|
![]() |
#2431 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
najjaci su mi komentari, pa dobro... nema premaz po ekranu, al koristit ce netko foliju, ili lako se izgrebe, pa nema veze, koristit ce casove, jebli vas caseovi, folije, bumperi i ostala sranja koja stavljate, lijepite po mobitelu, shvatite...vecini ljudi se gadi stavljat ista po mobitelu, hebo te taj huawei bez tog premaza po staklu 2017. godine, nebi ga uzeo ni da mi ga netko dzabe pokloni |
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
S7 bi i sam preporučio prije P10 jer se pregrijava,a imao sam Mate 9 tako da znam o čemu se radi.Kirin 960 je promašaj... naglasio sam samo da i P10 ima neke adute,ali da je S7 generalno bolji izbor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Molim vas preporuku mobitela do 1500kn. Mob je za curu - znaci mora imati bateriju koja bez brige izdrzi 1 dan torture na fejsu i cca 2h razgovora. Sad ima neku staru xperiu i vec si kosu cupa radi broblema s baterijom, stekanjem, ne radi gps, problemi sa signalom itd ![]() Znaci, nesto provjereno, da to radi kak spada. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Guest
|
Uzeo sam Moto E4, za 1000 kn. Služi mi kao sekundarni uređaj, jer ne želim potpuno ugasiti privatni broj. Uglavnom, iznenadilo me što se može dobiti za 1000 kn. Posebno obzirom na stanje prije par godina kada nisi baš mogao dobiti solidan anrdoid za 1000 kn.
Plus: - oštar ekran - skoro stock android - performanse obzirom na cijenu: napucao sam ga sa svim aplikacijama koje imam na službenom S7. I mogu reći da nije toliko lošiji kako sam očekivao. Ima povremenih trzaja i lagova, ali ima i S7, tako da to ne uzimam za zlo. - kvaliteta razgovora je pristojna - kvaliteta izrade sasvim solidna za cijenu Minusi: - svjetlina malo slaba za vanjske uvijete - sporo prilagođavanje intenziteta svjetline prema vanjskom svijetlu - kamera za očekivati očajna, fokusiranje katastrofa ![]() - vanjski zvučnik loš - prilično sklizak u ruci, treba maska - Wifi povremeno puca, ne znam da li je do softwera ili do hardwera Osobno, minusi vezani za kameru i zvučnik mi nisu bitni jer to ni ne koristim. Jedino što iritira je povremeno pucanje Wifi-ja i spora prilagodba intenziteta svjetline. Tako da ako netko gleda taj cjenovni rang, a puno ne slika i sluša glazbu na zvučnik mob je ok. |
Uzeo sam Moto E4, za 1000 kn. Služi mi kao sekundarni uređaj, jer ne želim potpuno ugasiti privatni broj. Uglavnom, iznenadilo me što se može dobiti za 1000 kn. Posebno obzirom na stanje prije par godina kada nisi baš mogao dobiti solidan anrdoid za 1000 kn.
Plus: - oštar ekran - skoro stock android - performanse obzirom na cijenu: napucao sam ga sa svim aplikacijama koje imam na službenom S7. I mogu reći da nije toliko lošiji kako sam očekivao. Ima povremenih trzaja i lagova, ali ima i S7, tako da to ne uzimam za zlo. - kvaliteta razgovora je pristojna - kvaliteta izrade sasvim solidna za cijenu Minusi: - svjetlina malo slaba za vanjske uvijete - sporo prilagođavanje intenziteta svjetline prema vanjskom svijetlu - kamera za očekivati očajna, fokusiranje katastrofa ![]() - vanjski zvučnik loš - prilično sklizak u ruci, treba maska - Wifi povremeno puca, ne znam da li je do softwera ili do hardwera Osobno, minusi vezani za kameru i zvučnik mi nisu bitni jer to ni ne koristim. Jedino što iritira je povremeno pucanje Wifi-ja i spora prilagodba intenziteta svjetline. Tako da ako netko gleda taj cjenovni rang, a puno ne slika i sluša glazbu na zvučnik mob je ok. |
![]() |
#2441 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Citiraj:
![]() E tu se nebi složio. Ne znam širok krug ljudi, ali ovo malo što znam rekao bi da više ljudi ima case nego ne. Po ekranu ih nema puno koji nešto stavljaju, ali gledajući sebe koji nemam ništa na mobu, rekao bi da sam u manjini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Sremium
|
Case obavezno ali staklo nagrđuje znatno i užas živi iskreno..Nijedno nije savršeno nijedno nema oleofobni premaz kak treba nit je feeling kod toucha kao kad se ide direktno po ekranu a niti jedno nije trajno rješenje. a ona usrana jeftina plastična folija kaj dolazi sa P10 je katastrofa. Kupuješ flagship pa ti vele da nosiš to smeće od folije. Iskreno, ja ne bi ni case uzeo da mob nije staklen pa se bojim pucanja...jer ionako većina nas mijenja mob minimalno jednom godišnje. Ne stigne se ni pohabat znatno. Bar kod nas koji znamo čuvat stvari..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
A umjesto 4x ovo: https://neutrinomobile.hr/xiaomi-red...-lte-gold.html ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Premium
|
ma ni slučajno MTK je rastrošan i grije kao sijalica...Zašto ne Motorola? https://www.uzishop.hr/uredaji/13520...ola&results=13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ja svake 2.5 godine prosječno, valjda sam manjina, a i keljim svašta na mob ![]() Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 | ||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Mob se više grije? Da, dok se puni. Zabole me. Proc promašaj? Imam mate 9. Bolji mob koji radi isto kao i prvog dana, bez laga, trzanja i sličnih pizdarija još nisam imao. Ja mu manu fakat još nisam našao. Citiraj:
![]() |
![]() |
#2453 | |
Premium
|
Citiraj:
Kirin 960 je krivac i za pregrijavanja P10 tako da.... ![]() i nisam nigdje napisao da je Mate 9 loš,dapače..... fino radi,super ekran,dobra kamera. Zadnje izmijenjeno od: locks. 13.10.2017. u 06:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne kužim koliko se to tebi grije? Da ti je vruće pod prstima da ga nemreš držat? OK, imam ga u kejsu pa možda mrvicu manje skužim toplinu, no ja nisam skužio pregrijavanje, u svakom slučaju nikakvo koje bi imalo afekta na sam rad i performanse. A što se batke tiče, ne bih se složio na ovo dosta. Malo lošije u odnosu na m8, no i dalje dovoljno da u danu nemrem iscijedit bateriju bez obzira što mu radio. OK, korištenje moba je individualno, no velim, mob je lag free i radi ko i prvog dana, brzo i ko urica. Zato sam reagirao kad si napisao da je 960 promašaj.
![]() |
#2455 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nekad imam filing da pricamo o elektricnim pecima. Ono, proslogodisnji model je od 3kW, najnoviji je od 2,5kW i slabije grije sto je i logicno jer proslogodisnji je trosio dosta vise struje, onak, topili su se kablovi. Moj frend ima Honor pec na pelete, e to se ugrije ko svinja na raznju. Ako se naslonis rukama odmah se dlanovi oznoje. Pricamo o disipiranim megawatima ili miliwatima? ![]()
![]() |
![]() |
#2457 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Premium
|
Citiraj:
vani na terasi 35+ temperatura,stream F1.Mate 9 vreo,neugodan za držat.ekran i pozadina vrući. ista stvar na OP 3T je da je topal,ali ni blizu kao Mate. pretpostavljam da kad je hladnije nema tih problema,ali eto ljeti se kuhao. a baterija je meni na Mate 8 (2 SIM),4g cijeli dan,sinkronizacija i full osvjetljenje 7h sot(prosjek) Mate 9 jedna SIM i spojen na hot spot,5,30h sot.priznajem moglo se izvući ponekad i 7h,ali sam mogao i na Mate 8 čak i 9h.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Nakon pitanja za preporuku između p10, op5 i s7 ipak sam se odlucio za s7. Hvala na preporukama od forumasa, nadam se da ce me sluziti kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|