|
![]() |
#1 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Viber od sad i na PC-u
Pozdrav, Evo Viber, poznati VoIP i messaging app sa Androida i iOS-a dostupan i na Windowsima i Mac-u. Downloadati se može odavde, nakon instalacije pita za broj mobitela (na kojem je instaliran Viber), upišete PIN koji dobijete na mob i to je to - od sad možete chatati i razgovarati bez moba ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
i potrebno je imat Viber 3.0 na mobu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
meni instalacija na lapu ne radi. pokrenem, pocne skidat file-ove i jednostavno kad dode do kraja downloada, nestane sve. nesto pise po netu da treba imat instaliran nekakav my backup il nes. nije vrijedno toga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nešto ti nije uredu, meni prošlo sve ok na 2-3 računala, samo da testiran. I da mora bit podignuta verzija na mobu (koja ionako ne radi ako nije podignuta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Ono što mi je "interesantno", a zbog čega sam, u potrazi za rješenjem, i naišao na ovu temu, jest to da Total Uninstall ne vidi Viber. ![]() Zna li netko zbog čega je tako? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Postoji rjesenje da imate samo viber na desktopu, naime, malo je zamrsen proces, ali ja ga koristim i radi. Treba skinuti bluestacks, to je emulator tableta, i tamo instalirati viber. https://www.youtube.com/watch?v=TItq6w2cNwo Provjereno radi!
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() LOL pa ko jos drzi kontakte na SIM-u?! Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 24.11.2014. u 11:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Uvalis za tu priliku svoj SIM unutra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovdje kaže da je problem u Ati drajverima ! LoadLibrary failed with error 998 : access to this memory slot is not valid http://steamcommunity.com/app/218820...5026766882300/ Kasnije se još javlja poruka atiadlxy.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error . Zadnje izmijenjeno od: Kristijan1. 18.12.2016. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Riješeno : Problem je bio u ATI 16.12.1 drajveru . Nakon reinstaliranja 16.12.1 drajvera i instaliranja 16.11.5 drajvera sve radi normalno . Viber ne javlja više nikakve greške i može se koristiti bez problema . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
jel moguce i kako ugasiti zvucne notifikacije PC aplikacije? moze se notifikacija pojaviti dolje u action centru, ali da ne ispusta zvukove ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
aha, uspio. tnx man! |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Zanima me pošto sam na pretplati na Tele2 Smart 35 i skroz imam prekoračenje s porukama u odnosu na paket kad si pogledam u Moj Tele2 da broji i poruke koje tipkam na viber jer jedino tako mogu opravdati toliku potrošnju poruka ima li neka opcija iskljućiti to u postavkama ili Viber radi na tom principu... gledao sam u postavke ali .....nisam otkrio ako ima tako nešto. Inaće klasićnih poruka nepošaljem cca 50-ak, dok na Viber skroz tipkam. Iskreno nekontam se baš pa molim savjet.....Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ufff onda nešto neštima ali neznam što ![]() Možda bi opcija vračanja na početne postavke to riješila.... Svakako hvala na pojašnjenju. Zadnje izmijenjeno od: Moto001. 27.07.2017. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Možda koristiš naša slova, čćšđ... 1 takav SMS je 70 znakova, umjesto standardnih 160.
![]() |
#23 |
Premium
|
Nekoristim ta slova u klasićnim porukama, samo kad tipkam na viber.... A i da koristim cca 25kom koje pošeljem nebi bio problem... Inaće i nevolim baš tipkati poruke kad je jeftinije nazvati, pa mi zato sve to i neštima ali...... tko zna št tu nevalja jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se na PC-u svako malo sruši. Pokrenem ga ponovno i sve ok, ali svakih tjedan-dva ljosne.
![]() |
#25 |
Premium
|
Ne, ja nemam nikakvih problema od kako sam ga instalirao nije se ni jednom srušio, ali zato mi se to ponekad dogodi sa skaypom ![]() Dobio sam odgovor od Tele 2 i sad znam zašto se to događa, jbg. u Tarifi Smart 35 poruke nisu uračunate i naplačuju se 0,35kn po poruci te je zato označeno sa crvrnim kad se regam na svoj konto ![]() Znaći trebam tražiti drugu tarifu ili drugog operatera druge mi nema. Zadnje izmijenjeno od: Moto001. 28.07.2017. u 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
I ne samo kod paljenja, nekad kada izadjem iz igrice, onako prozor ostane cijeli bijel. Poruke dolaze, cujem notifikacije ali prozor je jednostavno bijel. Ugasim ga, upalim ga - sve radi ![]() Lakse mi se navikniti nego traziti rijesenje hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Kod mene isto, skoro svaki put kad dođe poruka se smrzne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I uz sve to i reklame koje iskacu ![]() Sto se mene tice na moj comp vise ne ide a kako je krenulo ni na mob. Ovakve napadne i agresivne app vise ne zelim ni pod razno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|