|
![]() |
#31471 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Newmie. 03.09.2017. u 01:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31474 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije pisalo, no znam da znaju ići za oko 20k kanadskih baksa. Govorim za GT-R, GTS-T se nađe za osjetno manje para.
![]() |
#31476 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
U prijevodu, teske budaletine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31479 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja bi svakako Leon, no kad uzmem u obzir poprilično veliki broj siemensovih injektora koji krepavaju na tim 1.6 modelima, te troškove popravka, dobro bi razmislio i o pugu. Svakako, ako si u mogućnosti, izbjegavaj 1.6 tdi motore. Ne kažem da svaki ima probleme, čak ni da većina ima, ali ako naletiš na škart - naebo si.
![]() |
#31480 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To su sve auti uvezeni iz Japana i svi su RHD, zato i jesu jeftini. Osobno su me više palile Supre i Evo šestice koje se nađu za smiješno malo para. No kao što rekoh, RHD su i ipak su problem za vozit. No kad vidiš ovo, fakat pomisliš uzet nešto ![]() 1995 Supra 1996 Supra 1995 RX7 2000 Evo6 Ovo je isto bolesno, S600
![]() |
#31481 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Cuj gledam 2013g da je u sto boljem stanju.99% uvoz..Tj neko ce mi ici po auto..:Imam par ljudi sto trljaju s autima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31484 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Za upucenije. Renault clio 3 2007 1.2 16v 55kw Renault clio 3 2011 1.2 16v 55kw Jel moguce da ovaj "mlađi" trosi manje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31485 |
Premium
|
![]() |
#31486 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Guls, nije ni jedan bas neka sreca i svi su skupi za odrzavat i kad riknu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31488 |
Premium
|
Oba su skupa, slažem se, ali siemens je poseban slučaj koji se jako teško (ili nemoguće) reparira. Dok CR sustavi ipak idu na reparaciju pa se da proći puno jeftinije, zato bi radije odabrao 1.6 hdi. Premda, istini za volju, pug nikad nije bio neki izbor.
![]() |
#31489 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#31490 |
Premium
|
Jel se moze po broju šasije dobit stvarni br km-a? Jedan mi prodaje auto iz francuske i po broju šasije i na njemu su isti kilometri |
![]() |
![]() |
![]() |
#31491 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
No ono što ti sigurno mogu reći da je veći auta iz francuske kod nas dolazi nakon lizinga. Ako ga je vozila neka firma, a velika je mogućnost da je, moglo bi se dogoditi da ima puno više KM nego je prikazano... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31492 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Km isključivo možeš vidjeti preko dijagnostike. E sad dal je moguće preprogramirati eeprom na način da ne postoi trag da je to rađeno, to ne znam za sigurno. Kod talijana znam da su km na 3 mjesta pohranjeni i moguće je vidjeti ako je što mijenjano |
![]() |
![]() |
![]() |
#31493 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31494 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Samo ja ne znam sta bi ostali ovdje onda kupili da su na mom mjestu?? Trazim gradski obiteljski auto, dizel 2013g 10000€ s regom.. Inace za pug sam dobio preporuku od mehanicara (isti me odg od a i b klase jer su im navodno masine sjebb postavljene,i za svaki popravak.mora pol auta razjebavat) i lika koji radi u renta caru.. znaci osobe kojima je massu auta proslo i prolazi kroz ruke..I jos mi je mehaniccar radio u pcs pug.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31495 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako sad ovakvo pitanje sto pojednostavnit i probati objektivno odgovorit. S obzirom da sam 3 godine kupovao rabljeni auto, mozda mogu par hintova dati. 1. Financije, čini mi se da ti je buđet solidan. 2. Veći je rizik uzimati rabljenog dizelaša za razliku od benzinca. Nikad nebih uzeo dizelasa sa 150 hiljada km. Cisto jer mi to povecava rizik. 3. Nemoj slusati mehaničare/šoderaše/rentacar "profesionalce" i slično. 4. Ja sam gledao samo JDM, ovo drugo me uopce nije zanimalo. Malo si razmisli, kaj ti se sviđa, kaj bi htio. 5. Regaj se na forum tog proizvođaca i dobit ces tonu informacija. Ja sam u to vrijeme kupovine bio regan i aktivno pratio 2 hondina foruma, 1 toyotin i 1 mazdin forum i stvarno sam znao sve o modelima koji su me onda zanimali. Naravno da ni to nije garancija da ces kupiti auto koji te nece zajebavati. 6. Svi kilometri se mogu krivotvoriti. Jedini koliko toliko siguran nacin za provjeru je u ovlastenom servisu za vrijeme trajanja garancije + potvrda iz tehnicke radne stanice. 7. Svaki potencijalni auto moras provjeriti prije kupnje. Ja sam provjeravao auto tako da bih se dogovorio sa covjekom u ovlastenom servisu, napravio bih dijagnostiku i kompletan pregled auta. Oko 200 kuna bi me to izaslo. Sljedeci korak bi mi bio dogovorit se sa covjekom kod mog automehanicara ali jebiga taj korak nikad nije dosao ![]() 8. Ako imas srece onda ide uzivanje u voznji ![]() ![]() P.S da samo napomenem nakon 3 godine traženja i budgeta od 16 hiljada ojra kupio sam novi auto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31496 |
Guest
|
Pa ja bi rekao da mu je budzet prenategnut. Traži relativno mladog kompakta, i to dizelaša... Da nabaci još koju tisućicu eura mogao bi birati, ovako može uzeti samo najjeftinije s oglasnika. ![]() Ja bi gledao veći auto iz nižeg segmenta. Tj. Clio IV Grandtour 1.5 DCI s 90ks. Tu već može dobiti i 2014. godište i s manje od 100.000 km. A ni oprema nije loša, ako uzme iz Njemačke. većina ih dolazi s navigacijom i start/stop sustavima, ESP naravno, itd.. |
![]() |
![]() |
#31497 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ok, da. Slazem se, kratak je za soma-dva da moze birati... ![]() http://www.njuskalo.hr/auti?modelId=...602&sort=cheap http://www.njuskalo.hr/auti?modelId=...602&sort=cheap http://www.njuskalo.hr/auti?modelId=...602&sort=cheap Svega ima...pitanje kaj covjeka zanima...ovo sam samo brzopotezno c/p....klasu, godiste, kilometre mora covjek odluciti kaj mu je prioritet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31498 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |