|
![]() |
#1 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Hp Nc6120
Dakle molim misljenje za sljedeci laptop, ako ga netko ima neka ukratko kaze nesto o njemu , biti cu jako zahvalan ! Planiram si ga kupiti za Bozic posto planiram da ce mu jos malo opasti cijena....:clap: zivili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja bi ti rađe preporučio nx6125 sa turionom...jeftiniji a bolji (bar po meni).. Zadnje izmijenjeno od: nicko. 02.12.2005. u 13:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Hp Nc6120
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dubwise
|
sorry sto nisam prije odgovorio !!! HP NC6120 (PY563ES) - mislim da je to ono iz vecemila pa recimo da nebi koristio za nista konkretno,programiranje ce mozda biti primarno no kuzis stalno sam u pokretu i ovako bih bio mobilan da tako to kazem !! e sad imam neke dvoumice jer sam procitao na newsima od prijenosnika kako neki ljudi pljuju na ovaj model jer je kao jako lose izradjen a i dijelovi su losi ????? pa kako to da je onda u pc chipu proglasenu najboljim u konkurenciji best buy (mislim) ???? pomagajte drugovi hocu da se udavim !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
prvo, mi ovdje nismo drugovi (bar ja) ![]() drugo, ako hoćeš mobilnost, onda uzmi nc4200 ili x41 ko ja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
mislim da se hp može naći za oko 11k, dok ibm za oko 13... jedan kolega je tu s foruma prodavao ibm x40 isto novi, nešto preko firme, neznam za oko 9-10k nick mu je Lesa, pa ga pitaj... s tim da ibm nema optički pogon, moraš si kupit vanjski ako ti treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dubwise
|
ma previse mi je to para, ovako cu ga pokusati kupiti preko necije firme i izaci ce me bez pdv-a okruglo 7 tisuca krznenih zivotinjica !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|