|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Preporuka mobitela?
Evo pošto mi dobra stara nokia 3310 otkazuje,odnosno gasi se dok pričam trebao bi preporuku nekog mobitela. Uvjeti:-ne smije imati gumene tipke neko plastične,što sličnije onima na 3310 -ne smije imati nikakve joystike kao sony erricsson jer me to strašno živcira -ne treba imati nikakvu kameru ni te gluposti To bi bilo to,mob mi treba samo za razgovor i za poruke a ne neka preseravanja tipa moj ima kameru,UMTS i bog te pitaj koje gluposti. Može i polovni ili novi,cijena do 400kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa zemi si onu nokiu iz TELE2 mislim da košta negdje oko 400kn a čak sam nekaj čuo da idu na sve kartice tak da ga netrebaš otkodirati ali nisam siguran
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak si se naučio na Nokiju, 3120 će ti bit dovoljna.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
nokiu 1600 misli , cijena ti je 495 u tele 2 paketu . moj stari ju je uzeo na pretplatu za 95kn i mob je za tu lovu super. ak te zanima imam ti nokiu 1101 iz simpa start paketa , koristena je tjedan dana i ima garanciju 2 godine , kutiju i sve . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
SAMO JE JEDNA N*O*K*I*A ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |