|
![]() |
#9631 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
https://www.elipso.hr/audio__video/t...G-55VLE6621BP/ 3300 priko nabave https://www.elipso.hr/audio__video/t...DIG-55GFW6628/ 3500 jer je nema na nabavi V je iz turske G je iz njemacke Što bi vi odabrali ![]() Znači smart,3d it to neigra ulogu, spaja se na komp preko HDMI. Gledat će se utakmice, filmovi i serije |
![]() |
![]() |
![]() |
#9634 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9637 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
https://www.elipso.hr/audio__video/t...E49MU6272UXXH/ Sta je s ovim cudom...cijena mi izgleda ok? U cemu je fora? Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9638 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Zasto? Pa valjda je bitnija percepcija slike, nego onakva kakva "jest". Kao sto CRT i plazma imaju losu ispranu crnu danju ali ljudima je najbitnije da ne emitira svjetlost, jer u mraku dobro izgleda. IPS ima svoje primjene a ako se kontrast moze popraviti do mjere da moze proci, zasto ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9639 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9640 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9641 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9642 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Izvadio sam navedeni tv iz kutije, spojio, uključio u struju, pronašao kanale i gledao tv. Gledao sam ga iz svih kuteva, vidim isto, čak sam i naglavačke stajao, slika odlična. Jedino sam uključio neki mod gdje boje izgledaju toplije, i to je to. Crna boja je crna, plava plava, crvena crvena, zelena zelena itd. Samo ne mogu dobiti zvuk istovremeno na zvučnicima teveja i optičkom izlazu prema kućnim kinu, u postavkama ima samo opciju ili jedno ili drugo. I daljinski je s premalo tipki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9643 |
Registered User
|
Lowrider ne znam koji ti je bio prethodni TV ali ocigledno da nisi navikao na TV sa jakim kontrastom i dobrom crnom bojom pa ne primjecujes slab kontrast i crnu boju kod IPS panela i to je dobro sto ne primjecujes. Nista ne istrazuj i ne testiraj sliku jer dok se tebi svidja tako kako jest nista ostalo nije bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9644 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Sta mislite o ovom modelu tv-a (Samsung ue32m5572) Pita prijatelj jer bi ga kupio. Oko 2500 kn kosta. ![]() Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9645 |
Premium
|
Ne znam kakvi su ti samsungovi pls paneli ali ne mora to biti nuzno losije od va panela. Istina kontrast je vjerovatno slabiji ali moguce da ima malo zivopisnije boje pa uz bolji vidljivi kut ukupan rezultat usporedbe je prilicno tijesan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9646 |
Registered User
|
Luka radi se o solidnom televizoru Samsungove serije 5 sa VA panelom koji ima dobar kontrast i crnu boju ali los kut gledanja. Ako ce se gledati direktno onda preporuka da se on kupi a ako ce se gledati iz kuta onda traziti nesto sa IPS panelom ali kod njih je kontrast 3-5 puta losiji. Darkijas Samsungovi PLS paneli su isto sto i LG-ovi IPS, dakle paneli sa kontrastom od oko 1000:1 i crnim bojom koja vise lici na sivu nego na crnu sto se posebno moze vidjeti na tamnim scenama u mracnoj sobi. Za nekoga ko nije navikao na uvjerljivu crnu boju i dobar kontrast a potrebni su mu siroki kutevi gledanja onda svakako preporuka za IPS panele ali za mene koji sam sa CRT presao na plazmu pa na VA panel IPS ne dolazi u obzir i sa VA panela samo mogu preci na OLED a sve ostalo sto ima manji kontrast za mene je no - no. Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.11.2017. u 07:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9647 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
xe9005 latest patch: https://www.youtube.com/watch?v=cf5bBQveTRM Ovoga se zapravo najvise bojim, da ce (namjerno ili ne) patchevima sjebati odlican TV. Zadnje izmijenjeno od: bigAdvance. 17.11.2017. u 04:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9648 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
To bi inace imalo puno smisla. Jer se TV kupuje svake godine i ljudi bi opet uzeli od istog proizvodjaca skuplji model u nadi da se nece dogoditi isto. Inace, apsolutno sve sto dolazi od ovog lika uzimam kao bullshit po defaultu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9650 | |
Premium
|
Citiraj:
Plasma u istoj situaciji pokazuje svjetlost. Za lcd je pravilo koliko je dobar toliko manje mu ambi svjetla treba da bi pokazao dobru crnu. Skroz losim lcd-ima ne pomaze nikakvo svejtlo. Ovaj samsung 40mu6402 je poprilicno dobar sa crnom. Pocne posustajat tek kada je cijeli kadar u nekakvoj sjeni ili polumraku pa na dalje. Glavni nedostatak samija je vidljivi kut tj nije crna. Prikaz boja je generalno dobar ali bi vise volio da su blize dell ips monitoru u2515h kaj imam Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 24.12.2019. u 19:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9651 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel netko probao PS4 sa ukljucenim motionflowom? Jel igrivo to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9652 |
Premium
|
![]() |
#9653 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9655 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ima loših VA panela i dobrih IPS panela i obrnuto (naravano u mogućnostima svoje tehnologije). Bilo bi dobro razgovarati o točnim modelima a ne ono Grunding nevalja... osobno nebi imao ništa protiv serije 8 i 9. Kod mene VA matrica nije bila u razmatranju pošto je TV u dugačkoj sobi a tu kut gledanja dolazi do izražaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9656 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
U Elipsu pola toga nije izloženo i ne možeš pošteno isprobati od onog što je izloženo. Stave neke ružne postavke i glupi signal da se vrti, pa ti sad skuži kakve je slika na kojem tv-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#9658 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
https://www.elipso.hr/audio__video/t...E55MU8002TXXH/ Kako vam se ovo čini,još da stvar bude bolja mogu ga dobit za 6400kn,isplati li se ići na seriju 9? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9659 |
Premium
|
![]() |
#9660 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
Nacin na koji su zalemljeni ionako otuzni dijelovi u tom smecu izgleda kao da su lemila djeca predskolskog uzrasta. Pokazuje se ozbiljnost,ali Grundig ionako ne cilja na zahtjevne kupce jer zahtjevni kupac se drzi dalje od tog turskog poluproizvoda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|