|
![]() |
#2401 |
Guest
|
|
![]() |
#2402 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2405 |
Guest
|
|
![]() |
#2409 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kad je na svim ovim novijim Tilkedromima staza glatka ko staklo. Ove tvrđe gume koriste samo na ovim starijim stazama Vettelu je sada jedina šansa da Maxu eksplodira motor ko ostalim Renoima |
![]() |
![]() |
#2412 |
Premium
|
Je al treba mu drugo, zato sam rekao da Maxu mora eksplodirati Reno ili Bottasu Merc sumnjam da bi birao koje ![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da se nitko nije nadao ovome. Ja sam mislio da ce obojica biti visoko plasirani. Ali jbg dogodio se Max ![]() Gume su po Pirellijevom priznanju radili ziheraski jer nisu znali kako ce sve izgledati. Iduce sezone ce biti drugacije i jos ce uvesti dodatnu komponentu. I jos kad dodamo da ce biti 21 utrka i 3 motora za sezonu, ima da gori sve... ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2417 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Volio bi da vet zavrsi 3 samo da vidimo max i vet skupa na podiju. Ali ide i ham u bodove pa tesko Sent from my LG-H815 using Tapatalk
#2418 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2419 |
Je suis Schumi
|
Nije zajebancija ![]() https://www.f1fanatic.co.uk/2017/09/...f-season-2018/ I eto ga, to je to. Hamilton prvak. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2420 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Alonsoooo ![]() ![]() Sent from Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 29.10.2017. u 21:36. |
|
![]() |
![]() |
#2422 |
Guest
|
hejteri na aparatima...hamilton osvaja u slabom bolidu...alonso gerijatrija za penziju, samo smeta na stazi... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2423 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cestitke ham. Cestitke i Ferrariju. Napravili vise nego se ocekivalo. Red bull kraj sezone spasava sezonu Sent from my LG-H815 using Tapatalk
#2424 |
Antimićanin
|
Čestitike Hamitlonu na 4. naslovu. Zasluženo. Vettelovci, nemojte biti butthurt, bio je bolji ![]() Nego, ja bi se sada pozvao na riječi našeg kolege deana iz 2013: "Vettel je najbolji vozač današnjice jer od svih na stazi ima najviše pobjeda i 4 naslova prvaka". Dakle, od danas, najbolji vozač na gridu je Lewis Hamilton koji ima isto 4 naslova ali debelo više pobjeda i pole positiona. Može... slažem se. @vorda Slabo slabo... nitko ne reagira na tvoje postove više... ovo tvoje govno od Honde ode i biti će bolje ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
#2425 |
Je suis Schumi
|
Znao sam da ce nekako upasti Neymar u pricu. Predvidio sam ga na podiju u Brazilu, ali eto ga spojili na team radio ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2426 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() koga briga tko reagira, ionak je forum sjeban...jebiga, pizdili smo kad su schumi i vettel dominirali, sad malo lewis ![]() ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2427 |
Antimićanin
|
Još jedan koji tvrdi da je forum bezveze ali i dalje nakuca 20+ postova dnevno ![]() Što se F1 tiče, ova sezona nije dominacija. Dominacija je bila 2014-2016. Ovo je bila relativno zanimljiva sezona. Hvala Ferrariju i Vettelu što su je napravili zanimljivom. Šteta što Red Bull/Max nije bio u ovakvoj formi ranije. Kao što vidiš, nitko ovdje problema nema sa Lewisovim naslovom. #vordaizdrzi ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
|
|