|
![]() |
#8791 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Istina, nema smisla, svaka telka ima prednosti i mane, bilo oled ili lcd.. Samo kaj se na oled gleda ko na nekaj superiorno, telka bez mana, koje se ne navode, a pozitivne stvari se istaknu velikim slovima.. Ne favoriziram ni jedan model, al budimo realni, oled nije bez mana, ma kolko mi sutili o tome.. Ak se utvrdila cifra za neki model tva, onda se ide dalje u potragu, lcd ili oled i uzet u obzir obe tehnologije koje su im mane i prednosti, a kod kupnje telke malo skuplje itekako vodit racuna oko nekih stvari, posto nije mala svota u pitanju. Pojedinci koji kupuju tv, dost im znace tudja iskustva bilo da je oled u pitanju ili lcd, naravno ko ne zna za forume, oslanja se na preporuke prodavaca. Pa eto, svaka je informacija dobrodosla. Nego, kaj se LG nije proslavio ove godine sa telkama? Ne vidim nekaj da se preporucuju ovdje, govorim za ovogodisnje modele.. Gledam jedan model koji ima podrsku za DV, Sony tek to nudi na XE93 modelu.. Sent from my HTC 10 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8792 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
U svakom slučaju 5000 kn su smjesni novci za taj TV. Edit: u kosarici je,ali nikako da se odlučim za zadnji klik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8793 | |
Registered User
|
Citiraj:
OLED je daleko od savršenog pogotovo za takvu lovu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8794 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hmm, sad sam se i ja dobrano zagrija za taj tv. Cijena je predobra da bi se ignorirala, samo me zanima ima li kakvih osjetnih nedostataka izuzev spomenutog sw buga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8795 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj tjedan uzimam TV, do nekih 5k kn, i za sad sam bio na Samsungu UE55KU6072 Radi se u srednjoj klasi 55 TV-a, uglavnom po revievima super TV, pogotovo za tu lovu. DOk danas nisam vidio Sony KD-65XD7505B na akciji za 5500 kn, radi se o entry level 65 TV i za tu lovu je jednostavno best buy. Komentari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8796 | |
Registered User
|
Citiraj:
Cijena je toliko dobra da je sumnjiva ![]() U svakom slučaju imamo još nešto manje od tri sata da se odlučimo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8798 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8802 |
Registered User
|
Nabrzake sam preletio recenzije. Panel je IPS (po meni minus,ali ima odličan kut gledanja) Direct led Veliki plus je Sonyev stvarno odličan X1 (800mhz je ovdje) Mislim da ne treba očekivati čuda po pitanju SD slike na ovolikoj ekrancini Kontrast je osrednji Ono što je, bar meni,bitno je odličan 24p što znači da će filmovi sa HTPCa bit uzivancija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8804 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8805 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
a jel ima ovdje netko s tim tvom opće da kaže nešto? ![]() znači sad imam ajmo reć vrhunski tv P42G30E, ovo mi izgleda ko odličan deal, već mi dolijeću poruke ovdje da mi nude da kupe panasonica ![]() jel to apgrejd ili je apgrejd samo veličiona, tehnologija ne, ako me kužite
![]() |
#8817 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#8818 | |
Registered User
|
Citiraj:
|