|
![]() |
#631 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Hm, sumnjam da bi išlo. U svakom slučaju i da skemijam prihvat (a kemijanje ne znači sigurnost), morao bi pazit da je na niskom broju okretaja pošto šajbe za fleksu nisu namjenjene da se vrte na 28 k okretaja.
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hehe, mala je za starog, moja je veća sa opcijom za beton. "Dremel" je ogroman, i ima regulaciju vrtnje, a snage za popizdit. Mislim da se mogu komotno montirati veće rezne ploče od onih koje idu na standardni dremel.
![]() |
#633 |
NITKOV
|
Ako ne griješim, to bi bile valjda te rezne ploče i prihvat. http://www.ebay.com/bhp/die-grinder-wheels
![]() |
#634 | |
driver
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
|
Ovaj komentar sam čekao ![]() Crocs su nešto najbolje što sam kupio. Imam i jedne u "muškoj" boji, ali njih nosim na poslu, a ove "dječje" ![]() ![]() ![]() Ali good eye. ![]()
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Parkside 3u1 brusilica i glodalica su nestali u Zagrebu... jučer sam pokušao kupiti al nema više nigdje Kolko im ide taj alat, mogli bi ga komotno prodavati tjedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Riknula štemalica koju sam posuđivao od frenda pa sam sad u potrazi za takvim strojčićem za "tu i tamo" korištenje, ima netko kakvu preporuku ili ako je nešto na akciji u tijeku? Znači SDS-plus, da može bušiti, udarno bušiti i štemati i da je neki best buy da nije baš dno
![]() |
#639 |
NITKOV
|
Bila ti je u lidlu nedavno baš takva kakvu tražiš, ne znam jel preostala koja. Inače plavi bosch, makita, nabaviš takvu za cca 1200 kn. Edit; zeleni boschammer u bauhausu 770 kn
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 26.02.2018. u 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() @petar75: ova iz lidla koju si linkao mi se čini prevelika, sad baš recimo trebam povući kanal za kabel od 3m na stropu od betona, peći će me ramena mislim ![]() ![]() hvala na prijedlozima
![]() |
![]() |
#643 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Razmisli si o Toolsonu 1600 u Bauhausu. Sto eura, 4J snaga, 5 godina garancije. To je zapravo rebrandirani Einhell skoro pa istog imena.
![]() |
#645 |
NITKOV
|
![]() |
#646 | |
Premium
|
Citiraj:
Tenkju! Opet ću da trošim lovu. ![]()
![]() |
![]() |
#647 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
četvrtak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Premium
|
![]() |
#653 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Moja draga je bila, veli da ima hrpa ogromnih kutija sa odjećom i obućom. Nije vidjela alate i ostalo na što mi muški patimo. Možda će se s vemenom nadopunjavati, ali s obzirom da ovu prodaju nisu baš nešto posebno razglasili, mislim da se rješavaju samo starih (ili vraćenih) stvari.
![]() |
![]() |
#654 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
u početku gužva, a za 15 minuta gužva american style nemoš prolazit kolicima... bilo alata nešto- povrati, oštećene ambalaže i nova neprodana roba od prošle godine... Bilo i kućanskih aparata i pribora za ručne alate. Glavni problem je što i prema njima samima nemaju pojma jel kompletirano što fali, radi li je li oštećeno - ali može se vratiti u bilo koji lidl pa je ok. Druga katastrofa je što je u tim velikim kartonskim kutijama bilo logike tipa nabacano robe a onda pol metra ispod svega toga alat, pribor, nastavci što je samo stvaralo dodatnu gužvu jer onda i muški i ženski ruju po istom ili pokušavaju barem?! Kao i bez mozga i pameti nabacani slični artikli po cijelom šatoru... Cijena - odlična - mislim da niti jedna stvar nije bila skuplja od 300kn a hrpa toga je bila i od 10kn pa i neki artikli koji su bili u prodaji i ove godine ali su očito ostali. Koliko sam skužio minimalno 50% jeftinije nego inače u prodaji. Kupio sam si dobrih stvari kupio sam i stvari koje mi vjerojatno ne trebaju a kupio sam i par ćoraka koje ću morati vratiti ![]() Mrzim usrane gužve i taj navali mentalitet ali eto isplatilo se |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
NITKOV
|
Kupio danas onaj set kutnika u lidlu. Kad sam došao doma, skužim da su gore cm a dolje inchi. Kome trebaju jebeni inchi na donjoj strani??? Bačen novac...
![]() |
#659 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ne...nedaju... ![]() e da, ako netko nije bio a ima u planu uzet onu stolnu roto brusilicu (bila mjesecima u Slo Lidlu i nikak doć k nama), brusni papir NIJE na čičak nego samoljepljiv ![]() sad tražim po aliji nebi li našao samoljepljive brsine okrugle papire (fi 125mm)... ili im sutra vraćam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |