|
![]() |
#511 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Drago mi je za moje (McL) ali mi je cudno bilo kako je Alonso uspio zadrzati Verstapena 25 krugova, RedBull se cini dosta brzi skoro 1 sec. Ova staza je fakat banana za pretjecanje kad ni sa DRSom i brzim bolidom nemozes puno napravit. Hass je stvarno bio brzi i definitivno bi ostali 4-5 da nisu zbrljali boxove. Ferrari je imao srece ali tako je to i Merc si je sam kriv sot je prokocko ovu povbjedu tako da se Ferrari moze s pravom veselit. Toro Roso Honda - ehh neznam sta bi reko ali sad ce oni tek vidjeti kolko Honda u biti nezna sta radi, sva ona testiranja i price o pouzdanosti padnu u vodu nakon pola utrke/stvanrih uvjeta i jos je slab/spor motor. To mi je i bio najgori problem McL zadnjih godina, ajd sto crkne motor ponekad (Crkavao je i Mercedes Kimmiu u McLarenu ali bio je brz i kad nije crko bilo je pobjeda) ali da je onda barem brz a ne spor, crkava i jos najvise goriva trosi, to stvarno treba znat napravit.
![]() |
#512 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Verstapen je oštetio bolid i žalio se kroz ostatak utrke na probleme s balansom. Mislim da trenutno Mclaren nije u fazi da može zadržati Red Bull iza sebe u normalnim uvjetima na stazi. No, njima je bitno skupljati bodove na utrkama, privlačiti sponzore za sljedeću sezonu i puniti budžet, a nakon toga će (valjda) doći i rezultati.
![]() |
![]() |
#513 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Damon hill je izjavio da se definitivno ne bi volio utrkivati sa Alonsom To je vozač koji ima konstantu, iskustvo, i tehniku i može rundati i rundati i rundati bez greške. Hamilton izjavi da ide u attack, pa 3 zavoja kasnije izleti van ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Je, Max je jos neiskusan, al da mi ga je danas bilo zabavno gledat, stvarno je... tolko je driftao na rubu mogucek, ma nek se i zavrtio, al bar je pokusao. Danas mi najvise zao Haas-a, a onda Kimija... od prve utrke biti vozac #2, pa da je bar za nekoga za koga vrijedi bit #2, al za Kmetla... Alonsu i McLarenu kapa do poda, well played... a za Hondu, strasno. Hvale se kako vrte najvise krugova u FP-u i slicno... jebenog li podhvata sa daleko najslabijim motorom bit najpouzdaniji. Jooooooj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Alonso je i kao klinac bio konstanta. Kad se sjetim samo okrsaja u Imoli 2005. Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce biti na sporijim stazama. Ferrari je produzio osovinski razmak. Mozda Red Bull profitira + sto imaju jebeni DF, kao i uvijek. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Meni je bilo dosadno za gledati. 1. zavoj, 2. zavoj, 3. zavoj... niko se ni taka nije! A onda, u 2 kruga kod Hassa najprije zadnje, pa prednje kolo (u pič mač i malo dite zna kad bušilica radi, a kad ne!). VSC vs SC nebo i zemlja... i teorija zavjer sigurno postoji. Suci spavaju i kad je Max proša Alonsa pod žutom zastavom (čisti penal i žuti karton). Ako je lani Mercedes cuca ulje, ove godine Ferarri cuca vodu, a bome je i piša. Možda jedino dobro je faktor zvan Alonso sa 1000 začina. Netko je spominja i pita za razliku guma, prema Pirelliju gume idu nekako ovako... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Lika u mom srcu
|
Nema mi draže nego gledati Tota kako se pjeni ![]() A Lauda kao da mu Hamilton duda djoku svaku večer pa mu skoro suza krene svaki put kad ga spomene. Jako jako teško da će Bottas dobit produženje ugovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto, Sirotkin siromak u debiju najebao jer je neko krme krkansko žeralo sendvić i naravno, ambalažu reciklirao u okoliš. Vjetar odnesao na stazu i ušla ambalaža u brake duct. Ovo me podsjetilo na događaj pred 10+ godina u Kanadi kad je ... nekome ... uletilo nešto od McDonaldsa u hladnjak motora pa je motor otišao. I onda kao mi balkanci stoka. A kaj su onda ovi... krkani na kvadrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma koja prevara od utrke ali tako je to kad debili pišu pravila.Ferrari se veseli ali s pomalo kiseli osmjehom jer im je jasno da niti ove godine ništa od naslova,da je Bottas bio u toj gužvi i da nije debilnih pravila Lewis glatko pobjeđuje.A ovi iz Mclarena ne znam samo čemu se oni vesele i raduju,realno bi bili van bodova i to je vjerovatno razlog za ovako slavlje,što s novim motorom i savršenom šasijom nisu napredovali niti desetinke naspram usrane Honde,kao što prije rekoh McL će imati više bodova nego lani samo na račun izdržljivijeg motora a zbog brzine NE.Jedan Hass napreduje više od McL,firma koja ima 240 zaposlenika,pa u Mečki i Mcl više ljudi bude na godišnjem nego što ovi imaju zaposlenih i onda ovi jadnici skaču i vesele se,joj sramote i bruke mičem sve McLaren oznake i obilježja iz kuće,sramota me što se deklariram kao navijač McLarena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
Ma Druže ljut sam ko malo kad,najviše na sebe što sam dopustio da me zavaraju s Hondom kao razlogom neuspjeha(i da me okrenu protiv najdraže automoto firme),pa Sainz je Alonsu stavio 2sec u 2-3 kruga i najviše se ponose kako su Verstapena držali 25 krugova al ne kažu u kakvom je stanju bio Maxov bolid.Joj ljut sam i razočaran za popizdit,toliko sam se nadao i želio a ono....Sve je ona gnjida Francuska kriva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Prki,a što fetlo i šumi rade na slikici ispod imena jednog meklarenovca? ![]() Ako te ne veseli kad Lojzek kaže na kraju:we can fight,onda imaš malo žešći problem. ![]()
![]() |
#527 |
Antimićanin
|
Vidi, i ja sam tako pizdio 2001, pa 2003, pa 2005, pa 2006, pa 2007, pa 2010, pa 2012... i tada sam prestao. Jednostavno treba srušit i zapaliti sve i krenuti sa drugačijom filozofijom. Zaposliti nove ljude, a ne krpariti i isprobavati sve i sva. Na kraju, zašto? Zbog ekipe kojoj je tak svejedno 2. Ili 22. mjesto? Ma daj... Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Antimićanin
|
Samo se nadam da je svima jasno da je prelazak na Renault sa Honde bio jebeni korak naprijed. I kao što sam napisao tijekom testiranja: nemojte se zavaravati da se Honda drastično poboljšala da u McLarenu trebaju žaliti za njima. Honda je i dalje drek od motora. Treba njima malo više od 3 mjeseca međusezone da "put theri shit together". Em nema snage em je danas jedna prdnula. Nije McLaren toliko loš koliko je Renault napravio dobar posao. Kao i Haas. Ali opet ponavljam, i vjerujte mi kad to kažem (vidite sam poprilično u pravu kod takvih stvari ![]() Četvrto mjesto ko kuća na kraju sezone i vjerujem čak i u postolje. Prva utrka sa Renaultovim motorom. Prvi race distance completed. Prva hrpa race podataka. Sjesti će to na svoje mjesto. A Renault nije Honda. Oni znaju gdje su tanki a gdje nisu. Honda dan danas ne zna gdje je i što je. Također i oni su najavili postepeno odvrtanje motora nakon nekoliko utrka tako da... početak jedne nove ere. Ako se vratimo u povijest, partnerstvo sa Renaultom je bolje počelo nego partnerstvo sa Mečkom 1996 ili ovo usrano sa Hodnom 2015 ![]() ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
|
A ako se vratimo u povijest partnerstvo s Hondom je bilo jedno od najbajnijih za McL.Ali ne brine mene niti Honda niti Reno,neće biti problema s motorom,ali mene brine McL,oni su u rasulu a vodi ih dileja bez vizije.Ma ljudi oni samo o parama i promociji brinu,Mcl ima daleko najviše promo klipova,intervjua,dokumentaraca.Kužim ja da su oni British firma i da je Sky British Tv i da Ameri vode F1 i da je šef McL-a Amer i kužim da je tu dogovor i da se tu para vrti,ali oni gube nit oko bitnijih stvari u utrkivanju a to je biti bolji i brži od suparnika a ne bogatiji i sa zvučnijim imenom za volanom.Dao Bog da sam u krivu i da McL proradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Antimićanin
|
Prošla su doba gladijatora, duhana i proper pizdarija oko sporta tipa štednja guma, goriva, hibridnih motora i sličnih idiotarija. Sad je doba MTV pop ikona tipa i attention whores sa društvenih mreža. Kad vidim Hamiltona, osobno bi mu sa kombinirkama počupao one pirsinge kaj ima po sebi ![]() Kad je to radio Dennis Rodman, onda je to bilo cool jer je bio jedini i orginalan lik. Ovaj britanac koji bi dao levo jaje da je amerikanac i još malo crniji mi stvarno nije jasan po tom pitanju. Ali da, to je doba takvih nakaza tipa on, Neymar Jr, i slični koji su veće medijske zvijezde nego što su sportske zvijezde. I na kraju dana, Hamilton uz toliko truda muke i svega, najpopularniji vozač, a najmanje zbog vožnje, dočim Alonso bude drugi na toj "ljestvici" bez izdrkavanja i selfija, sa zdravim humorom i trollanjem sebe i ostalih ![]() To je ono kad pitam rođaka od 18 godina: "jesi gledo utrku?" "Ne, tko je pobjedio?" "Hamilton." "Toooo, za njega navijam..." (Ne vjerujem da zna nabrojati 5 ostalih vozača na gridu) I takvi daju na značaju popularnosti nekoga u svijetu i to 70%. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Uglavnom se slazem druze brko ali ima jedna stvar gora od naseg Biebera. Ima nesto sto me vise zivcira, koliko god to nevjerojatno zvucalo. Vetel se strasno trudi biti cool kao Kimi. U biti meni cak Kimi i nije nesto cool lik, ali onaj svabic se toliko trudi biti kao Kimi da mi je to totalno bilo smijesno a sad sve vise odbojno. Svako malo kao nesto nabaci Ja i Kimi ovo ono a ovaj ga ne hebe ni milimtear ![]() Sto se tice McLarena, ja sam odmah predvidio slabu srecu toj suradnji. Realno tesko ce bit bolji od Red Bulla a kako bude vrijeme odmicalo ja mislim da ce i Renault biti sve dalji. Navijac sam McLarena oduvijek ali sve se vise bojim da klize prema nekoj prosjecnosti. Renault u Mclarenu? mozda bi to bio dobar posao 1994.g. ali oni su tada imali jednog drugog Francuza ispod poklopca a znamo kako je to sve zavrsilo. Da nema ovog nevjerojatnog gladijatora (ja se tom covjeku nemogu nacuditi) McLaren bi bio u banani. Koliko god i mene nekad zivcira to Alonsovo urlanje u team radio ali mislim da ih on gura i motivira da mu daju auto skojim se moze borit. Cak mislim da im ide cesto na onu stvar i da samo zele mu dat auto skojim se moze borit i da kazu evo ti sad ajde pokazi sto mozes ![]() Snjim je uvijek osjecaj kad starta utrku da ce uvijek napredovati u utrci. Samo naprijed kao bik ![]() Od kud mu toliko energije i strasti nakon toliko poraza i razocaranja...beats me... |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Lika u mom srcu
|
upravo to, lojzek je sila na stazi i gdje god moze to pokaze kolko mu bolid dopusti. a ne ko hamilton kad na team radiju gej glasom jedva pita "guys, what happened, was it my me?" ![]() Kimi je za njih pored Alonsa valjda zadnji vozac starog kova i ponasanja. Ne jebe publiku ni medijsku pompu, pa opet kad se popne na podij publika skandira Kimi Kimi, a on ne kaze ni Hi ni bye ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=5sVsKTV_UCo Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 26.03.2018. u 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
Da i???????Šta će Hass-u oduzet bodove ako bude treći jer koristi dijelove Ferrarija?????Ne kužim kakve su to gluposti.Nitko McL nije tjerao da prave svoje djelove mogli su i oni kupiti očito bolje.A Sauber nije Ferrari???I uopće nisu iskopirali u potpunosti bolid,prvo se malo obrazovati o pravilima i šta su to smjeli koristiti,tko im pravi bolid i zašto.Mali dio pravila "sporting and technical regulations ban the use of "customer cars", or cars developed by one constructor and sold on to another team".Toliko o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Lika u mom srcu
|
neka konkurencije, kad se sjecam godina kada zadnja 3 tima su doslovno bila da popune grid, a bodova nikad, raspadali se unutar prvih 10 krugova... pouzdanost se znacajno popravila zadnjih godina, nema vise krepivanja na stazi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|