| 
 | |||||||||||
|  11.04.2018., 23:07 | #1 | 
| 1 Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Voda za custom loop
			 Novi sam u vodama   pa sam danas ušao u priču sa frendom di on tvrdi kada se boca od vodene tekućine za custom loop otvori da se pokrene nekakva kemijska reakcija i da se u roku dva tjedna mora potrošit te da počne hlapit kolko god dobro se zatvorila. Radi se o boci EK-CryoFuel Blood Red Premix Fluid, pa me zanima da li je točno rekao ili mulja neš ? 
				__________________ P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... | 
|   |   | 
|  12.04.2018., 11:12 | #2 | 
| Nikad sit, uvijek žedan Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Vallis Aurea / ZG 
				 | Kak misli potrosit? Jel ju popije il sto? Kako onda kad ju naspe u loop i zatvori, onda isto izlapi? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  12.04.2018., 11:41 | #3 | 
				 | Pa kao da je to tekucina na bazi alkohola on kaze i da hlapi polako. Tvrdi da je vec njegova ishlapila koju mu je frend otvorio iz radoznalosti, a on ju nije imao u planu jos iskoristit i da obicno kao u roku dva tjedna se treba iskoristit kad se tvornicki otvori boca. I kaze da je pokrenuo kemijski proces kad je breako seal   meni to sve nekako smijesno zvuci pa ne znam jel peca il sta. 
				__________________ P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 12.04.2018. u 11:52. | 
|   |   | 
|  12.04.2018., 17:54 | #5 | 
				 | Do tog dijela još nismo došli    Znači ovo stoji šta je rekao sve osim da hlapi, ako sam dobro shvatio ? 
				__________________ P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... | 
|   |   | 
|  12.04.2018., 19:02 | #6 | 
| Nikad sit, uvijek žedan Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Vallis Aurea / ZG 
				 | Ma reci mu da priča gluposti.  Jer da je išta istina od toga, onda bi izlapilo i iz loopa, i nebi bilo dobro. Začepljeno u loopu il začepljeno u flaši, isti k. Bolje da ste popili pivo neg raspravljali o tome. | 
|   |   | 
|  12.04.2018., 22:31 | #7 | |
| Registered User Datum registracije: Oct 2014 Lokacija: Bojnik 
				 | Citiraj: 

__________________ Pare su obicne hartije na kojima ne mogu da spavam,zuljaju me   | |
|   |   | 
|  12.04.2018., 23:01 | #8 | 
				 | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |