|
![]() |
#1714 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ta smeća sva, do ti jednog, laggaju, imao sam ih, prijatelji mi ih imaju, i svi laggaju, ali eto, ne da mi se raspravljati više oko toga. Poanta je da mi je P20pro jako privlačan mob i zasad je lošiji od s9 jedino u videu koliko sam skužio? __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zanemarivo losiji. Neznam stvarno tko gleda vise te sitnice. Imam p9 gdje je video proglasen ocajnim i opet mene zadivoljava predobro tak da bum na p20 pro imao vjerojatno preporod ako uopce skuzim razliku. Isprobao jucer s9 i s9+ u ducanu i majko mila kako to laga. Pa moj p9 nema laga nakon dvije god i da nije sav zguljen i ostecen nebi ni uzimao sad mob na produzenje pretplate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Zanemarivo lošiji??? Video je očajan u današnje doba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Imam P9 i video mi je skroz dobar, usudio bih se reci odlican za moje potrebe... Uopce ne znam sta bi trebao ocekivati vise od toga... Mobitel radi skroz pristojno brzo, nemam uopce potrebe za icim naprednijim...
![]() |
#1718 |
Lika u mom srcu
|
ako si ti zadovoljan, super, to i dalje ne znaci da je dobar, dapace daleko losiji od konkurencije. Da se razumijemo, ja govorim o P20pro, ne o P9, Mate, ili bilo koji drugi mob od huawei. Mozda je na P9 dobar video. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa nebum snimao film za prikazivanje u kinima. Ali da samsung nema lag to mi je nepojmljivo da ljudi ne vide. Kad nebi imao touchwiz nebi imao konkurencije mob al ovako je h20 pro puno bolji deal. Mene zanima dal bu kod nas bio deal p20 pro i bose qc bt slusalice ili mi na balkanu dobivamo onu blesavu kameru? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
|
P9 po reviewima ima ocajan video.Ali nisam vidio razlog za to jos uvijek a imam ga evo skoro 2 god |
![]() |
![]() |
![]() |
#1721 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() PS. Krivo odgovorio warlocku, al ajdede nek ostane... ![]()
![]() |
![]() |
#1722 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj P20 Lite se čini kao neki best buy. Ić će kao vruće kifle sigurno. Okej specke, cijena nije previsoka u startu, u tarifama isto povoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
slobodno prebaci na 2:12 u videu. https://www.youtube.com/watch?v=Q_K0R99VN7I&t=219s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni je i dalje video na P9 superiska, uopce nemam potrebu za icim boljim...
![]() |
![]() |
#1730 | |
Premium
|
Citiraj:
Uopce nije placen lik od samsunga Evo kolko je brz s9+ exynos verzija protiv p20 pro https://www.youtube.com/watch?v=xgbs-PKrF6I p20 pro je u svemu bolji mob od s9+ osim "loseg" videa Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 05.04.2018. u 20:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
|
![]() |
#1732 |
Lika u mom srcu
|
Ima na desetke raznih reviewa, i usporedbi sa drugim uređajima. Na svima video izgleda jednako loše. Meni nije u interesu hvaliti nešto što ne valja ili sam sebi mazati oči. Neozbiljan si i ako nemaš neki konkretan argument nemamo se što dalje komunicirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja ne bih nužno Samsungov video nazvao boljim, već iskrenije - mirnijim, iz razloga šta mirniji video ne mora nužno značiti i da je bolji, pogotovo nekome tko snima video u stabilnim uvjetima. Točnije bi, po meni, bilo usporediti video snimanje oba uređaja dok stoje na stativu, jer dok su svi opterećeni stabilizacijom, propuštaju druge, po meni bitnije detalje u usporedbi dva videa - boje, detalje, dr, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Usporedba videa na stativima je kao mjerenje trajanja baterije u airplane modu. Eliminiras jednu ili vise varijabli iz realnog zivota. Jednostavno nema smisla ako snimka ne valja upravo sada, ovog trena, u dnevnom boravku dok snimas klinca kako radi prve korake ili intimni filmic s gospodjom. Hoces li traziti stativ? Sve dok ti testovi nisu radjeni u nekakvim "laboratorijskim uvjetima", onda se mogu uzeti kao relevantni za jednog prosjecnog Joea Brojati nijanse boja u svakom frejmu i secirati kvarkove subpixela, ne znam... Samo cu njezno ugasiti internet za danas
![]() |
![]() |
#1735 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Mob se koristi u pokretu, akciji, u situacijama gdje je upravo mob najprakticniji. Studio kamere se koriste na stativima a ne mobiteli. Citiraj:
Dok ovaj p20pro čak i pri 1080 snimanju ima mutniju i sa puno manje detalja snimku. Naravno da svaki mob u mrtvom mirovanju će imati vrlo dobre snimke, ali ko ga tako koristi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je fascinantno kako u 2018 jedna velika firma nije u stanju u svoj flagship s 3 kamere ubaciti video stabilizaciju kraj svih tih "AI" điđa. "Lag mobitel" ima daleko bolje iskorišten hardware kamere i brži je od P20Pro ![]()
![]() |
#1738 |
Premium
|
Nije brzi lag monster od p20 pro. U biti je ali snapdragon verzija a to kod nas nema. Nitko ne prica da p20 pro ima 4000 bat dok s9+ 3500. Uzeo bi mob s jacom baterijom uvijek pa makar imao i "losiji" video |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
e vidis, o tome se radi. Jedine 3 firme koje su sposobne napraviti KOMPLETAN uredjaj da radi dobro u svemu, su samsung, apple, i htc. govorim o high end uredjajima. ostali ili sfusare launcher, ili sfusare ekran, ili mikrofoni ne rade dobro pri snimkama, ili je focus spor, ili ne valja stabilizacija, ili slaba baterija, uvijek u necemu kiksaju. primjera masu. sto im vrijede 3 senzora, samo korisniku kompliciraju zivot, a istovremeno sfusare video, koji bi trebao biti fantastican na takvom senzoru. I onda ih i dalje napere pixel2 sa jednim senzorom. a da ne spominjem cijene koje traze za takve poluproizvode sa sjebanim suceljem. Gkledao sam jedan in depth review sucelja na huawei telefonima... dragi isuse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|