|
![]() |
#2103 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
Mislim da ga na službenim stranicama već neko vrijeme nema za kupiti, samo OP5! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
nema više OP3T na official.ima ga u Grossoshopu,Honorbuy,Gearbest.... možda najbolje na njuškalu ako je kupljen u VIP-u ili još bolje sa oneplus.net... ja kupio za 2800kn 3 mjeseca star,tri maskice,perfektno očuvan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Vidim da je u Uziju dostupan Motorola E4, dok nema Motorole G4. Cijena je više manje ista, dok mi se po specifikacijama godinu dana stariji G4 čini bolji. Ima netko iskustva s Motorola E4 vs G4? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
ozdrav ekipa moze molim vas pomoc Dakle.odlucio sam ne davat vise puste pare na s8,ifone I to kad svakako mijenjam mob svako godinu dana Eh zapeo sam opasno za xiaomi modele I to za par modela pa bih volio da ako poajedujete koji od tih mi kazete mane I prednosti te ja cu navest par modela pa ako ih redosljedom mozete poslozit kojeg bi prvo kupili 1.https://www.honorbuy.com/990-xiaomi-...martphone.html 2.https://www.honorbuy.com/963-xiaomi-...martphone.html 3.https://www.honorbuy.com/1135-mi-max...martphone.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 | |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
pogledaj si koje mobitele imaju u EU direct radi carine i poreza. Ne posjedujem niti jedan ali osobno bih išao na Note 2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kamere na oba su li-la: dobre dnevne fotke, a što manje svjetla ima, postaju lošije.
![]() |
![]() |
#2110 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pa nađe se na njuškalu P9 za 2500 kn novi s računom....kojih par sto kuna više i S7... Ako pak baš mora dućan nedavno sam vidio da tia mobiteli imaju akciju na P9, 2800kn.....i to dual sim mislim da je bio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#2112 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Pozz svima. Preporuka moba do 1500kn, moze ajmo 50-100kn vise ako je bas potrebno. Sto bolja baterija odnosno da moze sto vise izdrzati bez punjenja, recimo jedno 2-3 dana. Nisam zahtjevan korisnik, surfanje, citanje clanaka, face, viber, a igre bi samo ponekad igrao. Imam Doogee X5 kojeg zelim zamjeniti odnosno zelim preci na malo visu razinu ![]() Kupujem iskljucivo u domacim trgovinama, a sad koja je najbolja... 2GB, 16GB, 6.0 Android i baterija sto bolja odnosno da sto vise izdrzi. Moze i po par prijedloga, od vece do manje cijene. Sto jeftinije to bolje odnosno omjer ulozenog/dobivenog! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Sremium
|
Xiaomi Redmi Note 4x u Neutrinu. Teško će ti koji smartphone danas držati 3 dana. Osim ako ga ne diraš. Ovaj gore bi valjda trebao dan i pol do dva dana ako ne pališ igre i ne visiš na jubitou često. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Za bateriju neki od Redmija. Baš gledao sad potrosnju na ženinom Redmi 4: od jutra 2.5 sati ekrana od čega 1.5 h igrica i 1 sat surfanja, baterija na 70%. Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja kupio klincima dva redmia 4x na aliju, cijena sa svim davanjima 900 kn po komadu. Iznenadio me mob, sve je dobro skucano, jedina mana nedostatak osvjetljenja na navigacijskim tipkama. Kamera, mislio sam da je teško smeće, ali ugodno iznenađen, sasvim ok. Baterija čudo. Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Potrebuje se neki za običnu upotrebu (viber,fejs,surfing,glazba ) do 1000 kn : Motorola G4 Play XiaomiI Redmi 4A Meizu M5 General Mobile 5D ili pak nešto drugo ? Fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Ekipa vidim da je doso mi 5x na lageru kod honorbuy eh sad sam ga krenuo narucit pa me zanima ovaj shiping ata da oznacim imam dakle ima 1. EU Warehouse Express2-5 business days Delivery by DHL DPD GLS, without customs issue.$34.00 2.DHL From China 3-7 business days,customs duties not included $63.50 ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Odaberi EU skladiste za $34 ako ne zelis platiti davanja drzavi. Ovo drugo je suludo...skuplje, duze cekanje i davanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Imaš huawei honor 7lite na njuški sa garancijom po 1000kn.. Bolji od svih navedenih imho..
![]() |
#2129 |
Registered User
|
Grupa 1 Redmi Note 4X Meizu M5 Note Redmi Note 4 Redmi 4X Grupa 2 Vivax Fly 4 Vernee Thor E Kojeg kupiti? Preporucite jednog iz svake grupe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|