|
![]() |
#4111 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
@Brko Meni danas dosao update, 399 MB, Vip
![]() |
#4114 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pitanje. Jel mogu downgrade S7 na 6.0.1,da ne gubim garu itd? Preksinoc mi dosao update od 2 GB nekakav,updateao preko Switcha na kompu,nakon toga napravio Factory. I krajnji rezultat je cca 2 sata SOTa i 9 sati baterija... Razbio bi ga najradije,a,prije updatea,sam jeeedva navlacio 18 sati baterija s mozda 3.5 SOT. Iz kutije na Android 6 se sjecam preko 7 sati SOT. Nisam heavy user,2 maila,FB. I to je to. Ako razmjenim 20 poruka dnevno na wapp i viber to je rekord,jel koristim dekstop verzije oba programa. Znaci "na oci" mu pada baterija
![]() |
#4116 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
![]() |
#4119 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4121 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bateriju za mob? Vidim da su ljudi slali mobove u servis za zamjenu baterije, kostalo ih 300tinjak kn, vjerojatno ovisi o mobu. Nije to puno para za original bat i otvaranje ovih zaljepljenih sandwich telefona.
![]() |
![]() |
#4123 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Android nakon apdejta treba par dana da se stabilizira.. Ako je nakon par dana potrosnja baterije i dalje povecana onda vajpati keš iz recoverya a zadnja opcija resetiranje na tvornicke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
49%winner
|
Bome ne znam, ovaj zadnji update (patch 10.mj) je ok sve ma ta baterija u idleu malo brze curi. Brisanje keša, device maintenance itd... Napravio kratki test i kaze 1-2%/h - bez aod-a, bt-a i gps-a sto inace imam upaljeno. Ce da vidimo jos malo.
![]() |
![]() |
#4125 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Mobitel jesam na factory bacio nakon toga updatea.
![]() |
![]() |
#4127 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Nezz kak vama pada baterija na S7/Edge, mislim da tu najviše igra svjetlina zaslona. Meni je najčešće na 25% i SoT je 4.5-6h ovisi kako koji dan, a ne igram igrice, nego klasični surf, fb, dopisivanje i normalno korištenje. Nije mi security patch october, nego august iako je update došao početkom 10. mj, makar bi trebao doć i sad jer je na tele2 došao, a na tmobile i ostale nije kolko vidim na sammobile. I naravno FHD je reza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 15.11.2017. u 01:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Glasine kažu da bi uz S9 i 9+, na tržište mogao doći i S9 Mini. Dosadašnji 'Mini' su bili odroni pa nije sigurno hoće li ovaj isto biti odron ili S9 hardver u manjem pakiranju http://www.businesskorea.co.kr/engli...galaxy-s9-mini @M.Vlahovic http://www.freefixer.com/b/remove-vi...rnet-explorer/ https://www.viglink.com/opt-out/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 15.11.2017. u 08:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 | |
49%winner
|
Citiraj:
Meni recimo otvori direktno playstore kad kliknem na link...
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Vrijeme: Jučer od cca pola 13 do danas pola 16, preko noci samo 2g, ostalo off Vecinom na wifi (auto off kad je ugasen ekran), 3g paljen nešto sitno, igre cca 1/2 sata-sat P.S. Da li je normalno da Android OS i Android system stoje tako visoko na listi??? Ne sjecam se da sam to prije vidao.. Eo rezultata; ![]() ![]() P.S. Da li je normalno da Android OS i Android system stoje tako visoko na listi??? Ne sjecam se da sam to prije vidao.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 16.11.2017. u 16:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@rak21 Zanemari Android OS i Android system dok god imas tako dobar SoT/BoT... Kad/ako spomenuti procesi pocnu pravit probleme, obicno se radi clear cache, cak i factory reset u odredjenim slucajevima... Edit: kolega je brze reagira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
IMAM PROBLEM otkad sam prešao na marshmellow s lolipopa, tj s nota 3 na 4, kad pišem poruke u whatsapu jednu za drugom ne uhvati mi prvo slovo ponekad, i dosta je frustrirajuće, ja već istipkam pola poruke i skužim nema prvog slova, taj problem na notu 3 s lolipopom nisam imao a nisam ništa sporije tipkao prije. neke druge probleme s gmailom(nedostajući all inboxes) i mapsom(nemogućnost klika na prošlost searcha) sam riješio deinstalirajući updateove ali s whatsapom ne mogu to a nije baš ni da mi se sad instalirava lolipop samo da vidim hoće li se to riješiti, ima li netko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Proslo tjedan dana od kupnje Note 8, blago je reci da sam odusevljen mobitelom, koja promjena nakon Samsung S5 na Note preci, jebeno ![]() istina prva dva dana je bilo malo cudno drzat tako velik mob u ruci al sad nikakav problem, ekran je prejak, kamera, brzina otvaranja aplikacija, igre lete, čak i olovku koristim puno više nego što sam mislio da hoću, ma 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Eh da je bar meni došo update na S7, nekima je u zadnjih mjesec i pol došlo 2 update. A meni dalje početak 10og mj i August. Ne znam zašto. G930FXXS1DQIM/G930FDHX1DQI1/G930FXXU1DQG3 je verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|