|
|||||||||||
|
|
#35643 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
gdje je problem čisto me interesira, mogao si staviti link na google maps da se vidi parkiralište. Isto je bilo u Varaždinu na lokalnim portalima parkiralište za 1000 automobila par automobila i onda neki lik parkira na 2 mjesta završio na naslovnici samo zbog toga jer je auto "atraktivan" audi TT. Nitko se ne pita kakva je kultura osobe koje je parkirana do auta tipa da li kod otvaranja automobila pazi da ne udari sa vratima. Ako je platio parkiralište za dva vozila gdje je problem? Ili kada se stavljaju slike parkirališta lokalnih zgrada, a nitko ne pita tko je vlasnik koliko parkirališta itd. što vas toliko briga kako tko parkira, ako je neki problem pozovi službu pa neka se oni pobrinu za njega. |
|
|
|
|
|
#35644 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Te fotke s parkinga su dosta često "iz konteksta". Ja osobno sam puno puta stao pod koso na parkingu gdje su ravne crte. Naravno, zato što je bilo jedino slobodno mjesto, a auto do mene je sa jednim kotačem preko crte. Čim jedan tako stane, automatski se svi prilagođavaju. Netko malo više, netko malo manje. I onda kad tako auto ostane sam, ispadne da je vozač bahati kreten koji stane preko linije jer vozi XY marku (najčešće se vozače njemačkih auta tako etiketira). P.S. ne mora značiti da je to slučaj ovdje, samo kažem u kakvim sam se ja situacijama puno puta našao. EDIT: Speaking of which... ![]() ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 12.04.2018. u 08:18. |
|
|
|
|
|
#35645 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Još treba dodati da u Zg ima puno parkinga gdje davno iscrtana parkirna mjesta dimenzijama ne odgovaraju današnjim gabaritima vozila. Oće Bandinjo čim više novaca na što manje prostora.
|
|
|
#35646 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Kod mene na poslu u podzemnoj, relativno novoj garazi, mislim da je izazov izaci iz hečbeka s 3 vrata...
|
|
|
|
#35647 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#35649 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Stavio sam nove original senzore za tlak na nove felge i gume. Receno mi je da cu morat na kalibraciju. Auto se vozi, al jos nije gresku izbacilo. Ako neko zna, jel treba vremena dok izbaci gresku? |
|
|
|
|
|
#35650 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ja sam si na E-Bayu narucio ovo: https://www.ebay.com/itm/EL-50448-OE...IAAOSwsZJacW1T To je za GM vozila i onda si mogu kalibraciju napraviti sam (ne moram u servis ili traziti vulkanizera koji to moze napraviti). Jos nije stiglo iz Kine, pa ne mogu reci iskustva ![]() Jer tu kalibraciju treba raditi svaki puta kada se mijenjaju kotaci i slicno da se kompjuter nauci koji je prednji lijevi, prednji desni itd. senzor, pa da moze ispravno javiti u kojem je kotacu pao tlak.
|
|
|
|
#35651 |
|
Premium
|
Znaci ako mi se ne pojavi greska, sve je u redu? Moguce je da i nije potrebna kalibracija? |
|
|
|
|
|
#35652 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Isprogramirali, vozio se 10tak minuta dok mi nije javili da je na 100 % vrijednosti i nakon toga sve štima. Tako ako ti nije ništa javilo do sada vjerojatno i neće. Gdje si mijenjao gume? Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#35653 |
|
Premium
|
Inch (http://inch.hr/) U mog kraj kuce (nosic) je bilo guzve pa sam isa u drugog Ima mi prijatelj clip tako da nece bit problem, al evo danas jos se nije javilo. Bye the way Ljetni setup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: android-split. 12.04.2018. u 21:34. |
|
|
|
|
|
#35657 |
|
Premium
|
Koje su gume? Ne vidim sa slika Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#35658 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Mislim da aludira na visinu gume. Balonke |
|
|
|
|
|
#35659 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Prema asimetričnom profilu gazne površine sa dva uzdužna kanala na unutrašnjoj strani gume i kosim kanalima prema van pretpostavljam da su gume Uniroyal Rainsport 3. No šalu na stranu, istina da je kombinacija boja (auto/felge) "malo" šaka u oko ali ako se čovjeku to sviđa sve super, pa nitko nas ne sili da gledamo ... no kako sam već napisao, visina gume, Cliov mekani ovjes, mekani sicevi.. to mora da je fino i udobno za voziti samo mislim da je u autu pakao po ljeti kad se sjedne u njega nakon što je par sati bio na suncu. |
|
|
|
|
|
#35660 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#35661 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Vidim da nam je android-split poslan na hladenje nakon sta su mu tesko pale kritike na njegovog ljepotana. ![]() Meni je bas kul taj offroad-sam-a-nisam look njegovog klija. ![]() A jos ako covik voli narancaste felge, zasto ne! |
|
|
|
|
|
#35662 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
čekaj malo ... želiš reći da je nešto napisao i da je to pobrisano? ooo come on !!! zašto me nije bilo ... kakva lolčina |
|
|
|
|
|
#35663 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Stavio sam 20ke ali ovaj blatobran bi proguto i 21" felge (sad je to valjda neki dizajnerksi trend pa vec i gradski auti idu na 17"+ felgama normalno). Milim da je novi Renault Senic tvornicki sad na 20" (doduse neke uske gume ali felga 20") ? https://www.dropbox.com/s/i8wjk230om..._v005.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4voockmowe..._v007.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/yxgytjlehe..._v009.jpg?dl=0
|
|
|
#35664 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@Lewis Fine slape, pasu uz ostre linije auta (i vuku na Seat Performance Alloy koje se meni svidjaju :-) ).
|
|
|
#35665 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Jel ovaj tvoj ima neki dodatak ispod prednjeg blatobrana? |
|
|
|
|
|
|
#35666 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
A ovo šta auti traže sve veće felge da ne bi izgledali smiješno, rastu auti, sve su nekako napuhaniji, pa trebaju i veći kotači. Vidi ovu usporedbu: https://www.reddit.com/r/BMW/comment...s_f30_overlay/ F30 vs E39: ![]() |
|
|
|
|
|
|
#35667 | |||
|
Freelancer
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
) ali opet nekako mi se cini da dizajeneri bas prave ogromne rupe u blatobranima, mora da je urota gumara koji coltaju dizajnerima kao sto kaze Colop .Da, F30 je siri od E39 ali nije ga jos prestigo u duzini (na srecu jer i ovako je mali kut volana i tesko se okrenuti na cesti bez puno motanja ).
|
|
|
|
#35668 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#35669 |
|
Freelancer
|
Ispod branika je MPerformance lip, kao i zadnji difuzor, zadnji spojler, i prednji bubrezi to je sve Mperformance, takodjer i kocnice su MSport/MPerformance upgrade sa 3cm vecim diskovima (370mm prendji 340mm zadnji) i plavim cetveroklipnim klijestima. Fali mi jos MPerformacne lip na pragovima (imam ga u podrumu samo nikako da instaliram), uzeo sam tiple u Tomicu neki dan (treba 18 tipli i 11 sarafa za jednu stranu, arghh) ali tiple su poput pop nitni (jednom iskoristive ) samo plasticne i naravno da nestanu u standarna klijesta za pop nitne jer su 6mm a moja klijesta imaju 2.4, 3, 4 i 5 mm glavu .Sad cekam poseban alat bas za te plasticne pop nitne da mi stigne (naso sam na Ebayu bas taj za to pa ce me izaci povoljnije i nitne i alat nego da dam Tomicu da mi to namontiraju (oni naravno imaju alat). A posto imam BMW original manual za instalaciju MPerformance seta budem se zabavljao jedan dan sam s time kad uhvatim vremena , dvije dizalice i 2-3 sata volje .
|
|
|
#35670 |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2018
|
Lewise nadam se da si uz kola kupio i propisanu dodatnu opremu: ![]() ![]() Šalu na stranu nisam ljubitelj belih meca i bembura ali nije tvoja loša s tim šlapama. Fino si to skomponirao. |
|
|
|
![]() |
|
|