenasam sa drugog foruma: "Ako nazoveš službu za korisnike govorni automat kaže da imaju problema sa televizijom na području Zagreba i da rade na otklanjanju kvara." A sto to i ne napisu na njihovim strancama u "Obavijest administratora" a jesu cudni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7606 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Moram pohvaliti b.net službu za korisnike. Poslao sam tehnički upit oko 8 ujutro da mi isključe CGN (preko forme na njihovim stranicama). Oko 11:30 slijedi reset rutera i mail da su isključili. Zbilja jako brzo riješeno i bez navlačenja sa studentima po telefonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7607 |
Registered User
|
U čemu ti je točno radio problem CGN? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7609 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Čak nije mi smetao port forward koliko iskakanje onog cloudflareovog security checka pri otvaranju nekih stranica. Ono otvori, klikni nisam robot i onda nastavi dalje. Također mi u zadnje vrijeme ni Coinbase aplikacija na mobitelu nije htjela učitati podatke - kaže samo could not load data i to je to. Sad više nema tih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#7610 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Još jedan zadovoljni korisnik s ugašenim CGN. To "nisam robot" me izluđivalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7611 |
Registered User
|
kako znat da sam sigurno u tom CGN-u?? Kad odem u postavke modema pod WAN mi piše ista ip adressa kao i na whatismyipaddress.com. Po tome nisam u CGN-u ali stalno mi iskaču te stvari da provjeru da nisam robot |
![]() |
![]() |
![]() |
#7612 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7613 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7614 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Zna se koje su ip adrese javne a koje privatne, Gogglaj. Kako su ti već rekli, usporediš trenutnu vanjsku adresu sa onom koja je prijavljena u routeru na WAN konekciji, trebala bi biti ista za bez CGN - a. Ovo za robot se zna katkada pojaviti i na "normalnoj" konekciji, a ako si iza CGN - a vjerojatnost je puno veća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7615 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7616 |
Registered User
|
jel ima nekih novosti vezano za gasenje analogije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7617 |
Premium
|
Nista se ne javljaju oni B.net korisnici koji su sad trenutno na analogiji dali su ih iz B.net-a zvali kako bi im postavili STB Kaon VM1200 a time ih automatski prebacili sa analogije na digitaliju, poceli su zvati krajem ozujka i u prvih par dana travnja pa su naglo usporili, ko zna sta smjeraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7618 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kvazi "Digitalizacija" ide samo sa tempom kojim se stiže obzirom na "raspoložive snage". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7619 |
Registered User
|
Ja imam info da u Zadru traje obuka studenata koji će odrađivati ''greške'' u vezi gašenja analogije. I dalje je priča da kreće u 5 mjesecu, ali prvo manja mjesta. Koliko je istinito, ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|