Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.10.2017., 16:11   #2101
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Baš dobra trka i dobar race reziser, pokazali su puno borbi, različitih situacija, svi su prikazani bili barem malo.

Vettel pokazao što može, radbullovci odlični, napokon bez peha Max.

Kimi, jao taj dečko stvarno nemam riječi, imao bi danas čistu pobjedu, i onda bljus.

Alonso pokazao magnuseen da ima i prgavijih od njega na stazi.

Stroll koji FAIL,bilo bi u redu da FIA ako je i bilo oštećenja getriba da naprave iznimku o kazni.
Gabre je offline  
Staro 01.10.2017., 16:23   #2102
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ma ne Gabre. Ja navijam za Vettela ali pravila su pravila.

Kaznu zalijepit i Strollu i Vettelu ako promjene bilo šta na bolidu.

Ne treba praviti iznimke. Posralo ga danas i gotovo. Takav je život. Može biti samo gore.
Staro 01.10.2017., 19:57   #2103
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Sad sam u miru pogledao snimku. Definitivno je Stroll kriv. Izgleda da je lik zaspao, i da Vettel nije naletio, ovaj bi otišao ravno u djetelinu. Ali eto, to je to kad tata ima para pa nek se sinko vozi...

Što se kazne tiče, nema tu govora o kaznama, barem ne za Vettela. To treba po đepu prasnut Sir Franka, to najviše može boliti Williams. Stvarno je katastrofa kako se srozala ta legendarna momčad. Nadam se da McLaren neće tim putem...

Nakon utrke, još mi je više žao što Raikkonen nije startao. Kako bi ovo hladno osvojio. Ferrari je bio najjači na stazi. I eto, kako se sreća okrene na 2 staze za redom gdje je Ferrari tako radio da bi imao glat 1-2 i vratiti vodstvo u WDC i malo stisnuti WCC. Na kraju, u WDC pušin od 31 bod, a u WCC samo neka luda matematika igra. Jebiga. Događalo se svima, sad došli i oni na red.

McLaren tj. Honda izdržala utrku u izrazito vrućim uvjetima sa Vandoorneom u bodovima. Odlično malac odvozio, start fenomenalan, bio 5. nakon prvog seta zavoja. Alonso malo rezerviran danas, ali borben.

Na kraju, što se tiče eventualne štete na Vettelovom bolidu, nije to ništa strašno. Dobio je ovjes po lampi, motor je siguno netaknut kao i popratne pizdarije. A getriba se na kraju smije i može raskopati i složiti tako da to nije problem. Osobno nebi strahovao od potencijalnog kvara.

I eto, Ferrari zadnje 2 utrke ima osjetno bolji auto od Mečke, ali su se sami skenjali. Baš im nikako nitko drugi nije kriv. To je taj taljanski šlamperaj koji traje 2010, od Alonsovog fulanja naslova 2010. pa nadalje. Sad je i Vettelu jasno kako je osvojio 2010 i 2012 protiv Alonsa u Ferrariju jer ima istu ekipu oko sebe

Japan? Vrijeme će biti hladnije, staza dosta vijugava sa brzim zavojima. Ovako ovlaš, trebala bi odgovarati Red Bullu. Mercedesu će biti dobra ako bude imao čisti zrak ispred sebe. A Ferrari svakako bude brz tamo i ako se uguraju ispred Mečke, to je to.
Vjerujem da će do kraja Vettel sigurno još jednu ili dvije pobjede imati i ne vjerujem da će Hamilton do kraja svih 5 završiti visoko u bodovima.

Biti će tu još svega...
Brko je offline  
Staro 01.10.2017., 20:16   #2104
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Obojica su išla van trkaće putanje skupljati ostatke gume. Vettel je došao prebrzo, Stroll nije očekivao da će netko nakon završetka utrke ići i dalje juriti, pogotovo kad je klasika da se svi drže vanjskih dijelova staze.

Stroll je kriv što nije gledao, a Vettel je kriv što je išao ko muha bez glave. Krivi su obojica

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 01.10.2017., 20:24   #2105
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Btw. kako je dobra ona Ricciardova PR managerica. Recitirao bi joj Ljubu Ćesića Rojsa Anna Pamin

-->
Slažem se. Karte su se opako promiješale.
Mečka definitivno nema nikakvu prednost u zadnje dvije utrke. Ferrari daleko najbrži, ali jbg. bad luck.
Red Bull je čini se dobro proradio nakon što su kopirali Ferrari.
Danas se samo potvrdila ona priča kako ni taj Mečkin motor nije sve, kao što je možda bio na početku V6 turbo ere. Bitan je čitavi paket.

Red Bull bi mogao lako šamarati kroz prvi sektor u onim S zavojima, ali ipak pričekajmo da sve krene. To je već za koji dan, nema nadogradnji, ko je *ebo, *ebo je. Ovisi kako kome bude staza odgovarala.

Vettel i Hamilton su danas coolerski odradili kad su zapeli za Riccija i Maxa.
Vettel zna koliki je ulog i znao je da je Red Bull brz, a Ricci jeben lik, pustio je gas i laganini do kraja još malo motor sačuvao.
Hamilton je isto vidio da nema pace i laganini odvezao do drugog mjesta bez puno pokušavanja da nešto napravi, a ni Max baš nije normalan lik

Tako to rade momci koji love 5. odnosno 4. naslov

Btw. kako je dobra ona Ricciardova PR managerica. Recitirao bi joj Ljubu Ćesića Rojsa Anna Pamin

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 01.10.2017., 20:39   #2106
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Još jedna zanimljiva stvar. Znači, na svim stazama na kojima se vozilo 2004 i na kojima se vozi danas, rekordi staze su od tada (više manje, jer mislim da je Monza još uvijek rekordna iz 2001, nisam siguran).

Znači 13 godina kasnije padaju rekordi iz 2004. Jasno se vidi koliko su ti beskičmenjaci usporili i ubili F1 u tom smislu sa svim tim limitiranjem.

BTW, Vettel-Alonso "okršaj" danas, Alonso je prokomentirao:

Citiraj:
Alonso also brushed off criticism from Sebastian Vettel, as the Ferrari driver, on a recovery drive, struggled to put a lap on him late in the race.

"I didn't see on television," said Alonso.

"For me in the car it looks okay, but we've heard many times, 'blue flags, blue flags', from him, so it's probably one of those."

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.10.2017. u 20:46.
Brko je offline  
Staro 01.10.2017., 20:50   #2107
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Većina je iz 2004. Kad su motori još bili nafrizirani bez posebnih limita i ostalih gluparija. Išao sad provjeriti i rekorder je Barrichello iz 2004. E sad za apsolutni rekord nisam siguran, ali mislim da ga je Montoya postavio 2005. s MP4-20 i da je 1:19.xxx. Ali ovo pišem po sjećanju, ne mogu sad kopati...

Vettel je danas skinuo Montoyu, isto iz 2004.

aski je offline  
Staro 01.10.2017., 22:28   #2108
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Većina je iz 2004. Kad su motori još bili nafrizirani bez posebnih limita i ostalih gluparija. Išao sad provjeriti i rekorder je Barrichello iz 2004. E sad za apsolutni rekord nisam siguran, ali mislim da ga je Montoya postavio 2005. s MP4-20 i da je 1:19.xxx. Ali ovo pišem po sjećanju, ne mogu sad kopati...

Vettel je danas skinuo Montoyu, isto iz 2004.
Da, 1:34.080 sa extra soft gumama crveni (Montoya 1:34.223 2004 sa Michelin)
Za sada drži Interlagos 2004 1:11.473 sa FW26

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline  
Staro 02.10.2017., 12:03   #2109
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sad sam u miru pogledao snimku. Definitivno je Stroll kriv. Izgleda da je lik zaspao, i da Vettel nije naletio, ovaj bi otišao ravno u djetelinu. Ali eto, to je to kad tata ima para pa nek se sinko vozi...

Što se kazne tiče, nema tu govora o kaznama, barem ne za Vettela. To treba po đepu prasnut Sir Franka, to najviše može boliti Williams. Stvarno je katastrofa kako se srozala ta legendarna momčad. Nadam se da McLaren neće tim putem...
Pogledaj di je Williams bio prije Mercedesovih motora? Nigdje na začeljima.
Jebiga uzeli su pare na Bottasu i Stroll a Martini im je konstantni priljev. Nije ni čudo zašto su u ove godine u plusu. Sad je samo pitanje hoće li poboljšat performanse jer su im bolidi nekonkurentni s obzirom ne resurse i ljude koje imaju ...

Ako trudnica uzme Kubicu za 2018 onda znaš da joj je samo do para a ne do boljeg plasmana.
Xenon je offline  
Staro 02.10.2017., 13:54   #2110
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Meni je još najšokantnija činjenica sa jučerašnje trke to da je Botas, koji nije imao tehničkih problema, nije bilo kiše, nije bilo safeti car-a, ostao kakvih 25 sekundi iza Ferrarija koji je startao posljednji.

Stvarno loša sreća za Ferrari zadnje dvije trke, koje su po svemu viđenom praktički trebali izdominirati. Ali isto tako čudi pad forme Mercedesa. Nadajmo se da će se trend nastavit (ne mislim na lošu sreću ferrarija ).
Roso je offline  
Staro 02.10.2017., 15:52   #2111
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Sokantnije je da je Hamiltona Max naprao ko beba zvečku. Ili je Renault proradio kako treba, što me veseli za dogodine u Mclarenu, ili je Mercedes nešto opasno sjebao, što je veća šansa.

Čekam Vordu i komentar.
Gabre je offline  
Staro 02.10.2017., 16:20   #2112
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Na krivom si tragu ako mislis da je Renault odjednom sustigao Mercedes.
Mislim da su gume kao i uvijek u pitanju...
Red Bull je dosta se popravio nakon kopiranja Ferrarijevih Barge boardsa ali ne toliko.
Jucer je Ferrari bio najbrzi pa Red Bull pa tek onda Mercedes. Dakle nije toliko Red Bull se popravio koliko je Mercedes podbacio. U normalnim uvjetima Mercedes bi bio tu negdje sa Ferrarijem i Red Bull bi bio iza njih oboje.
Romul je offline  
Staro 02.10.2017., 17:30   #2113
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Pa to i kažem, prije će biti da je Mercedes u nečemu podbacio, nego se Renault toliko popravio

Ali kako je kimi mogao jučer čisto do pobjede, jaoooooo
Gabre je offline  
Staro 02.10.2017., 17:34   #2114
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Sokantnije je da je Hamiltona Max naprao ko beba zvečku. Ili je Renault proradio kako treba, što me veseli za dogodine u Mclarenu, ili je Mercedes nešto opasno sjebao, što je veća šansa.

Čekam Vordu i komentar.
ne citas komentare? hamilton je izjavio da se uopce nije htio borit za tu poziciju (imao je puno vise za izgubiti nego max)...je papanski, ali protiv ekipe kao sto je ferrari, treba na sve moguce nacine...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Staro 02.10.2017., 20:03   #2115
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

da, sto je bottasa onda usporilo? bit ce da im se NIJE DALO vozit ovaj vikend, ljenost uhvatila.
Gabre je offline  
Staro 03.10.2017., 08:41   #2116
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Ma, Bottas je, kak je Vettel rekao, opet malo glumio "roadblock" . A Lujo, tipično, papak bio, papak osto.

Nego, F1 puno bolje komunicira sa svojom publikom u zadnje vrijeme što se tiče društvenih mreža i ostalih internetskih kanala. Totalno sam smetnuo s uma da je Liberty Media sad vlasnik, tak da to objašnjava situaciju. U svakom slučaju korak naprijed. Sad ipak imamo malo bolji uvid u neke stvari, razne presjeke i ostali zabavni sadržaj na youtubeu itd. Tak da, eto, nadam se da će osim ovakvih "novotarija" sport opet postat zanimljiviji, jer je s prijašnjim vodstvom (starkelja) zadnjih godina stvarno zatupilo, bez ikakve prilagodbe vremenu i potrebama publike

evo behind the scenes, vozači u malo neformalnijem okružju na driver briefingu, kao djeca u razredu :

malo udesa:

I valjda prvi put da su cijelu trku stavili onlajn (službeno)

Zadnje izmijenjeno od: nub. 03.10.2017. u 08:48.
nub je offline  
Staro 03.10.2017., 16:18   #2117
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

aaaa koja nostalgija za tim vremenima F1, i ta imena, nabolje doba i najbolji miks vozaca.
imas na gridu Schumachera, Hakinena, montoyu, r schumachera, kimija, baricela, verstapen, jao koja sezona.
Gabre je offline  
Staro 03.10.2017., 21:03   #2118
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Što se vikenda prošlog tiče, like I said, getriben je OK. Nije dobila po piksi. Odlično, nema kazne, nema zejebancije, imati ćemo clean race po tom pitanju.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ne citas komentare? hamilton je izjavio da se uopce nije htio borit za tu poziciju (imao je puno vise za izgubiti nego max)...je papanski, ali protiv ekipe kao sto je ferrari, treba na sve moguce nacine...
Papanski ili ne papanski, na kraju se mrtvi broje. Prednost je porasla za nekoliko bodova i to u GP vikendu u kojem je bio 3. bolid po brzini.

Ponavljam, ne volim Hamiltona, ali ići mu kenjati sada da je papak je kretenski isto kako bi bilo kretenski da se sa Maxom potukao za prvo mjesto.

Ne mislim na tebe vorda22 nego na općenito ekipu koja ne zna jer im se piša ili kaka. Kad napada, onda je agresivac i sileđija u najjačem autu, a kad odvozi "pametno" jer nema potrebe za nešto više, onda je papak. Ali baš ono, nikako ne valja...

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
da, sto je bottasa onda usporilo? bit ce da im se NIJE DALO vozit ovaj vikend, ljenost uhvatila.
Jesi ti pratio Malezijski vikend? Ovako mi se čini da si sve prespavao i čitao HR portale da se informiraš. Od petka je Mercedes kuburio i Wolff je najavio da imaju nešto a ne znaju što zbog čega su sporiji od Ferrarija i Red Bulla.

A Bottas, to ti je valjda jasno, ipak nije top klasa da bi mogao parirati. Dakle, može jedino pomoći timu. A pomoći timu znači i pomoći timskom kolegi koji se bori za naslov.

Navijate za momčad koja je izmislila team orderse te UGOVORIMA odredila poziciju vozača, a sad se čudite ko pura dreku kaj je Bottas dunuo malo vjetra u leđa Hamiltonu.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Ma, Bottas je, kak je Vettel rekao, opet malo glumio "roadblock" . A Lujo, tipično, papak bio, papak osto.
Kao što rekoh, svašta za njega možemo reći, ali da je papak u vožnji, nema šanse. OK, jasno je da je nekima butthurt preizražen zbog 2 odlična vikenda za momčad, a na kraju kita u marijana.
Znam kako je to, ipak navijam za McLaren godinama

Citiraj:
Nego, F1 puno bolje komunicira sa svojom publikom u zadnje vrijeme što se tiče društvenih mreža i ostalih internetskih kanala. Totalno sam smetnuo s uma da je Liberty Media sad vlasnik, tak da to objašnjava situaciju. U svakom slučaju korak naprijed. Sad ipak imamo malo bolji uvid u neke stvari, razne presjeke i ostali zabavni sadržaj na youtubeu itd. Tak da, eto, nadam se da će osim ovakvih "novotarija" sport opet postat zanimljiviji, jer je s prijašnjim vodstvom (starkelja) zadnjih godina stvarno zatupilo, bez ikakve prilagodbe vremenu i potrebama publike.
Istina. Sad i ja YT se nađe svega. Dok su ovi EU prdonje bili glavni, nisi smio video sa logom F1 pokazati, odma je viod bio skinut.

Citiraj:
I valjda prvi put da su cijelu trku stavili onlajn (službeno)
Jebote što je ovdje FIA-in bolid radio. Sa minutom i pol zaostatka do pobjede od minutu. FIA je jebeni auto složila te godine.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.10.2017. u 21:12.
Brko je offline  
Staro 04.10.2017., 22:22   #2119
vorda22
Guest

Citiraj:

dahaha, lik ima utrka i utrka za pamcenje kao i preticanja...u rangu kimija i mike...nije to dosadni ziheras ko schumi ili alonso...

Staro 04.10.2017., 23:07   #2120
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Japan, 10 godina unatrag. Ples na kiši. Jednostavno fenomenalno.

https://www.facebook.com/Formula1/vi...dady5aWrEox7Ag

aski je offline  
Staro 04.10.2017., 23:16   #2121
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

danas bi em:
-red flagali zbog kise
-safety car zbog kise
-kazna 10 sekundi i tri trke za guranje
-biraj dalje kaznu
-kukali na team radio He pushed me, no, he pushed me, come on, seriously. :lol:
Gabre je offline  
Staro 04.10.2017., 23:29   #2122
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Ma dobro, očito da je Hamilton postupio ok što se nije kačio s maxom, pogotovo imajući na umu da je vettel toliko iza + imao je već fino vodstvo u prvenstvu. Priznam, Hamiltona ne mogu smislit pa sam pristran. Al rec da su alonso i schumi ziherasi čisto da se kontrira, e to nema veze s mozgom.

A u f1 se sve vrti oko para. Nisam vidio Bottasov ni Kimijev ugovor, al sam siguran da je Bottasu na ovaj ili onaj način dano do znanja da je vozač broj 2. A kakve su njihove strategije za trku ne možemo točno znat, osim onog što vidimo i čujemo na tv-u i kroz team radio.
nub je offline  
Staro 05.10.2017., 02:32   #2123
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Bottas I Kimi imaju po 7 miliona, a kmetel I jamilton po 40.
Toliko o tome da oni kao vozaci ne valjaju, ali se zna tko Mora osvojiti prvenstvo
Gabre je offline  
Staro 05.10.2017., 07:08   #2124
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ma dobro, očito da je Hamilton postupio ok što se nije kačio s maxom, pogotovo imajući na umu da je vettel toliko iza + imao je već fino vodstvo u prvenstvu. Priznam, Hamiltona ne mogu smislit pa sam pristran. Al rec da su alonso i schumi ziherasi čisto da se kontrira, e to nema veze s mozgom.

A u f1 se sve vrti oko para. Nisam vidio Bottasov ni Kimijev ugovor, al sam siguran da je Bottasu na ovaj ili onaj način dano do znanja da je vozač broj 2. A kakve su njihove strategije za trku ne možemo točno znat, osim onog što vidimo i čujemo na tv-u i kroz team radio.
Vordu špotamo jer prema pristranom i subjektivnom mišljenju sudi i presuđuje.
Ti sada kažeš da ugovore nisi vidio ali znaš da je Bottas ugovorom određen kao drugi vozač ili da mu je dano do znanja i to je sad takav problem kaj je Bottas to što je. Ali je sasvim normalno da Raikkonen prepusti pobjedu u Monaku i bude firewall u Mađarskoj svom timskom kolegi u prvoj polovici sezone To je sasvim super i prihvatljivo. Ah ti dvostruki standardi...

Općenito vidim da je veliki problem Ferraristima što Hamilton ima pomoć timskog kolege, prvi puta u svojoj karijeri, pa ga se naziva papkom jer nije napao Verstappena jer se očito željelo da se skrši.

@mob
Brko je offline  
Staro 05.10.2017., 08:43   #2125
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Mislim da je sasvim jasno da su kimi i bottas vozači br. 2. S tim da smatram da je kimijevo vrijeme prošlo, dok bottas još ima što za pokazat.

Team ordersi su zlo, ali uvijek će ih bit. Mogu ih još shvatit u smislu da će vozać br 2 pustit vozača br 1 za poziciju, jer borbom gube vrijeme i riskiraju udes, ali štopanja drugog tima su dno dna, bilo da to radi ferrari ili mercedes. Da mi se gledaju takve predstave, gledao bih kečere, jer bar u startu znam da su mečevi dogovoreni unaprijed i da je sve show. Momčadi na sredini grida se normalno tuku unutar tima, jer nemaju puno za izgubit u prvenstvu, a imaju veći exposure. Zato svako malo gledamo rozi bolid

I ne, ne navijam za momčad, već vozača, a ni to nije uklesano u kamen. Općenito više volim navijat za underdoga, pa mi je zadnjih par godina između hamiltona i vettela svakako draži vettel, iako ga nisam mogao smislit za vrijeme dominacije red bulla.
nub je offline  
Staro 05.10.2017., 09:43   #2126
vorda22
Guest

Citiraj:

alonso je jednu utrku u renaultu vozio toliko sporo, da mu se klien u red bullu unlappao preko njega...a on kao drugi bolid na stazi...samo zato sto je znao da ne moze kimija stici, pa kao stedi bolid. a za schumija je sve opjevano, pogotovo kada su rubensu naredili u indianapolisu na utrci 6 bolida, da mora prikociti i propustiti vozaca broj jedan...

najjace je sto se napada vozac koji se utrkuje i koji je izgubio od timskih kolega (sto nije sramota, ali za to shvatiti mora se malo vise razumijevanja sporta imati u glavi), sa ovm sljamom na stazi od vozaca kojima su todt i raznorazni likovi micali timske kolege sa staze...fernando is faster than you lol

ovim ne odgovaram samo tebi nego opcenito, a i drug brko je primjetio neka cudna rezoniranja...

Staro 05.10.2017., 10:04   #2127
Roso
Premium

Roso's Avatar

Je li ti to Schumachera zoveš šljam? Zatražit ću instant ban.
Roso je offline  
Staro 05.10.2017., 10:52   #2128
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Je li ti to Schumachera zoveš šljam? Zatražit ću instant ban.
nego sto...na stazi je bio smece samo takvo. macau 1990. ne moze osvojiti prvenstvo ako pobjedi miku, mora se mika skrsiti. schumi u vodecoj poziciji namjerno usporava i ubacuje se ispred mike kad ga ovaj pokusava prestici, mika se skrsi, schumi osvoji titulu...sto je to drugo nego sljam...

Staro 05.10.2017., 10:59   #2129
Roso
Premium

Roso's Avatar

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
nego sto...na stazi je bio smece samo takvo. macau 1990. ne moze osvojiti prvenstvo ako pobjedi miku, mora se mika skrsiti. schumi u vodecoj poziciji namjerno usporava i ubacuje se ispred mike kad ga ovaj pokusava prestici, mika se skrsi, schumi osvoji titulu...sto je to drugo nego sljam...

Mika? Baš njega nije nikad kršio
Roso je offline  
Staro 05.10.2017., 11:04   #2130
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Vidi se Roso da nemaš pojima o čemu vorda priča pa eto mala pomoć od mene. Napiši na YT tražilici "Hakkinen Schumacher Macau 1990" pa javi nakon što odgledaš video. F3 dani, ali svejedno je nagovijestio što će raditi kasnije (1994 i 1997 u skoro identičnim scenarijima).

I da, Šumaher je u dosta momenata bio šljam na stazi. Također postoje videozapisi tih događaja. To što fanbojsi ih opisuju kao strast prema sportu i natjecanju, nije naš problem

@mob
Brko je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno