|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
mini-jack,chinch....
No dobro...tražio sam na par mjesta i nema nigdje Problem je sljedjeći-tražim za zvučnu takav konektor/adapter Da u zvučnu ide mini-jack,dakle tri komada,a da izlazi budu na chinch Sve kaj sam do sada našao je jednostavno predebelo/preširoko, ne stanu sva tri na izvode zvučne K vragu,ko da tražim bog zna kaj,a ne obično kablovinje:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Šetnja Frankopanskom od Ilice na dalje. Sa lijeve strane, neposredno prije Varšavske ima maleni dučančić sa apsolutno svim vrstama kablova. Ima i toga jer sam ja tamo kupio nekoliko istih. Ako, u nevjerojatnom slučaju nema, izraditi će to isto. Nije skupo. Ponesi par-sto eura jer ćeš vidjeti 1000 drugih stvari bez kojih ne možeš živjeti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Zadnji put sam išao kupit neki mali jeftini osigurač od par kuna-a, doma sam dovlekel HAMA-inu "razvodnu kutiju" ono tri skarta chinchevi,preklopnici,sto čuda,mislim nije da mi to ne treba ali...nemoram ni pričat da baš i nije bila jeftina,ali kad sam već došao i tako to ![]() Baš sam ih zato i NAZVAO telefonom da ne bih opet došao u napast-imaju nekaj sličnoga,izgleda da mi ne gine odlazak tamo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
i u chipoteci ima! Ako ti je bliže.
![]() |
|
|