|
![]() |
#121 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam nasao potencijalnu novu ljubav. https://m.thomann.de/gb/epiphone_les...tm?ref=msg_a_1 Skupiti za nju i uzivati, ili kupiti jos jedan rig za rudarenje, mozda najbolje oboje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
|
Ako koga zanima, nek se javi na PM, CIJENA SPUŠTENA: http://www.njuskalo.hr/elektricne-gi...oglas-23897368 Zadnje izmijenjeno od: elzel. 25.11.2017. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Misljenje o vox valvestate seriji? Nisam sklon puno efekata na pojacalu ali ovo dobro izgleda. Usput ako netko prodaje pojacalo 30w nadalje neka se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Slobodan leni seronja
|
Hoces rucno radjeni lampaš od 50W, na foru nekog marshalla je radjen. Dost jeftino prodajem ![]() A vox, nisam fan takvih pojacala. Vise volim jednostavnog lampaša i sa dva kanala, moze i jednim, i onda pedale ispred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Kaj umro glazbeni forum? ![]() Uglavnom imam trilemu oko pojacala ![]() Boss Katana 100, Vox Vt100X, Fender Champion 100 Svako mi se sivdja na neki svoj nacin, al ne mogu odluciti. Problem je sto npr u Zg nemogu nac Voxa zaprobu, a ostala dva manje vise po narudzbi... Bitan mi je i clean i drive.. cak mi ni nije bitno 1000 efekata, vec ono da ima chorus, reverb i drive meni dosta...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
|
Voxa bih uvijek kupio da imam para. Da glazbeni forum is out. Jos bih oglasio da kupujem squier telecaster. Ponude u poruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
Trazim nesto polovno do 1000kn. Ugl su cijene oko 200kn manje nego u music cemtru. A ivan's i te marke su povoljne, ali samo oblikom slice na telca. Mislim da takvog foruma vise nema :/ a bas nedostaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
U najgorem slučaju odnjet majstoru da ti napravi fret leveling i sredi nut, ako je potrebno. Squier je naspram tog qurchina, osim ako je classic vibe, al oni su skuplji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Slobodan leni seronja
|
https://www.njuskalo.hr/elektricne-g...oglas-24357144 https://www.njuskalo.hr/elektricne-g...oglas-24823219 Spustaj cijenu... Edit preporuka za Harley benton ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
Hvala obojici. No, decki ne spustaju cijenu, upitao. Jos ova boja butterscotch blonde tekecastera je zakon. Affinity je novi oko 1505kn. 1450kn je suluda cijena. Harley benton, zvuci mocno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
To je cheap thomanova marka. Ugl reviewi kazu da je skoro svaka gitara u rangu affibity squier serije. Osim sto doplatis ostatak za fenderov logo. Bolesne cijene, zbilja si mozda akviziram komad. 25€ postarina nije malo al s obzirom na predmet i glomaznost ok je. Ovaj te-52 je odlican model ali ni te-30 nije za bacit. Tko dostavlja za thoman? |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Da, thomannova privatna marka, nešto kao k-plus od konzuma ![]() Razlika naspram npr fender/squier je to što ne troše na marketing, nemaju neko cjenovno pozicioniranje već daj što jeftinije, nema cijeli lanac posrednika već direkt iz tvornice iz kine ide u thomann i krajnjem kupcu (nema uvoznika, distributera, troškova maloprodaje itd) Mislim da za thomann dostavlja ups, al više nisam siguran. Dostava iznad 400€ ti je besplatna, pa najbolje da se nekom skrpaš za narudžbu i onda vam bude free. Ako te zalomi loš komad, možeš uvijek vratiti thomannu. Imaju 30 day money back, tako da i bez ikakvog razloga možeš poslat natrag i vratit će ti novce i pokrit troškove transporta do natrag ![]() Idi radjee na te-52, za tih parsto kuna se ne isplati uzimat lošiji model, s lošijim hardverom i pickupovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam puno istraživao Harley-a, i imaju gitare od najjeftinijeg/najlošijeg ranga do stvarno kvalitetnih gitara a gotovo duplo jeftinije od nekih brand name gitara. Pogledati review-e prije nego kupuješ, ali se može naći jako dobrih gitara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Mislim da je i onaj te20 telac u rangu squier affinity verzije prema recenzijama. Te52 kazu nije daleko, ali ipak nije classic vibe. Tek uz nekoliko sitnijih intervencijama. Sve izgledaju jako dobro na reviewu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|