|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Iskreno ponuda im je očajna ali opet se da nać dobrih stvari. Meni dobro zvuče monitori, ali dosamo im page nema Boga da otvori ![]() Uglavnom aktualna roba je "iz kataloga" ili "na aciji", stare serije procesora i grafičkih koje se ne isplate ni da je 50% cijena moguće kupit. Iskusno nema šta heh |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Mislite da je sigurnije uzeti preko kartice ili plaćanje gotovinom pri preuzimanju da doista i pošalju ako imaju. Tipa imaju 2 proizvoda, a 200 narudžbi istog, hoće li prije poslati ako je netko platio karticom?
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Al nije bolje ic u ducan (ko može) i odmah vidis sta ima i po kojoj cijeni? Ako nece poslat, nema veze kako je placeno. Iako je lakse stornirat naruđbu koja se placa pouzecem |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Guest
|
ja gledam monitor za uzet..ak uleti nest dobro platit cu ga odmah....ako uleti sta |
![]() |
![]() |
#396 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
pretpostavljam da su samo kartice "sigurne" iako kao sto fripper kaze i u to ne vjerujem 2 android i prile - tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
za lakse prelistavanja right klickajte nove stranice ..new tab..otvara odmah |
![]() |
![]() |
#398 | |
Premium
|
Citiraj:
Piši kući propalo. Ajde ti njima objasni da kartice zapravo i jesu za kućnu uporabu. ![]() ![]() Da ti dobiješ 6 kartica a neko ni jednu šanse su ravne nuli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Premium
|
Citiraj:
Jeste čuli kad je Džomba rekao neće vljda vlasnik Megastorea bankrotirat haha ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Guest
|
Odustajem..doslovce svemu sta valja je u katalogu |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
koja je ovo pizdarija, na svem zivom kaj me zanima pise da je iz kataloga, kakva je ovo akcija yebote led ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Hoće neki od vas kampirati ispred vratiju dućana? ![]() Btw vidi se kako provodimo petak popodne. Neki sada loču i partijaju, a neki klikću kako bi ugrabili SSD+ Noa mobitel (čini se dosta snažan za tu cijenu) za 32% popsta
![]() |
#415 |
Premium
|
a8008 noa mobiteli su najvece smece koje novac moze kupiti. a imao sam 2 njihova flagshipa... pazi stoku maknu mi sad rx580 iz kosarice VGA Sapphire Nitro + Radeon RX 580 4GDDR5 je uklonjen iz vaše košarice jer više ne može biti kupljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Da se naci svakakvih dobrih prilika, ovisno sta trazite. Od ssdova pa nadalje. Npr mehanicka tipkovnica logitech g213 prodigy sa kuponom 407kn a najmanje na nabavi 540. Ima svega, samo da ne bude otkazanih narudzbi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
|
popljujte ih na fejsu. stoka |
![]() |
![]() |
![]() |
|