|
![]() |
#153 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Uspjeli smo mi danas nekako ali Francuska me mnogo razočarala ostali 0:0 ..une grosse merdi 😣 Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Dogodi se. Ali naši igraju presporo,slabo se kreću.Čak i da odemo na svjetsko tamo nam je limit par bodova u skupini.Ima tu dosta igrača kojima se treba zahvaliti,pa dat priliku mladima.
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Najžalosnije je što će nam možda i najjača generacija ikad proći bez iole značajnijeg uspjeha na SP ili EP zbog raznih kvazi trenera poput ovog i raznih početnika ranije. Pod uspjehom bi osobno smatrao polufinale na EP ili barem zadnjih 8 na SP Vjerojatno ćemo sad napucat raspadnutu tursku i sve će opet biti divno i krasno |
![]() |
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#157 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne, pred prvenstvo treba odigrati prijateljske protiv Španjolske, Italije i Njemačke, tako da nemamo snage nakon 50 minuta igre. Kako je to cuger Cico recimo napravio prije odlaska u Njemačku. Takvi protivnici se i odabiru za Friendly prije prvenstva. @mob |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
da budem iskren, ja bih te prijateljske utakmice ukinuo...cisto gubljenje vremena.....volio bih da smo spusili od kosova i da spusimo od turske...mozda se onda neke stvari pokrenu nabolje.....ovo sto gledam u zadnje vrijeme uopce ne lici na nogomet....ko da gledam djecu u parku....sporo, neprecizno, bez trcanja, amaterski, cisto manekenstvo prikaldno za modnu pistu u Parizu... |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako je kod većine repki (osim kod nekoliko njih, tipa Njemačka) jer igrači svoju lovu zarađuju u klubovima. Nema smisla lomiti noge na revijalnim utakmicama rep'stacije koje ionako igračima ništa ne znače niti donose neke ozbiljne novce. Mislim, budimo iskreni, igrači igraju nogomet radi novca, ne radi ljubavi ili domovine. Kao što i mi radimo poslove za novce, a ne za ljubav šefa ili priznanje od Kolinde. Dobri su mi komentatori kada proseru "ginu na terenu za domovinu" ili "ostavljaju dušu na terenu radi navijača". Zaboli igrače ona stvar i za domovinu i za navijače. Oni ginu za matični klub. Iz generacije u generaciju je to sve vidljivije. Ne mogu reći da naši igraju loše, ali definitivno mogu puno bolje - da oni to zbilja žele. Osobno pretpostavljam da ćemo danas razmontirati Turke jer su Turci toliko jadni da jadniji ne mogu biti. No, to nije nikakav pokazatelj ničega i bojim se da će Ukrajinci napraviti šou ako ostanu dosljedni sebi i cilju da se plasiraju u Rusiju i isprovociraju boga i vraga gore.
#162 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Fifa nema sudiju i iza gola kao UEFA? |
![]() |
![]() |
#164 |
Hejter
|
Sramota baš,ovo bi bilo crveno i penal samo tako,preočito je bilo. |
![]() |
![]() |
#167 |
Hejter
|
Vrsaljko kao da je druga osoba,sa brkovima ko mladi Escobar a ne kao Šime od prije koju godinu koji je držao desnu stranu. |
![]() |
![]() |
#168 |
Antimićanin
|
Nije jedini. Vrsaljko ko kokoš bez glave, Kovačić isto brljavi, Kalinić odsječen. Bez ideje i kad nemaš kuda, daj Modriću. Ali dobro, srećom pa su i ovi Turki u generalnom kurcu. Ok, oštećeni smo za penal i crveni karton, ali velim, i sudija je zakurac pa ajde. @mob |
![]() |
![]() |
#176 |
Antimićanin
|
Kakva bezidejna anemična šupačka igra naših. Brozović od eura ima 2/90 udarce u okvir ![]() Čestitke Turskoj. Borili su se do zadnje kapi krvi. Naši preplaćeni šupci su se pošteno sačuvali za Ukrajinu. @mob Zadnje izmijenjeno od: Brko. 05.09.2017. u 22:32. |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne da im se. Modric je izgubio min 8 lopti, vitalnih bitnih lopti. A nasi bez Modrica ko panjevi. Centarsut ne znaju napraviti ni Vrsaljko, ni Pivaric, ni Perisic, ni Brozovic. Jednostavno im se ne da igrati. Ne znam zasto su se uopce gurali u repku ako ne zele igrati?
#179 |
Guest
|
Tužno je gledati ovo na šta smo mi taktički spali...sramota. Jel ima uopće više deset hrvata živih koji znaju dodati u noge i primiti loptu bez da ju svaki jebeni put smiruju sa pet-šest dodatnih dodira? Pa, jebemumater više. |
![]() |
#180 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Kad je badelj igrač utakmice to je onda to. Realno nisu nas dobili nego smo mi izgubili. I dobro smo i prošli s obzirom na naboj s kojim smo se setkali
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|