|
![]() |
#9931 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9933 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9937 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
iamte i ovaj, jako dobar Before the flood od Lea http://www.imdb.com/title/tt5929776/?ref_=nv_sr_1
![]() |
#9938 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
uf, ovo zvuči jako zanimljivo. isto tak me paf ostavio armstrong, kad ti zapravo vidiš tu cijelu mašineriju kako funkcionira, sve ovo što smo saznali o njemu čitajući (a i šire) je dječji vrtić od informacija. edit: ovaj leov je isto vrhunski, ali za njega odavno znamo da je kul ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9939 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
odite u trazilicu od imdb-a il wikipedije i ukucajte davida atenburga. otvara se cjeli spisak divote. onda nadalje sta sam zadnjih mjesec dana odgledo: born in china south pacific (wild pacific) - odlicno wildest indochina mysteries of the unseen world secrets of our living planet bbc human planet alaska - earth's frozen kingdom btw jel neko odgledo the vietnam war? cini mi se dobro dosta i ocjena je odlicna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9940 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9945 | |
Moderator
|
Citiraj:
tyson is da shit, dok surfam kanale i vidim njega, momentalno zaustavljam surfanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9946 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
IMHO ovo je jedini intervju u kojem biciklist ne glumi, laže ili se ispovijeda/ispričava naciji nalik onom Oprah PR cirkusu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9948 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Previše milijuna je bilo u priči, a jednom kad se sranje zakotrljalo, ovaj nije imal izbora nego lagati to iznemoglosti. Da se nije vratil, vrlo vjerojatno od svega ne bi ispal lov na vještice. Ovak su ga jedva dočekali da napokon nakon svih tih godina dokažu kak vara (ko i ostali) od prvog dana. Nažalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9952 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9954 |
Guest
|
Ovo sam jučer gledao na NG (bnet). Radi se o serijalu, a ova epizoda je bila na temu velikih poplava i kako su znanstveno relativno izvjesne i sasvim moguće, i koje su uopće opcije čovječanstva kada se nađe u takvoj situaciji. Jebena stvar, odlično razrađeno sa tehnološkoga aspekta, meni baš zanimljivo bilo, i sasvim neočekivano ![]() Iza toga su slijedile klimatske promjene, super-uragani i sl. a onda su uslijedili *ebeni nenajavljeni gosti, pa dalje nisam mogao uživati ("na pola oka/uha" nisam htio). Uglavnom, svakako pogledajte kada uhvatite vremena. |
![]() |
![]() |
#9955 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9956 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Za ubiti vrijeme.Nisu sve serijali ![]() The Incredible Human Journey Shock and Awe: The Story of Electricity Time Atom Isaac Newton: The Last Magician Earth: The Power of the Planet The Secrets of Quantum Physics The Code Precision: The Measure of All Things Bitcoin: The End of Money as We Know It Engineering Connections Through the Wormhole TT3D: Closer to the Edge Antarctica: A Year on Ice Wonders of the Solar System Wonders of the Universe Wonders of Life Into the Universe with Stephen Hawking Meru Touching the Void The Core A Brief History of Time Inside Job Grand Prix: The Killer Years McLaren 1- Life On The Limit Senna The Elegant Universe Human Planet
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 04.10.2017. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9957 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Preksutra stiže talijanska Suburra: la serie u produkciji Netflixa. Serija je prequel istoimenog odličnog filma iz 2015. Kad smo već kod talijanskih krimi serija evo par preporuka kaj sam pogledao u zadnjih godinu dana i izvrsne su: Gomorra: La serie - vrhunska, uskoro će treća sezona počet 1992, a druga sezona je došla kao 1993. Romanzo criminale - La serie ; ima i istoimeni film Il capo dei capi - ovo je biografska miniserija |
![]() |
![]() |
![]() |
#9958 |
Guest
|
vrlo dobra serija je Murdoch Mysteries - http://www.imdb.com/title/tt1091909/ a glavni glumac je isti: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9959 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Iron Fist sam pogledao cijelu sezonu i, iskreno, ne znam zasto sam gledao do kraja. Serija je relativno suplja, zbrda zdola, gluma je onako. The Defenders - Zaobici. Krene zanimljivo i onda postane Boze sacuvaj i zali Boze vremena. Luke Cage - Meni je serija sjela u potpunosti. Radnja je solidna, predvidljiva ali svejedno zanimljivo za gledati. Ima mixup humora, sasvim dovoljna doza da pozelim gledati sljedecu epizodu. Pogledah cijelu sezonu, pa cemo vidjeti sto ce druga donijeti.
![]() |
![]() |
#9960 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Od svih tih defendera i jedini razlog zasto sam mogao pogledati defendere je deredevil. Jesica i Luke su mi na istom nivou, makar mi luke nekad ispadne ko neki slabicxD iron fist mi je bas los. Marvel inhuman je katastrofa prva epizoda il dvje, od glume, price, neznas tko je negativac ko pozitivac, uzas The gifted mi se cak cini okej za pocetak, kao neki xmen, vrijeme nakon njih. To cu gledat jos. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|