|
![]() |
#31261 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ufff... +1 za reakciju. Drago mi čuti je da je sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31263 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
@X-Plosiv, bed ![]() Nego, kaj ti nisu procijenili totalku? Po slikama je zadnji kraj (šasija) dobila svoje. PS. A ništ', bar će bebać za koji dan iz bolnice doma u RS-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31264 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma u dostavnom sam prosječno svaki dan 5h...drago mi je da nije skrenuo koji metar prije, ovako bolje bočni i zadnji kraj nego prednji kraj, iovako ionako komad lima, srediti će se to. Nemam pojma kako je došao na njega sa te strane, jer koliko vidim po slici nije da je bilo ravno, nego je bio zid dobrih metar ..kako je to prešao ![]() EDIT: Citiraj:
Bebač će doma u ovome, dok svira ovo. Odmah će macan krenuti bariti, prije nego nauči hodati ![]() U retrospektivi malo mi je žao što nisam stisnuo jače, ali jbg, primarno mi je bilo izmaknuti se da mi ne odvali direktno u ženu, da sam bio 1m brži bi me fulao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31268 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Attempted Robbery Failed - pa recite da žene ne znaju voziti u rikverc (barem kad zagusti) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31269 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jeli koristio ko Vredestein Sportrac 5 - tražim zamjenu za Uniroyalke koje su odlične ali malo traju? Po ovom izgledaju ok http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Vr...Sportrac-5.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#31270 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Oki - tnx, onda ih navlačimo ![]() U mene je klasika 195/65R15.. Zadnje izmijenjeno od: zupy. 21.08.2017. u 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31273 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#31274 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mislim da s Vredesteinom nemreš fulat, ja bi Sesantu Btw, smiješna cijena za run flat gumu, samo je nema više: https://www.mall.hr/pneumatici-ljetn...545r17-91y-rft |
![]() |
![]() |
![]() |
#31275 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#31277 |
Bazinga
|
I Continentalka koju sam uzeo (pa vratio jer mi nisu htjeli priznati garanciju zbog felge) je bila stara 2 godine, pa je bila preko 800 kn. Ako je guma dobro skladištena, performanse bi trebale biti iste. Barem tako svaki vulkanizer kojeg sam pitao kaže ![]()
![]() |
#31278 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Meni je bio vrh kad mi je jedan lokalni uvaljivao gume i rekao da ih svi kupuju i da su svi zadovoljni te da se nitko nije vratio. A kao da se netko vrati kad kupi jeftine gume pa ih ide reklamirati da su loše. Kod auta su to tako malene nijanse. Razumijem kad netko proba direktno dvije vrsta guma na dva ista vozila pa onda to i ima neku težinu, ali opet se dam kladit da nekom dam njegov auto a da ne zna koje su gume gore da ne bi mogao sa 100% sigurnošću tvrditi da li vozi gume od 350 kuna komad ili 800 kuna komad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31279 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jedino bih se kladio da ne mogu otkriti razliku između propisno skladištene gume i iste takve nove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31280 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31281 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najbolja guma ikad Dottore, skoro 40 000km, 6mm dubine, po vodi nema akvaplaninga niti nakon 3 godine! Zato ti moraš imati kvalitetne kočnice kad nemaš pravu, izdržljivu gumu ![]()
![]() |
#31283 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Povrijedilo ti je osjećaje?
![]() |
![]() |
#31284 |
Premium
|
Baš to. Ponekad mi te rasprave o DOT-u izgledaju ko da se o jogurtu priča.
![]() |
#31285 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Evo i video ak netko ne vjeruje. Tri stare babe sam imal u auti i ni jedna nije ni a rekla zbog voznje, ali su pricale druge stvari pa sam maknul ton, snimatelj je takoder jedna od njih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31286 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne znam zakaj se Dottore vrijeđa oko gume, nije bitno. Spomenuo sam ju da PS4 ne usporedim s nekom Tigar gumom, već s nekom iz istog brenda. I referirao sam se samo na to da bih definitivno skužio razliku između prave UHP gume i neke random, odmah na ravnom, a kamoli tek u prvom zavoju. Također, ako guma ne aquaplana, ne znači da je automatski i odlična. Pitam se samo kolika je razlika u zaustavnom putu između sportske i "eco" gume... Pogotovo na mokrom. Al opet, dok god prilagodis voznju gumi kakvu imas i uvjetima na cesti, ne bi trebalo biti problema. Osim sto te bolja guma moze spasiti u iznenadnim situacijama. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.08.2017. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31287 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro ja sam se zafrkavao malo sa Dottoreom ![]() Nisam baš netko od koga treba uzimati savjete o gumama jerbo spadam u one koji su vozili Savu Eskimo S3 (bez plusa) po zimi po mokrom, pa vozim Energy Saver (bez plusa) ljeti, a odrastao i vozi aute od 70-115ks. Da imam VW-a, dizelaša SDI-a, bio bi tipična Hrvatina ![]() ![]() Vozim što imam, prilagodim se uvjetima i okolini. Iznenadne situacije izbjegavam, pokušavam predvidjeti što će biti u prometu. Za sada, kucam, ide sve tip-top ![]() Mada ovo ljeto, dvije srne na cesti i dva puta auto koji se okreće na cesti, a ne gleda - bilo je gusto, na glatkoj cesti sa punim autom nije baš kočila guma kako sam htio. Da su naumili u svom planu dalje, bilo bi veselica. Da se pohvalim, na plinu 23 000km and counting - nakon 16 000km vratio sve uloženo u plin (veća rega, servisi, atest, ugradnja, carina, pdv). Da ne velim da sad stvaram novac ![]() Bit će 18 000km ove godine!
![]() |
#31288 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Imao sam Dunlop SP RT i opet sam kupio sa osmijehom. Nikako da dođe Bridgestone RE003 u Europu, a već vidim da je dostupna Rusiji i Ukrajini. Neka neka ![]() Vrlo moguće da nisi odvozio dovoljno da skine tvornički sloj. Nije povrijedio. Sad uživam sa gliserom ![]() Citiraj:
Ta eko guma je najgora koju sam ikad vozio. Jesam li rekao već najgora? Nemam pojma kakve su nove, dobio sam polovne s felgama sa 5mm profilom , dot 1009. Znale su u prvom. zavrti prazno na malo više gasa. Klokan sa najmanje 1400kg / 140ks /320Nm. Jako dobro znam kako ponašaju zaustavni put na mokrom i zato papučica kočnice svaki put zatresa kao da sam prejako zakočio. edit. @Vuco Nemaš brige i nemam što zamjeriti.
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31289 | |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
![]() |
|