|
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Partition magic,al ak su pune onda će prebacivanje ić jako sporo, jaako sporo. inače partiton magic ne briše podatke al to ne znači da su oni 100% sigurni kad to radiš. ak možeš isprazni što više te particije koje mjenjaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Naravno da se može ![]() Kao što ti je buljo rekao, upotrijebi Partition Magic, ALI prvo defragmentiraj te particije. I kao napomena, znalo se desiti da tijekom takvih radnji nešto pođe po zlu, pa se preporuča backup na DVD/CD važnih podataka da kasnije ne bi bilo nismo znali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak ti komp tijekom reparticioniranja zastane, budi strpljiv i nemoj resetirat ništa jer bi ti moglo bit žao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam tak popušio. Išao sam radit resize particije (radio sam puno puta prije, svaki put uspješno), od jedne malo oduzet, drugoj dodat, ostavio komp nek radi i otišao. Kad sam došao vidio plavi ekran! Izgubio sam najbitnije podatke sa diska, ali nadam se da ću ih nekako uspjeti vratiti. Inače kad mi se to dogodilo par puta sam preko Hiren's Boot CDa i preko Windowsa pregledavao jel mi šta fali, a kad sam skužio izbacio sam disk dok ne saznam jel se može vratiti. Znam da se u nekim slučejevima može i da je bolje što manje raditi na njemu. Pa dok nisam siguran kako, bolje nek on stoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
uzmi u obzir i Acronis ![]()
|
|
Oglas
|