|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
trenutno u mojoj farmi je po par kom dole navedenih ploča, evo kako je upaljeno tako i radi nediram više ništa, plug and play AMD 780T-D3L 970A-DS3P 990FXA-UD7 AX370 Gaming K7 Intel H110-D3A Z170 Gaming K3 Z270P-D3 B85M-D3H |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Baš danas složio još jedan rig s tom divotom od matične. Idem sutra kupit još jednu, da se nađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
ASRock H81 Pro BTC ili GIGABYTE GA-H110-D3A? Jedna Z170 mi se uvijek rusi na vise od 2 graficke pa ju mislio zamjeniti |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo još malo materijala o Asusici sa 19 PCIe slotova http://www.bug.hr/vijesti/asus-preds...lu/161845.aspx
![]() |
#128 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Dali netko ima ovu? http://www.asrock.com/MB/Intel/H110%...BTC+/index.asp Razmišljam uzet ili jednu ili drugu u kombinaciji 8 amd 8 ati kartica na winsima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Za toliko utora zar ne trebaju neki produžni za risere (da gpu no stoji blizu)? jel to isto kupiti preko Alija ili ... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Mozda ce nekom koristiti info o mb/graf kombinaciji:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam problem s H81 pro btc Radile su ploce normalno dok ih nismo poceli ugradivati 3 slot, znaci drugi pcix1 ne radi Ako uzmem istu graficku i isti riser i stavim i neki drugi slot radi To mi se dogada na 3 ploce za sada Neko neku idej Uvjek je u pitanju isto slot Kod jedne maticne sam 10000 posto siguran da je radio jer je ta maticna s tim riserom bila na drvenom testnom postolju gdje se sve bilo u pripremi Zadnje izmijenjeno od: croclocker. 17.08.2022. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Registered User
|
Citiraj:
Btw nisam ni razmisljao kako ce to da funkcionise sa standardnim riserima..mislim da trebaju minimum 60 cm pa se nesto i mzoe iskombinovati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Registered User
|
Pripazite samo sa pci-e riserima, jel su preblizu i ekipa ih redovno skuri jel se metalni dijelovi dotaknu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Spojio 6x 1060 na h110-d3a, bile sve u device manageru, pokrenuo miner i restartao se sustav. Poslije toga uvijek samo 5 komada, na šestoj code 12 u device manageru, premalo resursa... i svejedno koji riser i grafička, uvijek ne radi treći pcie slot Mislio sam da je napajanje, ali nije. Pa sam na kraju tu ploču stavio gdje je 6x 580, nakon što sam bios resetirao i upalio mining opciju. kad.. tamo sve radi bez problema. Pa sam ostavio sve isto u biosu, ali sam ponovno instalirao windows i eno sad sve ok. Nezz šta je od tog pomoglo, ali probaj u biosu vidit ili ponovno windows (ako je windows) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Registered User
|
Ima li netko iskustva s H110 PRO BTC+ pločom? Razmišljao sam uzet još 10 kartica, tj. složit 2 riga sa GiGabyte GA-970A-3DSP, ali onda imam dodatni trošak 1 proca i jedne memorije... Vjerojatno i par wata više struje bi trošilo, pa eto slušam vaše prijedloge, da li da idem na asrock ovaj gore ili da uzmem 2X gigabyte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ove matične koje nude 10+ slotova za kartice treba biti oprezan jer ono što sam čitao ne možeš stavit da budu sve AMD ili Nvidia, već moraš kombinirati pola AMD a pola Nvidia, jer samo tako rade. Zadnje izmijenjeno od: lit. 16.10.2017. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Imam 4 gb rama, pokusacu jos sa 8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
imam ploču https://www.gigabyte.com/Motherboard...-DQ6-rev-10#ov i na njoj procesor e8200 dvojezgreni na 2.66 i 4 GB rama. Napravio bih rig na toj bazi, ima 5 utora, sa jednom karticom rx 570 Nitro+ mi radi. Planiram uzeti još 4 rx 580. Da li je su proc i ploča (nekad bila high end) dostatni za zadatak? Hvala! Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Registered User
|
6x Rx580 8 gb Sapphire Nitro+ ,4x Rx580 8 gb Strix i 3x Rx570 4 gb Strix.. Napajanja imam svakakva i na 100 nacian sam pokusao da spojim, imam neko serversko HP od 1200w + 2 Sama forza 750w i 2 MS od "750w" Cim ubacim 11. karticu rig poblesavi, evo dans mi stize jso 4 gb memorije pa javim da li to resava problem. Evo pokusao sam sa dodatne 4 gb memorije i ne radi. Ali pitanje jedno, malo offtopic. Ubacio sma polocicu od 4 gb i resetovao rig. medjutim rig boota SMOS sa usba, znaci ne moze ni prpoznati dodadtnu memoriju...moram bootati windows da bi propoznalo ovu memoriju koju sam ubacio? Glupo pitanje al sta cu ![]() Zadnje izmijenjeno od: DigitalVHS. 17.10.2017. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
pozdrav ekipa! da li netko ima da je pokusao i uspio na asrock h110+ pokrenuti 13 istih grafi? sorry ako je netko vec pitao prije ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Registered User
|
Ja ti nisam najbolji za odgovor na to pitanje, jer sam se ja namucio i sa sklapanjem riga na Asusu Z270 Prime .Znaci samo 6 kartica. Meni je btc pro+ proradila u stvari zi prve (ako zanmeraimo ovo sto joj treba xx reseta da pokrene sve kartice ) Ali da, mislim da ljudi vise vole ici na proverene ploce sa 6 slotova max. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Htio sam podjeliti svoje iskustvo sa GIGABYTE GA-H110-D3A. Jučer sam upogonio svoj prvi rig sa 6 GPU-ova ![]() Ključnima su se pokazale 2 postavke u BIOS-u: - Max Link Speed treba biti postavljen na Gen2 - Above 4G Decoding treba biti postavljne na Enabled Također, na gigbyte-ovom sajtu su dostupne smjernice za podešavanje navedene ploče na ovom linku, ali u mom slučaju, osim gore navedenih postavki, ništa od navedenog nije bilo previše bitno kako bi rig "noramlno" radio sa 6 GPU-ova. Neke druge posebnosti po pitanju same ploče nisam primjetio (za sad). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
ok, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
|