|
![]() |
#2851 | |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2852 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ima ga kolega s faksa. Obožavam tog cucka (inače nisam neki animal lover), pogotovo mi je bio super po ljeti kad smo znali roštiljat uz Mrežnicu. Zaleti se sa obale, odrazi se ko Lebron James i pljus u vodu ![]() ![]() Svojeglav je, ali nema da ne sluša gazdu. I sa klincima je super. Al sad je već star poprilično. Mislim da je 2005 ili 2006 bio okot. 11 godina ima sigurno. Nije više živahan kao nekad. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Moje carice ![]() ![]()
![]() |
#2859 | ||
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Inače, danas je 5 mjeseci star i još nemam pojma kak će reagirati na ljetne temperature. Imam veliko dvorište i dosta hlada, ali mislim da ću ga morati voditi do obližnjeg potoka na kupanje. ![]() https://goo.gl/photos/patLGVcAPKGj8cUHA
![]() |
![]() |
#2863 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e to je već proper naziv za catz0ra ![]() nego novi kućni ljubimac - vrana, zovemo ga vranac. dakle frajer je skužio da imamo mačke i naravno vani mačju hranu i on dođe i klopa si fino kad nema mačaka, a kad skuži da dolaze ili se mi počnemo muvat naokolo onda par komada u kljun i preko kod susjeda zakopat u neku svoju buksu. međutim preko dana/noći mačke požderu sve i ostanu prazne posudice i sad nam već tjedan dana dolazi na prazne posude pred kućni prag ravno u 8:30h i urla jer zahtjeva svoj doručak ![]() neki dan ga mačak vreba, a on ono 5m od njega na stolu stoji i čeka da se ovaj makne i odskakuče on iza flanjke da ga ovaj više nema u vidokrugu i ode mačac dalje svojim putem, a ovaj hop hop na kopanju ![]() kakav kralj, majke mi kokice u ruke i gledat kroz prozor šta izvodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao svaki pravi Žderonja, uvijek za svog Otta imam pripremljen "jastuk" za popodnevni odmor. ![]()
![]() |
#2871 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako ima nekog u Zagrebu s Knežije (Kalinovica/Stara Knežija)ovdje bacite oko kad ste vani na ovog mačora: ![]() ![]() ![]() Nestao noćas, navjerojatnije potrgao zaštitnu mrežicu na prozoru. Kastriran, pitom, cvrkutav, voli se nositi. Isključivo unutarnji mačak - ne snalazi se vani. Za bilo kakve informacije o mačku, molim nazvati 099 5928 413 (Hrvoje) EDIT: Mačor lociran, sad je doma na sigurnom ![]()
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 20.05.2017. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
Premium
Datum registracije: Jul 2016
|
![]() ![]() ![]() Aljaški Malamut iliti džukela ^^ Amon Ra ( svi ga zovemo Ra) Stanje razmaženosti: 100 /10 Voli mačke pa smo mu nabavili mačku ![]() ![]() Volim sve životinje ali veliki psi su mi uvijek najdraži da imam prostora vjerovatno bi i njemačku dogu imao ![]() Svaki dan 4 puta van i navečer minimalno 2 sata sa drugim psima i trčanje. Nekad nam treba oko 11Km na biciklu da se gospodin izmori ( pod bicikl on samo vuče ja kruzam ![]() A cica je isto ok našli smo ju sučajno dok smo bili vani i bilo nam žao. ![]() Nakraju su naj lege, kako pas svaku večer ide van sa svojom ekipom počeli smo puštati i mačka lagano, mačak se sad igra sa čoporom od 5 pasa, svi ga vole i ponaša se isto kao i pas, skače na druge pse, pije vodu sa njima itd... kasnije uploadm video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Lijep peso ![]() Koliko je težak? Moj ima 10 mjeseci i približava se 50kg. Kad mi stavi šape na prsa, njuška mu je u razini s mojom. Btw. ja sam 1.8m ![]() Od milja ga zovemo Mrvica ![]()
![]() |
#2878 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nažalost mene su napustile moja dva ljubimca nakon dvije i pol godine ![]() Jedan se razbolio, a drugi umro od tuge za njim... Ako netko ima ili bude imao ruske hrčke, neka mi javi. Zakon životinjice... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Zato ja nemam nikakvu životinju doma jer sam siguran u sebe da se njome nebi bavio. Citiraj:
@mob |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|