|
![]() |
#22081 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Svejedno smiješna mi je ta Star Wars religija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22082 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() Nikakva religija nije u pitanju, nisu ni originali lišeni loših dijaloga ili tamo možeš vidjetli nekakvu fenomenalnu glumu. Jednostavno su originalni. Za mene je sve ostalo zgrtanje love na staroj slavi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22083 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22084 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pogledao Annihiliation http://www.imdb.com/title/tt2798920/ totalno bezveze osobno a cuo tako dobrih stvari, pola filma proveo tipkajuci po mobitelu koliko je spor. 3/10 poslje njega novi Jumanji http://www.imdb.com/title/tt2283362/?ref_=nv_sr_1 ovo je takva uvreda za prvi jumanji sa robin williamsom. Doslovno nema nista vrijedno spomena, osim one plavuse a i ona je u filmu valjda 4minute 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22085 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Evo najbolje recenzije s IMDB-a, kao da sam ju ja pisao; This B movie is profoundly terrible and should have go straight to video This movie is profoundly terrible. You have been warned. Annihilation is at best a straight to video B movie. People will tell you that the visuals a great. No it is standard CGI fare People will tell you that the score is great. No it is completely forgetable The plot and characters are so stupid that you have to wonder how the screen play was approved. There were no deep scientific questions, there was no profound meaning. Basically the movie throws a bunch of incoherent nonsense at you and hopes you will be fooled into thinking it is profound. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22089 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni u anajalaciji fali neka upecatljiva scena, neki dio soundtracka da te uvuce u scenu, da te trgne, da kraj ima neku napetost... sve je nesto monotono cijelo vrijeme. shvacam ideju, ali mi je nekako sve ispalo vodenasto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22090 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni isto je pari neka psihodelična pi*darija a ne film - a isto obožavam SF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22093 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Baš sam bio nabrijan na Annihilation, i na kraju ostao totalno razočaran. Očekivao sam nešto totalno drugo od filma na temelju jednog teaser trailera koji sam pogledao. Ne preporučam gledanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22095 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je Anihilacija bila baš super. Pod šator fino i naložim dobre bukve i graba, dodam malo smreke za aromu, našikam se bunike i fino na tablet razvučem film i gledam u boje. Pa malo zeleno, pa žuto, pa plavo, pa opet zeleno itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22096 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22098 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja sam kroz par tjedana jedno 3-4 puta klikno na trejler, zaboravim o čemu se radi. Vidim facu od metle, odma se sjetim i ugasim. Sad sam dobro utvrdio gradivo da neću to pogledat ni pod razno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22100 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22102 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
v for vendeta također skroz dobar. barem meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22103 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Je, novi Avengersi opako izgleda trailer. To idem gledat garant, nema koga nema u filmu. 2kg kokica i udri😊 Samo u koje kino ići? Imax otpada jer je zak..c, jedino 11ca u Branimircu...neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22105 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Baš sam danas pogledao EP I-III (sve redom idem, do VIII), ali ne orginal nego neke edite. Uglavnom jako puno nje i cmizdravca izrezano iz filmova, elijeni dobili "dubove" na elijenski jezik, a stavljeni su im titlovi, da ne zvuče kao kukavice stalno. Mogu reć da su filmovi puno bolji ovako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22106 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ne razumijem uopće zašto bi si itko išao kvarit iskustvo i gledat u 3D-u.
![]() |
![]() |
#22107 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Bem ti, stvarno sam se malo navlažio na ovaj trailer od novih Avangersa ![]() IMAX it is...
![]() |
#22108 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#22109 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pogledao sinoc Red Sparrow. Nije remek djelo, ali sasvim dobar spijunski film. Tko voli ovakav tip filmova isprepleten spletkama, moze ga ici pogledati. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
|
|