|
![]() |
#62 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
![]() Zanimljivo da sat nude sa poklonom koji je davao Samsung BESPLATNO ako ste taj isti sat kupili do, mislim, kraja 2017. godine. I to uz cijenu od 3000kn (katalog). A najbolje je da taj isti sat je u Saturn.de bio na akciji za 1900 kn . Kod nas su lopovi i takvi će uvijek ostati, i s ovim gašenjem webshopa su pokazali kakva su u biti trgovina. |
![]() |
![]() |
#63 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Gledam na stranici Dinersa. Odaberem Pogodnosti i ne odaberem D utorak pogodnosti (samo jedan utorak u mjesecu) već odaberem Ostale pogodnosti koje vrijede od datuma postavljenih na webu, puno je manja ponuda i akcije. Tako je npr. građa 5% popusta na sve dok je Megastore 10% popusta i na akcijske cijene za plaćanje Dinersom. www.dpogodnosti.hr ![]() Dok naravno Megastore to tako ne tumači.
#64 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Radi web. Al sta ima je ili akcija ili katalog, a sve ostalo nema na zalihi. 😂 |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Jučer su u Čakovcu prodali par mate 10 pro po 4000kn, bilo je sniženo. Ja sam išao navečer pogledati i nije bilo više ništa posebno. Uzeo sam divoom outdoor koji sam ionako planirao.
#68 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Vidim digli su web page al 95% stvari nije dostupno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
Najbolje sa budalama ne imat posla i tjt. Ako je istina da je ovo rekao uposlenik za sve one silne RX-ice i SSD-ove naručene prek weba treba očekivat storniranje narudžbe uz mail "nemamo na zalihi". Izgleda da je jedino moguće bilo fizički otić u trgovinu pa nešto ugrabit, a ovo sve prek weba izgleda može se nakačit mačku o rep. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Revolver3844. 14.01.2018. u 14:48. |
|
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
printeri se isplate kupiti npr... EPSON L310 sa popustim se isplati |
![]() |
#72 |
Premium
|
Greška. Molim brisanje mog glupog komentara. Kakva greška dobro sam čuo opet su ih reklamirali, pa ovo nema nigdje, koja muda ovaj megastore ima to nisu istine. ![]() Hebo me pas ako oni ne završe ko H&M u Južnoj Africi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Revolver3844. 14.01.2018. u 20:18. |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, stalno komentiraju popuste ovi na TV-u. Kad bi samo znali kakve smećare reklamiraju... |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ruga se đomba, da bar dali 40 golova zbog popusta 😂 |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
Najjače piše na cijeli asortiman, a kad im ljudi pišu po fb pageu za obmanu oni kažu piše na stranici da je na sve al ne ono što je u katalogu ili na akciji haha Ponuda na cijeli asortiman od 10 artikala i na kraju ni to ne dostave. ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
U nedostatku raspoloživog storagea ponadao sam se ubosti nekakav hdd, bilo interni ili eksterni, ali nijedan, apsolutno nijedan nije raspoloživ na webu. Očito su webshop u potpunosti isključili iz "akcije". |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Ma nisu nikad ni imali, samo ona krš serija od toshibe od 1tb i od 2tb, sve to za bolesnu cijenu i sa 32% popusta opet ne bi bilo isplativo. |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
Baš bi mi bilo drago da ih netko uhvati na zub i krvi im se napije... |
![]() |
![]() |
#81 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#82 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
![]() Deja Vu. Opet se na tv-u reklamiraju kao "popust na sve koliko golova se zabije". Čak i PR članak na RTL-u ne spominje "kataloge" i "postojeće akcije". Nego katalog vrijedi do sutra, tko zna što sada spremaju... https://vijesti.rtl.hr/promo/2769031...ma-hangara-18/
#83 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
meni radi normalno ![]()
![]() |
#84 |
Premium
|
I meni, ali doslovno ništa ne možeš kupiti jer je sve nedostupno na webshopu ili u katalogu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
Katalog traje do 15.1 ili do isteka zaliha, pa vjerujem da bi sada zalihe odjednom mogle nastati ![]()
#86 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ovo je možda zanimljivo, neke konfiguracije se čine ok https://megastore.hr/kategorija-proi.../hpc-racunala/
#88 |
Premium
|
Da vidimo šta dalje ide ![]() Sutra će počet nestajat zaposlenici, reći će da su u katalogu.
#89 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#90 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
![]() ![]() ![]() Jedno piše, drugo rade. 39% popusta bi bilo ultra EDIT: Otišao im je MySQL server. Mogli su makar uzeti bolji hosting ovih dana.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 14.01.2018. u 22:59. |
![]() |
![]() |
|
|