|
![]() |
#3841 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
@mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jebavas ja ![]() Sad naravno kad vratim engine sere da nemam owner app, a to prije nije trebalo. Ne mogu importati xml jer treba biti owner app. Ne mogu nista sada, a za 15min putujem preko vikenda na festu, nemam adb ni nis. Pa jebateledledeni hahaha, unistili ste me! Ukratko, pdp mi uopce ne dela bez owner appa, ne kuzim vise nis. Sve je super radilo prije, nema sile da brisem 5 accounta i sve ispocetka unosim grrr. Hocu disableati jedan app - kaze "operation not supported". Next, adhell 2. Edit: adhell 2 it is! Radi ko zmaj, ne diram vise nista. Import/export radi ko majka, a pdp mi nije zao jer ima eto support za druge mobove. Da se nisam zajebo i dalje bi ga koristio, al sta sad ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 22.09.2017. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ostavio prije koji tjedan Svoj S7 u dućanu za servis jer je prije pola godine počeo zezati zvučnik, a sad je prestao raditi i mikrofon. Zovu me iz dučana nakon 2 tjedna da dođem po mobitel i odmah u dučanu utvrdim da su zvučnik popravili a mikrofon nisu ni taknuli i dalje ne radi. Ništa, natrag na servis instant, šteta goriva i vremena koje sam potrošio da dođem u ZG. Još k tome mobitel sa servisa dođe sav zapackan kao da je netko jeo čevape i popravljao, pobrišem ga tamo u dučanu i skuži se kada se pod kutem gleda u ekran da je sav pun sitnih crtica. Naravno, kad je predan na servis nije imao niti jednu... Mamicu im. edit: Agram servis.
![]() |
#3845 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zato radije nosi u mobis. Ja sam znao slikat mob na pultu prije predavanja na servis i trazit da zapisu na radni nalog da pri zapremanju uredaj nema apsolutno nikakvih ostecenja. Na taj nacin se osiguras ako nesto zajebu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Navedeno je na nalogu kad je predan da je uređaj bez oštećenja. Slikan nije jer nisam imao sa čim u tom trenutku. Jedni kažu nosi tamo gdje je kupljen, drugi nosi u servis, treći kažu nosi ga u Agram jer Mobis ne valja, četvrti, nosi u Mobis, a ja sad znaj di je najbolje ![]()
![]() |
#3851 |
Antimićanin
|
Ekipa, malo pripazite sa Package Disablerom. Automacka skripta "Disable bloatware" disjebla proces com.android.externalstorage iliti proces za SD kartice. Pa ekipa koja ih koristi bi mogla imati pizdariju kao i ja. Blokira permissione 3rd party appova SD kartici (onaj Samsungov My Files radi) i ne može ih dodijeliti jer ne može naći root SD kartice. File Explorer mi je popizio, ništa nisam mogao kopirati sa i na karticu. Odma sam povezao da ima veze sa PDP-om jer nakon toga kupnje PDP-a sam to i iskusio. Gledao disejblane i naletio na to. Enejblao, rebootao i radi kao i prije. Nakon toga, očistite cache od appa koji koristite kao File Manager. Eto, čisto da ne krenete pizditi, ebat majku Samsungu i factory resetat mobitel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
|
To bi i meni trebalo. Inace, ako nekog smetaju heads up notifikacije (jedan sam od tih) mozete ih iskljuciti kroz adb preko pc-a. koraci: 1. pokrenuti cmd u folderu u kojem se nalazi "adb.exe" 2. utipkati naredbu adb shell settings put global heads_up_notifications_enabled 0 3. voila! nema vise previewa poruka u onim malim prozorcicima. privacy level over 9000 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 24.09.2017. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako ne mislimo na različite stvari, heads up notifikacije se mogu mijenjati po defaultu . Dostupno je 5 nivoa na odabir. Ukoliko nije do sada mijenjano , sve su na automatic , odnosno , sama aplikacija određuje svoje notifikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Meni je postavljeno da ne pokazuje sadržaj poruke dok je ne otvorim. Samo da me obavijesti da je neš došlo tipa sms, mail, viber poruka. @mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
Premium
|
Gađao bih da je mislio na peek . E sad, ako sam krivo gađao, krivo i odgovorio. A peek = heads up . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
|
Ma na one glupe notifikacije koje iskacu preko ekrana kada dobijes poruku i automatski ti u tom prozorcicu prikaze poruku. Primjer https://i.ytimg.com/vi/jn3Qa5xh3K8/maxresdefault.jpg Isao sam to ubit jer glupi whatsapp cijelo vrijeme prikazuje poruku, unatoc tome sto sam unutar aplikacije postavio "disable pop-up notification". Ocito je bug u aplikaciji. Btw, viber radi uredno kada se ukljuci ta opcija (sakriva taj preview poruke). U settingsima od mobitela sad na 7.0 vise nema opcije da upravljas permissionima posebno za zvuk notifikacije, posebno za vibraciju i preview. Sad je to sve zajedno ("show silently") i ako to aktiviram gubim i zvuk i vibru prilikom dolaska nove poruke, sto je debilana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 |
Premium
|
Hm.. po opcijama , to se može maknuti. E sad, nisam probao jer mi peek odgovara radi quick reply. https://drive.google.com/folderview?...Dl0X1U4VWRTbGM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Cura ima stariji samsung neki, galaxy core prime mislim, na lolipopu. Kaj staviti za ubit bloatware i kaj za add-ove dok surfa? Vidim da se spominju 2 programa i dva plugina. Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Stavio sam link na svoju listu. Tesko ces naci opis svake od njih. Vecinu sam prepisao u google i pogledao sto internet kaze te odlucio ide li na listu ili ne
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
|
Hvala ![]() Ne mogu da nadjem to djubre u storu. Mozda jer sam postavio hrvatistan kao zemlju dok sam account kreirao? Edit: ignoriraj, nasao sam. Malo su glupo to napravili da keoz settingse jedino mogu doc do teme, no dobro ![]() Edit2: mozda mi je mrvu bolja "minu material black" tema. Kako god, hvala druze ![]() Edit3: E ovo je vec sexy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 24.09.2017. u 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
|
Evo jedan mali hint ukoliko netko koristi nova launcher. Naime, nakon sto sam applyjao novu (black) temu ikone su se isto promijenile, sto mi se nije svidjalo. Iako sam nakon toga napravio "reapply" stock ikona nista se nije promijenilo. Uglavnom, jedini nacin na koji sam uspio vratiti stock ikone je taj sto sam otisao u postavke od nova launchera > look and feel > icon theme > te prebacio ikone sa "system" na "marshmalow" te potom ponovo vratio na "system". Tada je sve sjelo kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Jel zna netko što mu dođe ono rezervirano pod opcijom memorija?...ima oko 500 MB koje si on rezervira čak i nakon čišćenja meme....Pogasio sam sva sranja koja mislim da smijem. BTW, ekran i kamera su brutalni. Dizajn je sad već malo passe al to muškarcu pravom ne bi trebalo smetati. AOD je miljama bolji neg na G6. Te samsunge treba kupovat godinu dana kasnije u pol cijene jel su dugo konkurentni. Osim ako ne svršavaš na zadnji gimmick. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 25.09.2017. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|