|
![]() |
#3361 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
kuciste
uskoro slazem konfu (ryzen 5 1600 i gtx1060) pa me zanima je li ovo dobro kuciste NZXT H230 ? ne trebam apsolutno nikakva LED svjetla, a niti prozor na bocnoj stranici |
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
be quiet! Silent/pure Base 600 Fractal Define R5/R6 Thermaltake Suppressor F31 Fractal Define S/C (iako nisam siguran jel ima C bez stakla) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
https://www.mikronis.hr/Proizvodi.as...ort=PRICE_DESC |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Tražim pomalo specifično kučište s jednim neobičnim zahtjevom. Trebalo bi imati dršku/rukohvat za prenašanje...npr nešto kao corsair 380t samo mora biti minimalno m atx veličina. Od ostalog mjesta za 1 hdd,1 ssd i tuextreme što pretpostavljam da to nije nikakav problem. Prijedlozi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 | |
Premium
|
Citiraj:
Hm...zanimljivo kučište koje bi moglo odgovarati... Masterbox Q300P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Trebao bi preporuku nekog kucista za DIY NAS koji koristim. Maticna je ITX velicine i ima DC jack za napajanje. Tako da bi htio neko kuciste koje nema prostor za PSU i da moze primiti bar 2 x 3.5" diska. Izgled nije toliko bitan jer NAS nije na viljivom mjestu, ali je pozeljno da zauzima cim manje prostora. Ima li neko takvo ok kuciste do 200-250kn? Druga opcija mi je uzeti najjeftinije kuciste i tamo ubaciti komponente. Ima li za kupiti neki lim koji se stavi na rupu za PSU na kucistu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Koja konkretno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3376 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
OT: popularno ovdje zvan TRUE ili Truljo. Legendarni cooler i tko ga nije imao, nije bio šmeker. Jedan od mojih prvih mokrih snova prilikom dolaska na PCE forum pred 11 godina ![]() Toliko je legendaran da su ga kasniji bolt kitovi poživili tako da 12 godina star cooler ide na zadnje sockete AMDa i Intela ![]() Iz stog razloga, upgradeao sam se na Venomous Xa jer mu je duhovni nasljednik i nedam za za nikakve Noktue ili vodenjače ![]() Vidi se da te nije bilo tu u to vrijeme ![]() Eto, oprostite na offtopicu ali nisam mogao odoljeti spomenuti po meni broj 1 zračni cooler po legendarnosti ![]() On topic: Btw, danas malo gledao R5 i R6. Ovako na prvu, ja sa R4 nemam baš neke potrebe ići na neki od njih. Kod R5 mi je jedino bolje riješen cable management iza zbog velcro traka i toga što se SSD iza montira bez vađenja matične. R6 ima poklopac za skrivanje kablovinja. I lakše se na oba vadi podni filter. Kod mene ide sa straznje strane ali OK. Ali ni R5 ni R6 nemaju fan switch 5/7/12V koji mi je itekako koristan. Stoga, ostajem još neko vrijeme na R4. Samo da mi je nabavit još plexiglass stranicu ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Guest
|
HD3850, trci po corsair obisidan 550d za 500kn na trznici |
![]() |
![]() |
#3380 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Da je napisao "true" umjesto "tue" možda bih ga uspio i izguglat ![]() Ja sam hardver ozbiljno počeo pratiti tek 2011 (u smislu da znam imena svih modela gpu i koječega, sve cijene itd., inače 88 godište), jer sam tada imao neke izmjene u svom pc, lagano počeo više čitati i navukao se. Mislim ono, nisam prije toga bio totalan noob, znao sam nabrojat sve komponente u računalu, da se snaga gpu ne gleda po mb i gb - ne radi bog zna kakvog znanja, nego sirove logike tipa da ako gpu od 512mb može koštat 300kn i 1500kn da u memoriji nije glavni keč ![]() Također i da se cpu brzine ne gleda po ghz (jer je moj athlon na 2.2ghz bio brži od pentača četvorke iznad 3 ghz i sl.) i to je manje više bilo to prije 2011 ![]() Što se tiče tvog casea - nisam expert, ali mislim da nebi bio SF da se nekako rješi kaljeno staklo za bočnu stranicu tvog casea (ako te to loži), naravno custom made, no nebih se začudio i da kinezi krenu raditi takve stvari za popularna starija kućišta Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 19.02.2018. u 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Vidim par stranica unazad se spominjalo ovo kućište: Modecom Oberon. Nabavio sam AC Liquid Freezer 240 i ne stane mi u moj Zalman Z9+ tako da moram nabavit nešto novo. Da li je ovaj Modecom gore OK ili ima što bolje u toj cijeni (može i 100tinjak kn gore)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
https://www.iqcentar.hr/product&prod...m_medium=click ako ces dodat jos koju kunu i ako ti je izgled bitan, uzmi nesto s staklom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 | |
Varilnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Varilnik
|
Mislio sam na debljinu materijala i daleko kvalitetnije obrađene rubove i ostale sitnice. Slažem se da haf nije neki top model bio ali mogu reći da je plus verzija ipak daleko kvalitetnija od standardnih hafova. Zadnje izmijenjeno od: SaleFFS. 21.02.2018. u 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Sad kad sam uzbacio C iz dvojbe, neznam dal r5 ili r6 ![]() Nije neka razlika cjenovno a neznam dal r6 nudi nesto vise ovak kaj gledam za moje potrebe i ne (Netrebam vodeno)
![]() |
|
|