|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam isto prije mislio da se Ag zajebava sa onim akcijskim cijenama jogurta, salama, sira i slicnih pizdarija, kad ono nemreš vjerovat, sve je to bilo za istač ![]() Sent from LG G2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako i nisu namjeravali, na ovo "trebali biste, bilo bi odlicno" ne vidim kako mogu ne reagirati i ne dati popuste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Poslali su još jutros odgovor, možda bude nešto ali sumnjam; U planu je akcija na određeni dio asortimana, ali neće biti velikih popusta kao prošle godine
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
dok se samo sjetim kakvu lovu su upucali u taj web shop... a kakve tek overkill tehnologije.. majko mila |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Želiš reći vratit će nam se uloženo ukoliko mi i stranci budemo kupovali na abrakadabri? Jer to je dio agrokora |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Stara vijest http://www.poslovni.hr/hrvatska/abra...prodaju-330111 Citiraj:
![]() |
![]() |
#581 | |
Premium
|
Ne mislim. Ali iz prva bude a onda će biti prodaja u bescjenje. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prihod nije neka bitna stavka u poslovanju firme. Pravo je pitanje kolika je bila dobit?
![]() |
#583 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Premium
|
Citiraj:
O dobiti prije i nakon oporezivanja, prihodima, rashodima, pa i svakoj stavci po/nekretnina, kapitalu, vrsti društva, uljepšavanju i lažiranju možemo danima. Ovako usput... koliko si tvrtki osnovao i koliko ih je pozitivno poslovalo? Može i na PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam jednu firmu koja posluje pozitivno već 20 godina sa prihodom od 500k kn godišnje. A imam i dobit. I to solidnu. Dakle, mislim da ipak nekog qrca znam o poslovanju. I zato tvrdim da je dobit je daleko važnija od prihoda. Badava ti prihod od x kuna, ako je rashod veći od njega.
![]() |
#589 | |
Asshole
|
Citiraj:
Poslovanje s minusom nije nuzno znak da je firma losa ili da joj orijeti stecaj, mnige dobre i perspektivne firme knjigovodstveno posluju s minusom, pogotovo u fazi uzleta, odnosno investiranja... edit: imam ja acc na poslovna hrvatska, pa evo da zavrsimo ovu pricu aktiva cca 40 mil, obveze 60 mil., 2016. zavrsio u minusu 20 mil. ![]() u prijevodu, klasičan todorićev modus operandi Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 22.11.2017. u 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Predstavili su black friday akciju koja je možda nešto najsramotnije što se dogodilo na polju akcija u zadnje vrijeme... ...pa oni nude Samsung 32j4000 32" HD READY (!!!!!) TV za 2999kn - 30% Grundig 32VLE4500BM 32" HD READY (!!!!!) TV za 2149kn - 30% FIFA 2017 619kn - 30% Da sad ne idem na mačje hrane skuplje nego u Konzumu i ostale artikle, ovo je čista sramota i bolje da nisu nikakvu akciju dali. Mogli su ko Muller dati 20% na sve (osim tog, tog i tog) ili čak da su dali samo 5-10% na sve bilo bi odlično. Da mi je samo znati odakle su izvukli te 32" Hd ready televizore ![]() To je sve Ag008 zakuhao, javio im je prekasno pa nisu stigli ništa suvislo organizirat, ali s druge strane im je javio prerano pa su u nekom napuštenom skladištu našli TV-e koji su bili u modi 2006. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Asshole
|
Citiraj:
Mall.hr je doslovno po vrijednosti 60 puta manja tvrtka, a bolja sto put trenutno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Pa jesu oni normalni? Sve bezveze stvari, koje očito imaju na skladištu i koje su inače na akciji "luda rasprodaja", čistimo zalihe a sada preimenovali u black friday. https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...3ABlack+Friday Pa ovo nije normalno, niže cijene ima Konzum u svojem "otoku sreće" tj košarama gdje je već sve sniženo.
![]() |
|
|