|
![]() |
#301 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
F2 sam se ufurao i naviknuo tek nakon 2 stagea. Ali tu je vec bilo par fejlova i stvorila se razlika. Jbga bit ce da smo gjuro i ja isto vozili pa se nisam probio nista blize njemu... I onda na zadnjem mi pukne guma negdje na pocetku staze, a dugacki brzinac... Jbga, mijenjaj ![]() Ovo drugo sam odvozio vise fore radi, R4 sam se doslovno zajebavao jer mi je hauba bila do pola kamere (nikako da otpadbe) i na kraju ovjes sa 3 probusene gume nije izdrzao. Ne krivim ga ![]()
![]() |
![]() |
#302 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa šta vi radite sa tim jadnim autima. Ja se ne sjećam kada mi je zadnji puta pukla guma ili neko sranje, osim da sam zapeo negdje. Znate onu, i sami ste ju ovdje spomenuli nekoliko puta "slow is fast fast is slow" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
49%winner
|
Konkretno R4 sam krenuo voziti s gustom i krenuo ekstremno polako jer ta prva staza na grckoj ima sjebane djire, onaj prvi lijevi jaci zavoj je malo cudan. Oke, nisam uspio ishendlati to, scejedno proklizio sam i recoverao, boze moj ![]() ![]() Onda na kraju prve staze skuzim da mi mehanicari ne znaju popraviti tu klasu auta pa se opustim. I onda odem voziti solo, bezveze, ugasim snimanje, i odvozim puno bolje i slobodnije. Multiplayer trema ![]()
![]() |
![]() |
#304 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Ali bar sam ga na brzincu promasio ![]() Jucer sam dosta igrao, razne klase i imam dosta snimki... budem slozio neki video od toga ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#305 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#307 |
The mighty pirate
|
Asfalt mi je uvijek najgora podloga u svim reli igrama. Na podlozi koja bi trebala imati najviše gripa imam više problema nego na ledu. Prva 2-3 stagea u F2 su katastrofa. Tek tamo na zadnje 2-3 staze se auto donekle ponašao kako bi čovjek očekivao za asfalt. Vidim da se spominje nekakva liga 80-ih. Može link da odradim sve što dosad nisam, gore iznad je ono što sam odvozio dosad.
![]() |
#308 |
Varilnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Možda bi bilo dobro da se stavi sve u prvi post, pa nadopunjuje po potrebi.
![]() |
![]() |
#310 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#311 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Eto par osobnih dojmova, zanimljiv autic
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
The mighty pirate
|
Tko još ima vremena podešavati auto... Da ne bih još vrijeme i na to trošio. Snađem se s defaultom, pa kako ispadne. Žao mi je jedino za R5 s kojim sam uspio prerano završiti. Baš me iznenadilo kako se auto dobro ponaša.
![]() |
#315 | ||
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
Okretaji na pugu idu preko 10k ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
The mighty pirate
|
![]() |
#318 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
BTW, ja se sjecam Megane Maxi verzije. Znali su se motat tu po Učki na brdskoj i/ili rally-u. http://tech-racingcars.wikidot.com/r...-megane-i-maxi
![]() |
![]() |
#321 |
Varilnik
|
Da da, tako sam i zamislio da samo produžim novu sezonu u istim ligama. Čekao sam da završe i da onda složim nove staze u istim klasama. Ne mora te se nigdje više joinati samo će ići nova sezona. Budem ih updejtao uskoro, moram i ja malo voziti ![]() btw đuro, skinuo sam te u F2. Jedan od napetijih meni eventova. Ovaj pug je zlo, kažem ti zlo ![]() Ali ova sekunda u prvom stageu mi je najmilija xlr :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Varilnik
|
Nove sezone napravljene za stare evente. Startaju danas u 19:00 i završavaju 11.02. u 00:00 2010 - samo Mini se vozi pošto ga nitko ne voli ![]() https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-10 1960 - kako ova klasa ima broken Renault Alpine onda ćemo ga svi voziti :P https://www.dirtgame.com/leagues/lea...c-ekspert-1960 1970- sve standard https://www.dirtgame.com/leagues/lea...c-ekspert-1970 Group A - da vas vidim na snijegu sa kosfortom ![]() https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-ga Group B - malo asfalta i možete birati rwd ako se usudite ![]() https://www.dirtgame.com/leagues/lea...c-ekspert-gr-b Ako vam se ne sviđa odite igrat Dirt 3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#324 |
The mighty pirate
|
Zasad najbolji auto koji sam vozio. Kamo si zamislim, tu ide ![]() ![]() Tu i tamo ima problema s ulaskom u cilj, ali inače je super ![]() Završio sam 1960 i 2010. Taman si s Minijem mislim kak mi dobro ide i onda završim u 2 flipera među drvećem, popravim jednu gumu, a još dvije puknu. Na kraju ušao bez prednjih guma u cilj ![]()
![]() |
#327 |
Varilnik
|
iv@an - da ta alpina je skroz ok za voziti i s njom sam u biti prvi putao prošao masters championship na 1. mjestu. Što se tiče 037 i ja ju mislim uzeti za taj event. nub - tebi guma meni 2-3 izlijetavanja ali bez recovera osim što je neki lik nastradao i oduzeo mi 15 sek tako da smo tu negdje kako god okreneš Vidim da su nam se još neki pridružili pa da updejtam listu. 1. xlr - dakore 2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - gjuro 5. -^sato. - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st Pa bih zamolio da se jave sa točnim nicko ako su sa ovog foruma. Zadnje izmijenjeno od: SaleFFS. 07.02.2018. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|